beyin fakiriAmin canım teşekkür ederim :)
ohhh ellerine sağlık..insanlar salak ve bizide salak sanıyor 19 günde dönmüş 19 gündür nerdeydin bugün yeni üyelikle övmeye geliyorsun..Biz bu sitede reklam yapılmasını sevmeyiz, hele hele çift üyelikle gelinip reklamı perçinlemeye çalışmayı hiç sevmeyiz
Canim ya üzüldüm insallah barisirsinizBakalım hakkımızda hatırlısı olsun diyorum. Düğüne 2 ay kala olması beni daha da üzdü. herkez üstüme geliyor. İnşallah düzelir. Biraz düğün stresi birazda Görümcem olacak cadı yüzünden. Hiç istemedi beni sürekli dolduruyordu onu zaten
Ay kızlar bu reklamcıların söylediği terkip ne valla merak ettim yenilen bişey mi ölücem açlıktan zaten
Ava giderken avlanan zavallı Avcı'nın durumuevet ya çoğu aynı kişiler zaten benimde başıma geldi yönetime şikayet edip geri aldım kredimi sizde öyle yapın bu arada en iyi falımpir falcısı bana göre medyummystery kadın sadece falcı deyil çok yetenekli bi terkipçi
Bir yolun var bna bktı cok ıyıdıArkadaşlar Şehrazat hangi sitede bakıyor?
Biz bu sitede reklam yapılmasını sevmeyiz, hele hele çift üyelikle gelinip reklamı perçinlemeye çalışmayı hiç sevmeyiz
Kızlar 3 gündür çok kötüyüm bizimki ile kötü kavga ettik.Hem de düğüne 2 ay kala ne arıyor ne soruyor.
Nişandan dört ay sonra olurmu böyle birşey ya. 1 ay önce Biryolunvar Nur Banu Ramazanda ayrılık gözüküyor demişti.
Kadına söylemediğimi bırakmadım. Ama kahretsin ki bildi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sanki her şey eskiye döndü. Nefes bile almak gelmiyor içimden çok kötüyüm Yine aynı mutsuz günlere dönmek istemiyorum
Canım yaa kayıtsız kalamadim durumuna üzüldüm ne diyelim inşallah düzelir araniz kii bence düzelir vee sen güzel müjdeli haber verirsin bizlere
Sevgi güneş ucuz ama eski bir falcı olmadıgından dedikleri çıkar mı belli değil onun daBiryolunvar sitesinin fal fiyatları bana biraz pahalı gelmeye başladı. 20den aşağı bakan falcı yok pek. Eskiden bol bol kampanya, indirim filan yapıyorlardı.
oyle biri gözükmüyor binnaz dakızlar binnazda puanım vardı sevgi duman a fal attım 5tl lil fal için fazlasıyla iyiydi fiyatı artmadan denenebilir tarot
ayrıca artık fal için para dönemini kapattım töbe ettim buda puan var diye atıldı darısı hepinizin başına
Ben baktırdım tabii ki :) anda durumda fena değildi atıp tutan biri değil 10 tl ye göre denenebilir ama zaman lazım dedikleri için emin olamıyorum yanikızlar bir yolun var sevgi güneş e baktıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?