Binnaz Abla

güzelmiydii kuzumm

bana ilk fali cikmisti onun dedigi tarihte donmustu.o yuzden yine attim.o kizdan ayrilcagini bna donucegini kizin bunu aldattigini.soyledi.donmicek olsa soylerdim hayatina bak derdim ama donucek o sana dedi cok net konustu.guzeldi.aile egitim vs.baya ayrinti verdi.ins yine cikar.dedikleri.

bilgehatunda karışık bi durum var gibi zaten, öyle olması normaldir sanırım bi kaç kişi paslaşıyorlar. naazz da epey bilmiş sana:) bana tarihler geçti ama demek ki yine de iyi falcılar bunlar ya. teşekkür ederim canım

Maya demir çok laf salatası yapıyor. Aynı şeyleri tekrarlıyor ama falı iyiydi bende de. Rezzan abla tutmadı. Ben de selenayı ve biryolunvar aylini beğenirim. Binnzda da ekin sarpen çok iyi katinada. 2 defa baktırdım ikisini de çok beğendim. Onun haricinde pek yok beğendiğim isim.

Slm Selma Aydin a iyi diyenler söyleyebilir mi nasil baktirdiniz yani durumla ilgili soru sorup tüyo verdiniz mi yoksa sadece isim vererek bilebiliyor mu? Ve gelecegi tutturdugu oluyor mu?

bizim eglencelik kızımız benım eskısıne muska yaptırmıs bunu bılen falcılardan olmadı ama o kızın agzını gozunu patlatabılırım bır de bana komşu oldu napcam acaba

Bu kimdir kiz?

Falalem merymden falim geldi erkek arkadasima kizin okunmus biseyler yedirdigini bu yuzden benden ayrildigini soyledi dogru u olabilirmi
ben yasadıgım son muska olaydan sonra o konulara ınanırım arkadaş.. muskayla,okunmayla bagladıgın heriften ne hayır gelir ki sana sevgisi yoksa bu kadar salak insanlar..

ayışığınınn cıkan falını okumadımm ama değişirr ben beğenmedim mesela nesibede kimine bilir kimine bilmez ikiside ucuz değil kuzum

Cnm ikisine de baktirdim merak ettim cikti mi diye, ayisigini ben de sevmedim karisik bi faldi bi de ayrintili degildi iddaa ettigi gibi, bi ton erkekten bahsetmis cok sacmaydi, nesibe beni kandiran hoslandigim icin donecek vs dedi inandirici gelmedi pek, seytan gorsun onun yuzunu :))

amann fal bu kuzum hiçbirine cok inanmamak lazım baktır geç ayışığını bende sevmedim dediğinin tersi oldu hep önce hisli geldi ablamada banada baktığı fal zaman geçince cok saçmaymış

ben yasadıgım son muska olaydan sonra o konulara ınanırım arkadaş.. muskayla,okunmayla bagladıgın heriften ne hayır gelir ki sana sevgisi yoksa bu kadar salak insanlar..
valla bunlar özel şeyler amaa bizim ailedede vardıı bende inanırımm pisliklerr neler cektik

Kim bu canım?

Seruvene kitap fali baktiran memnun kalan, kalmayan, memnun kaldim ama olmadi diyen, memnun kalmadim ama oldu diyen, birebir yasadim diyen, yasamaya az kaldi diyen vaaar miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…