Kızlar 3 gündür çok kötüyüm bizimki ile kötü kavga ettik.Hem de düğüne 2 ay kala ne arıyor ne soruyor.
Nişandan dört ay sonra olurmu böyle birşey ya. 1 ay önce Biryolunvar Nur Banu Ramazanda ayrılık gözüküyor demişti.
Kadına söylemediğimi bırakmadım. Ama kahretsin ki bildi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sanki her şey eskiye döndü. Nefes bile almak gelmiyor içimden çok kötüyüm Yine aynı mutsuz günlere dönmek istemiyorum
Biryolunvar da
Canım çokkk üzüldüm(( bol bol dua et ramazan hürmetine Rabbim herşeyi yoluna koysun..bu ara herkeste bi anormallik gidiyor muskalar büyüler ayrılıklar offf...im şiştii...inşallah düzelir bitanem
Baktırdım bitanem ona ben :)
Bendensin cnm ins duzelir seninKızlar 3 gündür çok kötüyüm bizimki ile kötü kavga ettik.Hem de düğüne 2 ay kala ne arıyor ne soruyor.
Nişandan dört ay sonra olurmu böyle birşey ya. 1 ay önce Biryolunvar Nur Banu Ramazanda ayrılık gözüküyor demişti.
Kadına söylemediğimi bırakmadım. Ama kahretsin ki bildi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sanki her şey eskiye döndü. Nefes bile almak gelmiyor içimden çok kötüyüm Yine aynı mutsuz günlere dönmek istemiyorum
Biryolunvar da
canım luna06 da çok iyi. eskiden su falı bakıyordu. şimdi geri gelmiş ama su falı açık değil.
ama hisli bi hatun.
Telwe demi canım o ?
Çok üzüldüm canım ya düzelir merak etme yani ..
Hemen kötü düşünme .. Barışırsınız merak etme ..
Ay falcılara kalsaydık hepimiz evliydik mutluyduk ya da aldatılıyorduk vs vs
Ne bakıyorsun o hatuna sen boşver sıkma canını lütfen..
inşallah toparlarsınız, üzüldüm. peki ayrılığı gören sonrasında barışma olacak demedi mi?
Bendensin cnm ins duzelir senin
inşallah düzelir canımKızlar 3 gündür çok kötüyüm bizimki ile kötü kavga ettik.Hem de düğüne 2 ay kala ne arıyor ne soruyor.
Biryolunvar da
Donetella bu arada aylin su falı nasıldı??? Özellikli bi falmı kahvesiyle aynımıBendensin cnm ins duzelir senin
Canım onlınen degıldı medyum yusuf hocaya attım .. Iyı mısın sen neden kavga ettinizCanım Medyum Selana iyidir.
Baktır ona bugun arkadasımda baktırdı onuda bıldı bana attıgı fal bı harıkaydı :)Kızlar şu Şehrazat çok Gözüme batıyor bu ara
Hadi bakalım bekiyorum bende ..Bir dediğini yaşadım diğerlerini bekliyorum :) canım
Hahahahaahahahahahah kıza bence benim nazarım değdi baksana hasta olmuş hep kafasını kıskanmışımdırprenses34
şu hastalıklardan bi kurtulsam çok iyi olacak.bu aralar kilo aldım annemde habire zayıfla deyip duruyor.haftaya perşembe serkan beyle görüşebilecekmiyim bi aksilik olmadan.dün beni aradı konuşamadım doktorun yanındaydım muyane oluyodum ona geri dönüş yapacamı söledim fakat iş yoğunluğundan geri dönüşde yapamadım.sadece mesaj attım ona sen aradığında doktorun yanındaydım dedim.bana inanmadımı yoksa
prenses34
yani onlan haftaya perşembe görüşüebilecem dimi?benimle ciddi bi ilişki yaşamayı o da istiyor dimi?burcu boğa yaşı 35 ben 37 yaşındayım burcum oğlak.o makine mühendisiymiş daha yüzyüze görüşmedik.inşallah görüşürüz.teşekkürler fal için.
Canım onlınen degıldı medyum yusuf hocaya attım .. Iyı mısın sen neden kavga ettiniz
AAA YYADE YAPAYIM CIKANLAR OLMUŞŞYusuf hoca iyi bakmıyor parana yazık canım
AAA YYADE YAPAYIM CIKANLAR OLMUŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?