Binnaz Abla

Biz bu sitede reklam yapılmasını sevmeyiz, hele hele çift üyelikle gelinip reklamı perçinlemeye çalışmayı hiç sevmeyiz
ohhh ellerine sağlık..insanlar salak ve bizide salak sanıyor 19 günde dönmüş 19 gündür nerdeydin bugün yeni üyelikle övmeye geliyorsun..

Canim ya üzüldüm insallah barisirsiniz

Ava giderken avlanan zavallı Avcı'nın durumu Ellerine sağlık Kazen

kızlar binnazda puanım vardı sevgi duman a fal attım 5tl lil fal için fazlasıyla iyiydi fiyatı artmadan denenebilir tarot
ayrıca artık fal için para dönemini kapattım töbe ettim buda puan var diye atıldı darısı hepinizin başına

Biryolunvar sitesinin fal fiyatları bana biraz pahalı gelmeye başladı. 20den aşağı bakan falcı yok pek. Eskiden bol bol kampanya, indirim filan yapıyorlardı.
Sevgi güneş ucuz ama eski bir falcı olmadıgından dedikleri çıkar mı belli değil onun da

oyle biri gözükmüyor binnaz da

Ben ucuz falcılar arasında en çok perinaz soydemir i beğendim ilgili biriydi ve uzun bir fal atmıştı soru sordum kart çekti kendinden falan ama gelecekte onu da bilemem

kızlar merhaba,
serüven fal sorularıma cwp yazmış,

ben ilkaya attığım falları tekrar tekrar dinledim, ilk falında aşk ile ilgili dedikleri çıkmış, iş ile ilgili dedikleri çıkmadı hala...
2. falımda aynen aşk ile ilgili sordum soruları vs cevaplamış ve yine dediği gibi oldu sormadan da sçyledikleri çıkmış iş konusunda hala beklemedeyim... 3. falında haziran da attım dediklerinden çıkanlar var hala beklemedeyim, 3. falının gelişmelerinden haberdar ederim

saraylıya fal attım geçen haftalarda, onun da dediği şeyler çıkıyor hem de nokta atışlarıyla, iş için bana yardımcı olucak insanın bu dönem kızının problemleriyle uğraştığını bilmiş gerçekten :) bende arkadaşımdan yeni öğrendim :) diğerlerini beklemedeyim, saraylıyı seviyorum gerçekten emek veriyor bu işi yaparken, aynı şekilde ilkay da

ve yeni rezzan ablaya attım, tarihler pek şaşmıyor, ilk sorduğum da verdiği tarih ile şu an aynı soruya verdiği tarih aynı :)

benim gibi ilkay,saraylı, ve rezzanı seven falları çıkan arkadaşlar; sizlerle enerjimizin uyuşucağını düşünerekten başka denemem için birini ya da birilerini önermenizi rica ediceğim ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…