aşk hayatım ıcın baktırdım sadece anne adı soyad ve dogum tarıhlerını verdım .. ve sonrası benı soke ettıGenel sorumu sordun? Bende hiç atmadım su
hSlm arkadaslar yazip yazmamaklan kararsizdim ama belki birilerini umut olur diye yazmaya karar verdim baktirmadigim online falci kalmadi diyebilirim ama bana göre sonuc tam cikmadi yari yariya cikti diyebilirim fallarin baktirdiklarimin haddi hesabi yok kim kimi merak ediyorsa seve seve yazarim cikip cikmadigini:)
Ay canim 5 site ve yüzlerce fal hangisnden baslim bilmiyorum simdi aklimda cok net kalanlari diyim o zaman:)üc tane yukarda oylama yaptiklarimin haricinde diger cikanlari yazayim:)Medyum Fatima:tarihi ile beraber cikti kesin sonuca 1 yil var ama.Oguzhan türkoglu oda mevsimi ile beraber tutturdu .Elif binnazabladaki ki bundan yillar önce iki tarot atmistim ki o siteden kimsenin dedigi cikmamisti bende onunda tarotu cikmamisti ki puanim vardi iskambil attim dinlerken hehe deyip gectim en cok tarihi ile beraber tuturan o oldu ama umut olmasin iki tarotum bos cikmisti karar sizin:)Medyum Tuna bilmis.Rezzan ablaki bunu bildi ama bundan önceki fallarini cogu cikmamistir ama bu cikti:)
Karşı Tarafın anne adı ve doğum tarihi mi ?? Annesinin doğum tarihine gerek var mıaşk hayatım ıcın baktırdım sadece anne adı soyad ve dogum tarıhlerını verdım .. ve sonrası benı soke ettı
Yok canım annesının adını vermen yeterli :)Karşı Tarafın anne adı ve doğum tarihi mi ?? Annesinin doğum tarihine gerek var mı
Selenaya 6 kez baktirmisimdir:)kesin sonuc icin onun deyim ile daha cok var mesela ama bugünkü durum icin 2 ay demisti ama 8 ay gecti oldu ciktimi cikmadimi karar senin:)meryemde bildi ama mayis demisti iki ay sonra cikti .
Ok sağol canım:) atarsam yorumumu ileticem burdanYok canım annesının adını vermen yeterli :)
Slm arkadaslar yazip yazmamaklan kararsizdim ama belki birilerini umut olur diye yazmaya karar verdim baktirmadigim online falci kalmadi diyebilirim ama bana göre sonuc tam cikmadi yari yariya cikti diyebilirim fallarin baktirdiklarimin haddi hesabi yok kim kimi merak ediyorsa seve seve yazarim cikip cikmadigini:)
Ay canim 5 site ve yüzlerce fal hangisnden baslim bilmiyorum simdi aklimda cok net kalanlari diyim o zaman:)üc tane yukarda oylama yaptiklarimin haricinde diger cikanlari yazayim:)Medyum Fatima:tarihi ile beraber cikti kesin sonuca 1 yil var ama.Oguzhan türkoglu oda mevsimi ile beraber tutturdu .Elif binnazabladaki ki bundan yillar önce iki tarot atmistim ki o siteden kimsenin dedigi cikmamisti bende onunda tarotu cikmamisti ki puanim vardi iskambil attim dinlerken hehe deyip gectim en cok tarihi ile beraber tuturan o oldu ama umut olmasin iki tarotum bos cikmisti karar sizin:)Medyum Tuna bilmis.Rezzan ablaki bunu bildi ama bundan önceki fallarini cogu cikmamistir ama bu cikti:)
Evet canım geldi.Falı olumluydu ama çok memnun kaldım diyemiyorum.Kibar ve enerjisi güzel bir insan Hüma ama spesifik şunu bildi durumumla ilgili diyemiyorum.Gelecekle ilgili de kararı bana bırakmış yani ben istersem olurmuş.Ama bu benim için fal demek değil biraz öğüt gibi oluyor.Bu da beni elbet tatmin etmiyor.Bu öğüdü bana tanıdığım insanlarda verebilir.Ben sanırım şimdi şu durumdasın 3 vakte kadar bu olacak tadında falcı seviyorum.Bu anlamda Hüma Bal bana uymadı.nilmil falın geldımı?
amann kuzumm burdann şu cıktı burdann buu atma boşver ama gitme yaa özledimm greyy ne zamandır yok onudaa merak ettim öptümm kuzummcanımmmmmm, bende ozledım ama fal baktırmıyorum uzun suredır buraya gırdıkcede ınsanın aklına gelıyor
sizler neler yapıyorsunuz o kadar ılerliyor ki konular okuyamıyorum
arada bı fal baktırmak aklıma gelıyor ama baktırcak kimsede kalmadı çıkan fal var mı kuzular :)
ayışığınınn cıkan falını okumadımm ama değişirr ben beğenmedim mesela nesibede kimine bilir kimine bilmez ikiside ucuz değil kuzumFalsepeti ayisigin ve nesibe?
Falci aylin den su falim geldi :)
Nasıldı ?Falci aylin den su falim geldi :)
NesibeFalsepeti ayisigin ve nesibe?
baktirdim bilgehatun tarih filan vermemisti ilk falinda ama sok etmisti beninaazz veya bilgehatuna baktırdınız mı? ve de onlardan çıkan oldu mu? :)
evet ikisinede baktirdim naaz olabilir demisti ama tarih yoktu ama ocakta biriylen tanisican bayagida tarif etmisti adami tutmus simdi okuyunca bununla devam ama daha yeni tanistim eskisiylende olur ama cok yorulursun suan öyle bi durumdayim:))bilgehatun iki kere baktirmisim ilk fali mükemmeldi ama tarih yoktu ikincisinde degisik biri gibi geldi bu o bilgehatun degil dedim havada kaldi ne cikti ne cikmadi diyebilirimnaazz veya bilgehatuna baktırdınız mı? ve de onlardan çıkan oldu mu? :)
Canım sen bu ara çok fal attın.İstersen biraz ara ver.Hem cüzdanına hem beynine yazık.KıZlar kesiraya fal attım cıkan varmı moralımı bozdu yabiriniz bana yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?