Seruvene kitap fali baktiran memnun kalan, kalmayan, memnun kaldim ama olmadi diyen, memnun kalmadim ama oldu diyen, birebir yasadim diyen, yasamaya az kaldi diyen vaaar miii
Mery ddi dgrumudur aklimda suphe dstu cnku iki gun once seviyorum diyen adam 180 derece donduben yasadıgım son muska olaydan sonra o konulara ınanırım arkadaş.. muskayla,okunmayla bagladıgın heriften ne hayır gelir ki sana sevgisi yoksa bu kadar salak insanlar..
Bn baktirmistim gzldi bna temmzda bariscnz demisti bn onun falinin ustune baristim dedigi temmuzda yani bu ayda ayrildim :)Seruvene kitap fali baktiran memnun kalan, kalmayan, memnun kaldim ama olmadi diyen, memnun kalmadim ama oldu diyen, birebir yasadim diyen, yasamaya az kaldi diyen vaaar miii
Bu kimdir kiz?
biryolunvar aylin kizlarKim bu canım?
Seruvene kitap fali baktiran memnun kalan, kalmayan, memnun kaldim ama olmadi diyen, memnun kalmadim ama oldu diyen, birebir yasadim diyen, yasamaya az kaldi diyen vaaar miii
bendee atmıştımm ona uzun uzunn özenli yazmışş ve kopya yapıştırr değildii eminimm cıkmadıı ama kötüü bi fal değildii uğraşmışş yanii kuzummBn baktirmistim gzldi bna temmzda bariscnz demisti bn onun falinin ustune baristim dedigi temmuzda yani bu ayda ayrildim :)
OyyyyBn baktirmistim gzldi bna temmzda bariscnz demisti bn onun falinin ustune baristim dedigi temmuzda yani bu ayda ayrildim :)
hocaya baktır ıstersenMery ddi dgrumudur aklimda suphe dstu cnku iki gun once seviyorum diyen adam 180 derece dondu
Hoca tandgm yok kiz cok cazgir birde anneanne var supheleniyorum bnmki cok degistihocaya baktır ıstersen
benim 5 gün oldu sorumu soralı.ben de geçen hafta baktırdım serüvene, geçmişi gerçekten iyi biliyo, gelecek beklemedeyim, ama sorularımıza cwp vermiyor bu hatun....
ne zaman sorularımızı cevaplıycak?
salı günü sormuştum bende nerdeyse 1 hafta olucak...benim 5 gün oldu sorumu soralı.
Bende mi atsam acaba su falini ya,doldum tastim resmen cok mu iyiydi su fal?
Yoksa kahve mi atsam bilemedim...
bana geç cevaplamamıştıı alla allaasalı günü sormuştum bende nerdeyse 1 hafta olucak...
duvarına da yazdım ama geri dönmüyor....bana geç cevaplamamıştıı alla allaa
fal alıyomuu peki kuzumm şaşırdım serüven dürüst biri kazen de öyle demiştii yani cevap vermesii lazımdııduvarına da yazdım ama geri dönmüyor....
yeap alıyor bebiş, hatta bakımda yapmış :) ama bu ara yoğundu indirim yaptı ya, umarım geri döner :)fal alıyomuu peki kuzumm şaşırdım serüven dürüst biri kazen de öyle demiştii yani cevap vermesii lazımdıı
kızlar bana tellwede baktırcagım guzel yorumcu söylermısınız dedıklerı cıkan *
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?