Binnaz Abla

Selenadan su falim geldi oda aylin ve merym gbi doncek dedi su fali cikan varmi baktirip

Ikisinin tarzi cok farkli simdi ve yakin gelecek duymak istiyorsan meryem uzun vadede sarayli, ayrica sarayli daha titiz ve ozenli bakiyor, ben kendim meryemi cok sevmeme ragmen yine de sarayli derim
cok sagol canım uzun vade derken mesela ne kadar sure kast edıyorsun dedıklerı cıktımı

cok sagol canım uzun vade derken mesela ne kadar sure kast edıyorsun dedıklerı cıktımı

Bana kimsenin fali cikmadi asfghjj ama meryeme baktirdigim kisi ile konusmadigim donemde attigimda barismamizi vs oyle seyleri biliyordu :) sarayli da bu kisiye karsi uyarmisti da daha cok bu iliski boyle devam eder kendini kaptirip daha iyi kisileri kacirma gibi uyariydi sonucta kimse onun hayatinda baskasinin oldugunu vs bilemedi

Ben daha cok falsepetine bakip ordaki falcilarin bakim ucretleri neden bu kadar fazla diyorum :)
aman hangı sıte ucuz ki ucuz olanların da cogu atmasyon

canım ben venus ün dürüstlüğünü anlatışını falan çok severdim çok baktırdım ama çıkmadı falları
ben nısanda fal atmıstım hem kahve hemde tarot bakmıstı bu zamana kadar soyledıklerının hepsı cıkmıs ılerısı ıcın de bekleyen durumlar var o yuzden sorayım dedım bugun falı yenıden dınleyınce farkettım sasırdım

Bilgehatun iyiydi ya 10 lira icin de cok gec bakmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…