Binnaz Abla

ben yasadıgım son muska olaydan sonra o konulara ınanırım arkadaş.. muskayla,okunmayla bagladıgın heriften ne hayır gelir ki sana sevgisi yoksa bu kadar salak insanlar..
Mery ddi dgrumudur aklimda suphe dstu cnku iki gun once seviyorum diyen adam 180 derece dondu

Seruvene kitap fali baktiran memnun kalan, kalmayan, memnun kaldim ama olmadi diyen, memnun kalmadim ama oldu diyen, birebir yasadim diyen, yasamaya az kaldi diyen vaaar miii
Bn baktirmistim gzldi bna temmzda bariscnz demisti bn onun falinin ustune baristim dedigi temmuzda yani bu ayda ayrildim :)

Bn baktirmistim gzldi bna temmzda bariscnz demisti bn onun falinin ustune baristim dedigi temmuzda yani bu ayda ayrildim :)
bendee atmıştımm ona uzun uzunn özenli yazmışş ve kopya yapıştırr değildii eminimm cıkmadıı ama kötüü bi fal değildii uğraşmışş yanii kuzumm

Seruvene kitap fali baktiran memnun kalan, kalmayan, memnun kaldim ama olmadi diyen, memnun kalmadim ama oldu diyen, birebir yasadim diyen, yasamaya az kaldi diyen vaaar miii

ben de geçen hafta baktırdım serüvene, geçmişi gerçekten iyi biliyo, gelecek beklemedeyim, ama sorularımıza cwp vermiyor bu hatun....
ne zaman sorularımızı cevaplıycak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…