Binnaz Abla

iyi pazarlar arkadaşlar.Üç günün sonunda Hüma Balı yakaladım.Acele acele kart seçtim, yarısından fazlası ters geldi şansıma.Felaket bir fal çıkacak sanırım.Pöfff :)

iyi pazarlar arkadaşlar.Üç günün sonunda Hüma Balı yakaladım.Acele acele kart seçtim, yarısından fazlası ters geldi şansıma.Felaket bir fal çıkacak sanırım.Pöfff :)
canım keske hıısederek cekseydın acele etmene gerek yoktu sure uzuyor zaten :) guzel seyler cıkar ınsallah ters kartlar ılla kotu cıkıcak dıye bısey yok bende senın gıbı duusnuyordum cok guzel bı fal geldı

telaş yaptım sanırım canım :) çalakalem seçtim.Umarım sadece kartlara bağlı kalmıyordur Hüma Hn.

Dogru olabilirmiki bna mertemin ilk fali cikmisti.sema nasil.bunun icin ne yapmk gerek
Canım inanmayın öyle ben bi hocaya gitmiştim kadın bana bu çoçukta büyü var o kız büyü yapmiş dedi dunya ğara vermiştim sonra sevabına bakan hoca buldum yok büyü falan ama bu insanla olamayacak kaderin dedi bana yani sömürmek için derler

Her büyü diyene inanmayın arkadaşlar
Para almak için klasik laf büyü var :)
Falcılar büyü olduğunu bilemez bence
Tarot ta kahve de çıkmaz zaten
Su falında çıkar ama o fala da bence herkes bakamaz derim

green_apple senin beğendiğin falcıları merak ettim? Saraylı ve meryemin dedikleri bana da çıkmadı.
Canım ben maya demir, kesiraya sirelin 1 dediğini ve rezzanın bir kaç dediğini yaşadım.. Maya Demir 2.falında geçmişle ilgili çok iyi yorum yapmıştı keza rezzanda aynı şekilde.. En son binnazda Müge aydın ve falsepetinde Zeus'u beğendim gelecek bekliyor fakat nokta atışları vardı baya.. Senin beğendiklerin kimler canım?

canım sen şehrazata baktırdın mı hç dedikleri cıktımı ? mayanın dedıklerı bendede cıktı cok iyidi

canım sen şehrazata baktırdın mı hç dedikleri cıktımı ? mayanın dedıklerı bendede cıktı cok iyidi
Yok canım ama çok dikkatimi çekiyor bu ara.. bi o Bide falcı sema atmamayı başardım şimdiye kadar.. Bakalım ne kadar dayanacam :)) sen denedin mi

Slm arkadaslar yazip yazmamaklan kararsizdim ama belki birilerini umut olur diye yazmaya karar verdim baktirmadigim online falci kalmadi diyebilirim ama bana göre sonuc tam cikmadi yari yariya cikti diyebilirim fallarin baktirdiklarimin haddi hesabi yok kim kimi merak ediyorsa seve seve yazarim cikip cikmadigini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…