- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
oyle biri gözükmüyor binnaz da
Selenadan su falim geldi oda aylin ve merym gbi doncek dedi su fali cikan varmi baktirip
Bana çıkar dediklerinin çoğuSelenadan su falim geldi oda aylin ve merym gbi doncek dedi su fali cikan varmi baktirip
Kızlar meryem mı yoksa saraylımı
cok sagol canım uzun vade derken mesela ne kadar sure kast edıyorsun dedıklerı cıktımıIkisinin tarzi cok farkli simdi ve yakin gelecek duymak istiyorsan meryem uzun vadede sarayli, ayrica sarayli daha titiz ve ozenli bakiyor, ben kendim meryemi cok sevmeme ragmen yine de sarayli derim
cok sagol canım uzun vade derken mesela ne kadar sure kast edıyorsun dedıklerı cıktımı
kızlar falsepeti venuse baktırıp cok memnunum dıye varmı?
kızlar falsepeti venuse baktırıp cok memnunum dıye varmı?
aman hangı sıte ucuz ki ucuz olanların da cogu atmasyonBen daha cok falsepetine bakip ordaki falcilarin bakim ucretleri neden bu kadar fazla diyorum :)
ben nısanda fal atmıstım hem kahve hemde tarot bakmıstı bu zamana kadar soyledıklerının hepsı cıkmıs ılerısı ıcın de bekleyen durumlar var o yuzden sorayım dedım bugun falı yenıden dınleyınce farkettım sasırdımcanım ben venus ün dürüstlüğünü anlatışını falan çok severdim çok baktırdım ama çıkmadı falları
Ben daha cok falsepetine bakip ordaki falcilarin bakim ucretleri neden bu kadar fazla diyorum :)
aman hangı sıte ucuz ki ucuz olanların da cogu atmasyon
ben nısanda fal atmıstım hem kahve hemde tarot bakmıstı bu zamana kadar soyledıklerının hepsı cıkmıs ılerısı ıcın de bekleyen durumlar var o yuzden sorayım dedım bugun falı yenıden dınleyınce farkettım sasırdım
Bilgehatun iyiydi ya 10 lira icin de cok gec bakmisti
Canım benim Bilgehatuna kahve atmıştım ben beğendim ama çok canımlı konuşmuştu tarzı öylemi ben yanlış kişiye mi attım acaba :)
evet bılgehuten bende de ıyıydıBilgehatun iyiydi ya 10 lira icin de cok gec bakmisti
Benim bilgehatun da canimli konusmustu biz sahtesine baktirmisiz ama sahtesi bile fena degildi :))
valla bu kız nazarı mazarı atar maşallah,bu hereketlilik bu yogunluk,oooh adam aramış cevap verememiş,oh oh,bizde arasa diye yolu gözlerken maşşallahHahahahaahahahahahah kıza bence benim nazarım değdi baksana hasta olmuş hep kafasını kıskanmışımdır
aaayyhh valla yicem kafayı,ne bu yaa o sahte bu sahte yokmu aman bunların gerçeğiNasıl kız sahte :)))
Telwedeki değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?