Kizlar,
Saraylinin dedikleri kimlerde cikti?
Cok Güzel seyler söyledi Insallah cikar
Nasıl online Falcıysa artık yuva kurtarıyor vay be :) neyse Kazen sana bakar birazdan canım benim @Kazen
kızlar merhaba,
serüven fal sorularıma cwp yazmış,
ben ilkaya attığım falları tekrar tekrar dinledim, ilk falında aşk ile ilgili dedikleri çıkmış, iş ile ilgili dedikleri çıkmadı hala...
2. falımda aynen aşk ile ilgili sordum soruları vs cevaplamış ve yine dediği gibi oldu sormadan da sçyledikleri çıkmış iş konusunda hala beklemedeyim... 3. falında haziran da attım dediklerinden çıkanlar var hala beklemedeyim, 3. falının gelişmelerinden haberdar ederim
saraylıya fal attım geçen haftalarda, onun da dediği şeyler çıkıyor hem de nokta atışlarıyla, iş için bana yardımcı olucak insanın bu dönem kızının problemleriyle uğraştığını bilmiş gerçekten :) bende arkadaşımdan yeni öğrendim :) diğerlerini beklemedeyim, saraylıyı seviyorum gerçekten emek veriyor bu işi yaparken, aynı şekilde ilkay da
ve yeni rezzan ablaya attım, tarihler pek şaşmıyor, ilk sorduğum da verdiği tarih ile şu an aynı soruya verdiği tarih aynı :)
benim gibi ilkay,saraylı, ve rezzanı seven falları çıkan arkadaşlar; sizlerle enerjimizin uyuşucağını düşünerekten başka denemem için birini ya da birilerini önermenizi rica ediceğim ::)
kıme baktırdında cıktı canımmBilgehatun iyiydi ya 10 lira icin de cok gec bakmisti
Aptal zannediyorlar bluedaisycim bizi ya :)bana yakın zaman için dediği şeyler çıkar canım. hele de anlık durumlarımızı anlatırken gözlerim dolar.
uzun vadelere çok takılmam genelde anlık durumlar merak alanımda benim.
eğer saraylı güzel şeyler dediyse görmüştür gerçekten yoksa kötüyüde kırmadan anlatıyo mutlaka.
waayyy iyi yakalamışın yawru
kdfjklsdhsld çok güldüm yaa süpersin
canım ilkaya baktırmadım hiç ama saraylı kuzumu çok severim. rezzan ablayı da yeni denedim.
o yüzden çıkan bi durum yok şimdilik.
tavsiyeye gelince, hüma bal a bayıldım, benim kafamdan geçen cümleleri yazmış. ve hemen akabinde 2 önemli dediğini yaşadım.
nesibe ye de yeni baktırdım. onu da beğendim. enerjisi yüksek, bıcır bıcır.
meryem diyecem ama son attığım fala benimle enerjisi uymayan diğer tyfadan biri bakmış, bidaha atmam.
klotho da iyi bende.
kıme baktırdında cıktı canımm
Canım benim Bilgehatuna kahve atmıştım ben beğendim ama çok canımlı konuşmuştu tarzı öylemi ben yanlış kişiye mi attım acaba :)
Beni hic fake uye sanan oldu mu :)
ahahsksd yok kuzum onlar kalaba,
ben bigehatuna attığımda öyle bi fal geldiki, arkasından yarım saat ağladım.
olumsuzluktan ve ciddiyetten kırılıyodu.
falcı da çıkıp gelip dövecek gibi kadın gıcık olmuş bana
Bna daha oncki fallalri cikti.buda ciksa sukretcem herseyi doktu yine ortayaBana çıkar dediklerinin çoğu
noluyorlara geldim resmen bu ne kızlarkatılıyorum canım sana bende baktırdım sorunu ben daha söylemeden buldu terkibi yaptık 19günde nişanlım yüzükle geldi nişan yaptık :) boşver sen aldırma bunları Allah şaşırtmasın
kuzum barısmadım daha ama cevremdekiler barıstırmak için ikimizi biraz harekete geçtiler. geçen fal baktırmıs benı sormus ona sasırdım baya. ıs hayatını anlatırken abla bosver ıs hayatımı gecmısımdekı ınsanla ne olacak demıs o cıkmıs mı demıs o da cıkmıs bunlar bunlar olmus sen bır yalana ınanmıssın kızı dınlememıssın demıs o da dogru aklım basıma yenı gelıyor demıs.. bakalım bır seyler olacak mı kızdan da ayrılmıs zaten ki ılıskılerı boyunca da gece gorusuyorlarmıs sadece ılıskı kavramı yok yani ortada bunu da ogrendım.
kızlar falsepeti venuse baktırıp cok memnunum dıye varmı?
kız yeme sakın,bunları önerdikleri yenmez,mideye oturur alim allah,9 günmüş püüüfffffaakktss hiç güleceğim yoktu yaAy kızlar bu reklamcıların söylediği terkip ne valla merak ettim yenilen bişey mi ölücem açlıktan zaten
Aman sende ona gıcık olaydın:)
Bende serüvende öyle olmuştum yıkılmıştım şimdi okuyorumda kadın bana aslında kötü birşey dememiş sonunu güzel bağlamış:)
bende görmedimoyle biri gözükmüyor binnaz da
ahahaha iyi yine tatlıya bağlamış, serüvende anaç bi taraf var.
benimki utanmasa, boş bi mezar bulda gir diyecekti nerdeyse. o sevmiyo, bu sevmiyo, sende kötüsün,
ne yaşıyon bilader
demek yeniymiştarot sayfasında yenilerde adı Sevgi Duman 4.99 du fiyat
Aman sende ona gıcık olaydın:)
Bende serüvende öyle olmuştum yıkılmıştım şimdi okuyorumda kadın bana aslında kötü birşey dememiş sonunu güzel bağlamış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?