Binnaz Abla

Klothoyagmur buna fal bakıtran varmı _??

ben baktırdım canım bikaç sefer, ilk falını beğenmiştim. çıktı diyemem gelecek yuvarlaktı.
en son saraylı için hazırda kredim vardı, saraylı site değiştirince ona attım. fena değildi.
çok bekletiyor ama, haberin olsun.

bizim eglencelik kızımız benım eskısıne muska yaptırmıs bunu bılen falcılardan olmadı ama o kızın agzını gozunu patlatabılırım bır de bana komşu oldu napcam acaba

kız sen barıştın mı senin herifle? sesin çıkmıyo ne zamandır, napıyon bi anlat.

Seruvene kitap fali baktiran memnun kalan, kalmayan, memnun kaldim ama olmadi diyen, memnun kalmadim ama oldu diyen, birebir yasadim diyen, yasamaya az kaldi diyen vaaar miii

dksklsljdhsjskds
çok oldu baktıralı, çıktı diyemem bana bırakmıştı seçimi. ama anlık durumları iyiydi.

tlıyor canım hiç bulaşma 50 tl den olma kaç kişide patladı :)
Anı güzel yorumluyor ama son hüsran :)

Ayy kuzum yaa yaz buraya falın gelince, çok merak ediyorum o hatunu.

Ahajahaha çerim yaa sen uzman oldun bu işte.
Yiğite taktım ben bu ara.

15 dk lık fal çıkar o zaman, dinle dinle bayılırsın

Sana cevap yazayım derken garip bir yorum çıkmış yukarda :)

Yiğit patlıyor canım. Hiç bulaşma :)

50 tl den olma sakın

An güzel ama gelecek patladı malesef hemde kaç kişiye :)

Sana cevap yazayım derken garip bir yorum çıkmış yukarda :)

Yiğit patlıyor canım. Hiç bulaşma :)

50 tl den olma sakın

An güzel ama gelecek patladı malesef hemde kaç kişiye :)

sağol kuzum
bugün gidip kendime 2 elbise bide dantelli şort aldım.
uzun süre fal yok. yatırımlarımı kendime yapiciiimm.

prenses34
şu hastalıklardan bi kurtulsam çok iyi olacak.bu aralar kilo aldım annemde habire zayıfla deyip duruyor.haftaya perşembe serkan beyle görüşebilecekmiyim bi aksilik olmadan.dün beni aradı konuşamadım doktorun yanındaydım muyane oluyodum ona geri dönüş yapacamı söledim fakat iş yoğunluğundan geri dönüşde yapamadım.sadece mesaj attım ona sen aradığında doktorun yanındaydım dedim.bana inanmadımı yoksa

prenses34
yani onlan haftaya perşembe görüşüebilecem dimi?benimle ciddi bi ilişki yaşamayı o da istiyor dimi?burcu boğa yaşı 35 ben 37 yaşındayım burcum oğlak.o makine mühendisiymiş daha yüzyüze görüşmedik.inşallah görüşürüz.teşekkürler fal için.

Adam kafayı yemiştir yazık iade eder kız falını onun :)
Yusuf hocaya ben baktırdım ayrıca :))))

Nasihatten başka birşey demedi :))

Aman efendim demiş zat-ı muhterem:)
Prensese bakacağı falı düşünemiyorum
Bile :)

Kızlar 3 gündür çok kötüyüm bizimki ile kötü kavga ettik. Hem de düğüne 2 ay kala ne arıyor ne soruyor.
Nişandan dört ay sonra olurmu böyle birşey ya. 1 ay önce Biryolunvar Nur Banu Ramazanda ayrılık gözüküyor demişti.
Kadına söylemediğimi bırakmadım. Ama kahretsin ki bildi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sanki her şey eskiye döndü. Nefes bile almak gelmiyor içimden çok kötüyüm Yine aynı mutsuz günlere dönmek istemiyorum
ayliinn hangi sitee *

Biryolunvar da

Çok üzüldüm canım ya düzelir merak etme yani ..
Hemen kötü düşünme .. Barışırsınız merak etme ..
Ay falcılara kalsaydık hepimiz evliydik mutluyduk ya da aldatılıyorduk vs vs
Ne bakıyorsun o hatuna sen boşver sıkma canını lütfen..

Canım çokkk üzüldüm(( bol bol dua et ramazan hürmetine Rabbim herşeyi yoluna koysun..bu ara herkeste bi anormallik gidiyor muskalar büyüler ayrılıklar offf...im şiştii...inşallah düzelir bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…