AAA YYADE YAPAYIM CIKANLAR OLMUŞŞ
tamam canım beklıyorummBak atayım sana falını özelden canım
tamam canım beklıyorumm
ayy canımm inşallah düzelirrVallaha 4. gün ses yok. Telefonu da kapalı
İnşallah canım ama onu tanıyorum biraz zor gibi. Nur banu ayrılacaksın Barışma olmayacak dedi. Kadına fal sonrası çemkirdim. 1Yıldız verdim ama haklı çıktı. Siteye yazdım ve kendisine özürlerimi sunmalarını istedim.
Kızlar 3 gündür çok kötüyüm bizimki ile kötü kavga ettik.Hem de düğüne 2 ay kala ne arıyor ne soruyor.
Nişandan dört ay sonra olurmu böyle birşey ya. 1 ay önce Biryolunvar Nur Banu Ramazanda ayrılık gözüküyor demişti.
Kadına söylemediğimi bırakmadım. Ama kahretsin ki bildi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sanki her şey eskiye döndü. Nefes bile almak gelmiyor içimden çok kötüyüm Yine aynı mutsuz günlere dönmek istemiyorum
Biryolunvar da
Canım çok sıkkın sanki o kadar emek boşa gitmiş gibi hissediyorum
Haklısın canım bende Nesibe'ye 3 defa baktırdım 2. falında ağzım açık dinledim gelecekle ilgili büyük beklentilerim yok ben daha çok o kişinin yaşadıkları düşünceleri konusunda Nesibe nasıldır diye merak etmiştim. Yani kendimi bu kadar analiz eden biri acaba karşı tarafla ilgili baktıran kişilerde nasıl bir öngörüde bulunuyor.kuzumm nesibe gözümdee iyi cok attımm ama sadece ben değill bizim ev attııarkadaşlarımm attıı garip tarzı varr seviyorumm ukala bazen ama diğerlerinden gördüğüm mallığı görmedim arkadaşım ayrılıkk dedi diyee ayar oldu yorumu pat yayınlanmıştı ondan yorumlarınada güveniorumda 40 lira bide haa kimine cıkann kimine fos o yüzden saçma at at demem yazık çünküü
Selin İmer'e ben baktırdım canım üç tane şey söyledi tarihli olarak üç de çıkmadı çıkmayacağı anlamına geliyor diyemem.kızlar selin imer e baktıran var mı önerirmisiniz ?
ayy canımm inşallah düzelirrçok zorr bilirim
Canım onlınen degıldı medyum yusuf hocaya attım .. Iyı mısın sen neden kavga ettiniz
Tatlım, sen bir ses etsen? Böyle olmaz kiBilmiyorum Hala ses yok
Bilmiyorum Hala ses yok
Benim sana tavsiyem asla fal baktirma. Sadece dua et Ve aranizi düzeltmeye calis belkide ilk adimi sen ata bilirsin(Ben olsam arardim) Bilmem hangi falci ayrilacaksin söylemis diye ayrilmanizi düsünmen cok sacma Allah dan baska hic kimseye yönelme bu sürecde.
U
Umuscan cim dugune 2 ay kala ayrilacak haliniz yok ya.
Dugun stresinden mi tartistiniz?? Sakinlesince kendine gelir eminim. Zaman ver biraz, 3 gun daha bekle, sonra ararsin.
Bakalım hakkımızda hatırlısı olsun diyorum. Düğüne 2 ay kala olması beni daha da üzdü. herkez üstüme geliyor. İnşallah düzelir. Biraz düğün stresi birazda Görümcem olacak cadı yüzünden. Hiç istemedi beni sürekli dolduruyordu onu zaten
kimi görümce adayından kimi elti adayından çeker...bunların derdi nedir hiç bilmiyorum...rahat bırakın insanları kimi kıskanç kimi aşırı meraklı üstüne vazife olmayan her .oka burnunu sokar insanların arasına fitne sokarlar..Allah bildiği gibi yapsın böylelerini kendi dertleriyle uğraşmaktan bizimle uğraşamaz olsunlar.....Bakalım hakkımızda hatırlısı olsun diyorum. Düğüne 2 ay kala olması beni daha da üzdü. herkez üstüme geliyor. İnşallah düzelir. Biraz düğün stresi birazda Görümcem olacak cadı yüzünden. Hiç istemedi beni sürekli dolduruyordu onu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?