Binnaz Abla

h

hepsini yazarsan çok seviniirimm :)

Ay canim 5 site ve yüzlerce fal hangisnden baslim bilmiyorum simdi aklimda cok net kalanlari diyim o zaman:)üc tane yukarda oylama yaptiklarimin haricinde diger cikanlari yazayim:)Medyum Fatima:tarihi ile beraber cikti kesin sonuca 1 yil var ama.Oguzhan türkoglu oda mevsimi ile beraber tutturdu .Elif binnazabladaki ki bundan yillar önce iki tarot atmistim ki o siteden kimsenin dedigi cikmamisti bende onunda tarotu cikmamisti ki puanim vardi iskambil attim dinlerken hehe deyip gectim en cok tarihi ile beraber tuturan o oldu ama umut olmasin iki tarotum bos cikmisti karar sizin:)Medyum Tuna bilmis.Rezzan ablaki bunu bildi ama bundan önceki fallarini cogu cikmamistir ama bu cikti:)

Pekii canım Selena ve Meryem var mı aklında

Selenaya 6 kez baktirmisimdir:)kesin sonuc icin onun deyim ile daha cok var mesela ama bugünkü durum icin 2 ay demisti ama 8 ay gecti oldu ciktimi cikmadimi karar senin:)meryemde bildi ama mayis demisti iki ay sonra cikti .

Selenaya 6 kez baktirmisimdir:)kesin sonuc icin onun deyim ile daha cok var mesela ama bugünkü durum icin 2 ay demisti ama 8 ay gecti oldu ciktimi cikmadimi karar senin:)meryemde bildi ama mayis demisti iki ay sonra cikti .

Ayyy teşekkür ederim tarih takintim yokk çünkü bana da söyledikleri tarihtennn çok sonra oluyor.

Olsun istediklerimm olsunda geç olsunn

naazz veya bilgehatuna baktırdınız mı? ve de onlardan çıkan oldu mu? :)

Falsepeti ayisigin ve nesibe?

Evet canım geldi.Falı olumluydu ama çok memnun kaldım diyemiyorum.Kibar ve enerjisi güzel bir insan Hüma ama spesifik şunu bildi durumumla ilgili diyemiyorum.Gelecekle ilgili de kararı bana bırakmış yani ben istersem olurmuş.Ama bu benim için fal demek değil biraz öğüt gibi oluyor.Bu da beni elbet tatmin etmiyor.Bu öğüdü bana tanıdığım insanlarda verebilir.Ben sanırım şimdi şu durumdasın 3 vakte kadar bu olacak tadında falcı seviyorum.Bu anlamda Hüma Bal bana uymadı.

amann kuzumm burdann şu cıktı burdann buu atma boşver ama gitme yaa özledimm greyy ne zamandır yok onudaa merak ettim öptümm kuzumm

Falsepeti ayisigin ve nesibe?
Nesibe
baktirdim bilgehatun tarih filan vermemisti ilk falinda ama sok etmisti beni
evet ikisinede baktirdim naaz olabilir demisti ama tarih yoktu ama ocakta biriylen tanisican bayagida tarif etmisti adami tutmus simdi okuyunca bununla devam ama daha yeni tanistim eskisiylende olur ama cok yorulursun suan öyle bi durumdayim:))bilgehatun iki kere baktirmisim ilk fali mükemmeldi ama tarih yoktu ikincisinde degisik biri gibi geldi bu o bilgehatun degil dedim havada kaldi ne cikti ne cikmadi diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…