Binnaz Abla

ayy canımm inşallah düzelirr çok zorr bilirim

Nur banuyu bulamadım canım

Canım çok sıkkın sanki o kadar emek boşa gitmiş gibi hissediyorum

Benim sana tavsiyem asla fal baktirma. Sadece dua et Ve aranizi düzeltmeye calis belkide ilk adimi sen ata bilirsin(Ben olsam arardim) Bilmem hangi falci ayrilacaksin söylemis diye ayrilmanizi düsünmen cok sacma Allah dan baska hic kimseye yönelme bu sürecde.

Haklısın canım bende Nesibe'ye 3 defa baktırdım 2. falında ağzım açık dinledim gelecekle ilgili büyük beklentilerim yok ben daha çok o kişinin yaşadıkları düşünceleri konusunda Nesibe nasıldır diye merak etmiştim. Yani kendimi bu kadar analiz eden biri acaba karşı tarafla ilgili baktıran kişilerde nasıl bir öngörüde bulunuyor.

Kaç gündür dua ediyorum. Aradım ama açmıyor telefonlarımı msj larıma dönmüyor.

U

Umuscan cim dugune 2 ay kala ayrilacak haliniz yok ya.

Dugun stresinden mi tartistiniz?? Sakinlesince kendine gelir eminim. Zaman ver biraz, 3 gun daha bekle, sonra ararsin.

Bakalım hakkımızda hatırlısı olsun diyorum. Düğüne 2 ay kala olması beni daha da üzdü. herkez üstüme geliyor. İnşallah düzelir. Biraz düğün stresi birazda Görümcem olacak cadı yüzünden. Hiç istemedi beni sürekli dolduruyordu onu zaten

Nefret ediyorum kaynana görümce vakasından ne geçicek ellerine ayırınca ben anlamıyorum.
Insallah onların ağzına bakan biri değildir.
Yakın zamanda Barışırsınız inş canım
Yüzyüze görüşsen canım git yüzyüze konuş düzelir herşey sıkma canını lütfen

Bir yolun var da kime su falı atayım arkadaşlar aylin? Sema ? Şehrazat? Majeste arar?

kimi görümce adayından kimi elti adayından çeker...bunların derdi nedir hiç bilmiyorum...rahat bırakın insanları kimi kıskanç kimi aşırı meraklı üstüne vazife olmayan her .oka burnunu sokar insanların arasına fitne sokarlar..Allah bildiği gibi yapsın böylelerini kendi dertleriyle uğraşmaktan bizimle uğraşamaz olsunlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…