Bana diyene bak ya.Bir yolun var da kime su falı atayım arkadaşlar aylin? Sema ? Şehrazat? Majeste arar?
Bana diyene bak ya.
O zaman şu Nur Banu'ya baktırBayadır baktırmıyorum ama ben :) yaaaaa
O zaman şu Nur Banu'ya baktır
Olsun, bak dedikleri çıkıyomuş.Su falı bakmıyor o kahve ve tarot bakıyor canımcım
Nur banunun bana soyledikleri cok karışıktı oyle aman aman begenmedim. Ama şehrazatı tavsiye edebilirim kahve atmıştım gayet iyiydi. Yinede enerji işi karar seninSu falı bakmıyor o kahve ve tarot bakıyor canımcım
kuzum barısmadım daha ama cevremdekiler barıstırmak için ikimizi biraz harekete geçtiler. geçen fal baktırmıs benı sormus ona sasırdım baya. ıs hayatını anlatırken abla bosver ıs hayatımı gecmısımdekı ınsanla ne olacak demıs o cıkmıs mı demıs o da cıkmıs bunlar bunlar olmus sen bır yalana ınanmıssın kızı dınlememıssın demıs o da dogru aklım basıma yenı gelıyor demıs.. bakalım bır seyler olacak mı kızdan da ayrılmıs zaten ki ılıskılerı boyunca da gece gorusuyorlarmıs sadece ılıskı kavramı yok yani ortada bunu da ogrendım.kız sen barıştın mı senin herifle? sesin çıkmıyo ne zamandır, napıyon bi anlat.
Bir yolun varda semaya attım kızlar su falı
Sonuç gelince paylaşırım :)
Fıstığım sonucu paylaş begenirsen bende atarım
sehrazata attım sadece doğum tarihi isimler anne Adı yazdım gerçekten başarılı beğendim bende tavsiye ederim
Ama baskada atabilirim falı gelince yorumunu yap canım :)
evet ya çoğu aynı kişiler zaten benimde başıma geldi yönetime şikayet edip geri aldım kredimi sizde öyle yapın bu arada en iyi falımpir falcısı bana göre medyummystery kadın sadece falcı deyil çok yetenekli bi terkipçi
burda insanlar çok kötü niyetli kadına fal baktırdım ve sayesinde yuvam kurtuldu her yerden övücem sizi dedim sizlere yaranılmaz gerçi gidip paranızı kaptırın başkalarına müstehakO sen olmayasın?
8 mesajının hepsi medyummystery..
burda insanlar çok kötü niyetli kadına fal baktırdım ve sayesinde yuvam kurtuldu her yerden övücem sizi dedim sizlere yaranılmaz gerçi gidip paranızı kaptırın başkalarına müstehak
katılıyorum canım sana bende baktırdım sorunu ben daha söylemeden buldu terkibi yaptık 19günde nişanlım yüzükle geldi nişan yaptık :) boşver sen aldırma bunları Allah şaşırtmasınburda insanlar çok kötü niyetli kadına fal baktırdım ve sayesinde yuvam kurtuldu her yerden övücem sizi dedim sizlere yaranılmaz gerçi gidip paranızı kaptırın başkalarına müstehak
fal bakımı deyil terkip yaptı terkip için yüzyüze olmak gerekmez bunu bilmeyecek kadar cahilsin Allah ıslah etsin ne diyim ben deneyimimi paylaştım sana sorucak halim yok yazarken burası bir forum karalamaya çalıştığın çok belli oluyo yapma öleNasıl online Falcıysa artık yuva kurtarıyor vay be :) neyse Kazen sana bakar birazdan canım benimKazen
Amin canım teşekkür ederim :)fal bakımı deyil terkip yaptı terkip için yüzyüze olmak gerekmez bunu bilmeyecek kadar cahilsin Allah ıslah etsin ne diyim ben deneyimimi paylaştım sana sorucak halim yok yazarken burası bir forum karalamaya çalıştığın çok belli oluyo yapma öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?