Aynen ya fal puanlarım vardı binnazda harcıyım dedim ara vermem lazım seytana uyuyorumCanım sen bu ara çok fal attın.İstersen biraz ara ver.Hem cüzdanına hem beynine yazık.
Baktırmıştım eskiden çıksaydı hatırlardım canım emin ol.Sen içini ferah tut.Aynen ya fal puanlarım vardı binnazda harcıyım dedim ara vermem lazım seytana uyuyorumkesiraya baktırdın mı hiç canım
güzelmiydii kuzumm
bana ilk fali cikmisti onun dedigi tarihte donmustu.o yuzden yine attim.o kizdan ayrilcagini bna donucegini kizin bunu aldattigini.soyledi.donmicek olsa soylerdim hayatina bak derdim ama donucek o sana dedi cok net konustu.guzeldi.aile egitim vs.baya ayrinti verdi.ins yine cikar.dedikleri.Nasıldı ?
sagol canım senın önerdıgın bırı varmı baktıgında sok olup cıkan :)Baktırmıştım eskiden çıksaydı hatırlardım canım emin ol.Sen içini ferah tut.
Nesibe
baktirdim bilgehatun tarih filan vermemisti ilk falinda ama sok etmisti beni
evet ikisinede baktirdim naaz olabilir demisti ama tarih yoktu ama ocakta biriylen tanisican bayagida tarif etmisti adami tutmus simdi okuyunca bununla devam ama daha yeni tanistim eskisiylende olur ama cok yorulursun suan öyle bi durumdayim:))bilgehatun iki kere baktirmisim ilk fali mükemmeldi ama tarih yoktu ikincisinde degisik biri gibi geldi bu o bilgehatun degil dedim havada kaldi ne cikti ne cikmadi diyebilirim
O hangı sıte ?Luna06 geri dönmüş sanırım, melek falı attım ama pencere yoktu :/
Canım ben maya demir, kesiraya sirelin 1 dediğini ve rezzanın bir kaç dediğini yaşadım.. Maya Demir 2.falında geçmişle ilgili çok iyi yorum yapmıştı keza rezzanda aynı şekilde.. En son binnazda Müge aydın ve falsepetinde Zeus'u beğendim gelecek bekliyor fakat nokta atışları vardı baya.. Senin beğendiklerin kimler canım?
bana ilk fali cikmisti onun dedigi tarihte donmustu.o yuzden yine attim.o kizdan ayrilcagini bna donucegini kizin bunu aldattigini.soyledi.donmicek olsa soylerdim hayatina bak derdim ama donucek o sana dedi cok net konustu.guzeldi.aile egitim vs.baya ayrinti verdi.ins yine cikar.dedikleri.
ben yasadıgım son muska olaydan sonra o konulara ınanırım arkadaş.. muskayla,okunmayla bagladıgın heriften ne hayır gelir ki sana sevgisi yoksa bu kadar salak insanlar..Falalem merymden falim geldi erkek arkadasima kizin okunmus biseyler yedirdigini bu yuzden benden ayrildigini soyledi dogru u olabilirmi
ayışığınınn cıkan falını okumadımm ama değişirr ben beğenmedim mesela nesibede kimine bilir kimine bilmez ikiside ucuz değil kuzum
Bende mi atsam acaba su falini ya,doldum tastim resmen cok mu iyiydi su fal?Yok canım annesının adını vermen yeterli :)
TellweO hangı sıte ?
amann fal bu kuzum hiçbirine cok inanmamak lazım baktır geç ayışığını bende sevmedim dediğinin tersi oldu hep önce hisli geldi ablamada banada baktığı fal zaman geçince cok saçmaymışCnm ikisine de baktirdim merak ettim cikti mi diye, ayisigini ben de sevmedim karisik bi faldi bi de ayrintili degildi iddaa ettigi gibi, bi ton erkekten bahsetmis cok sacmaydi, nesibe beni kandiran hoslandigim icin donecek vs dedi inandirici gelmedi pek, seytan gorsun onun yuzunu :))
dallasaa döndünn kuzummbizim eglencelik kızımız benım eskısıne muska yaptırmıs bunu bılen falcılardan olmadı ama o kızın agzını gozunu patlatabılırım bır de bana komşu oldu napcam acaba
valla bunlar özel şeyler amaa bizim ailedede vardıı bende inanırımm pisliklerr neler cektikben yasadıgım son muska olaydan sonra o konulara ınanırım arkadaş.. muskayla,okunmayla bagladıgın heriften ne hayır gelir ki sana sevgisi yoksa bu kadar salak insanlar..
Kim bu canım?bana ilk fali cikmisti onun dedigi tarihte donmustu.o yuzden yine attim.o kizdan ayrilcagini bna donucegini kizin bunu aldattigini.soyledi.donmicek olsa soylerdim hayatina bak derdim ama donucek o sana dedi cok net konustu.guzeldi.aile egitim vs.baya ayrinti verdi.ins yine cikar.dedikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?