Binnaz Abla

Kizlar,
Saraylinin dedikleri kimlerde cikti?
Cok Güzel seyler söyledi Insallah cikar

bana yakın zaman için dediği şeyler çıkar canım. hele de anlık durumlarımızı anlatırken gözlerim dolar.
uzun vadelere çok takılmam genelde anlık durumlar merak alanımda benim.
eğer saraylı güzel şeyler dediyse görmüştür gerçekten yoksa kötüyüde kırmadan anlatıyo mutlaka.

Nasıl online Falcıysa artık yuva kurtarıyor vay be :) neyse Kazen sana bakar birazdan canım benim @Kazen

waayyy iyi yakalamışın yawru

@Mune
Munecim ya şu hatunun bana söylediği beyin fakiri yorumunu silsen :)
Valla gücüme gidiyor :)

kdfjklsdhsld çok güldüm yaa süpersin

canım ilkaya baktırmadım hiç ama saraylı kuzumu çok severim. rezzan ablayı da yeni denedim.
o yüzden çıkan bi durum yok şimdilik.
tavsiyeye gelince, hüma bal a bayıldım, benim kafamdan geçen cümleleri yazmış. ve hemen akabinde 2 önemli dediğini yaşadım.
nesibe ye de yeni baktırdım. onu da beğendim. enerjisi yüksek, bıcır bıcır.
meryem diyecem ama son attığım fala benimle enerjisi uymayan diğer tyfdan biri bakmış, bidaha atmam.
klotho da iyi bende.

Son düzenleme:
Aptal zannediyorlar bluedaisycim bizi ya :)
Lafı yedik ama olsun :) muneciğim olaya el attı zaten :)

kıme baktırdında cıktı canımm

Guzel soru :) yaaah benim enerjim tutmuyor galiba bazi insanlar fala kapali olurmus hem.. Aslimda olmayacak diyen oldu ama ben istemeyecekmisim de olmayacak gibi dediler brlki yumusatmislardir yani bircok kisiye baktirdim kimse hayatinda baska biri var demedi

Canım benim Bilgehatuna kahve atmıştım ben beğendim ama çok canımlı konuşmuştu tarzı öylemi ben yanlış kişiye mi attım acaba :)

ahahsksd yok kuzum onlar kalaba,
ben bilgehatuna attığımda öyle bi fal geldiki, arkasından yarım saat ağladım.
olumsuzluktan ve ciddiyetten kırılıyodu.
falcı da çıkıp gelip dövecek gibi kadın gıcık olmuş bana

Aman sende ona gıcık olaydın:)
Bende serüvende öyle olmuştum yıkılmıştım şimdi okuyorumda kadın bana aslında kötü birşey dememiş sonunu güzel bağlamış:)

takipteyim seni yawru hadi bakem

Bende serüvende öyle olmuştum yıkılmıştım şimdi okuyorumda kadın bana aslında kötü birşey dememiş sonunu güzel bağlamış:)

ahahaha iyi yine tatlıya bağlamış, serüvende anaç bi taraf var.
benimki utanmasa, boş bi mezar bulda gir diyecekti nerdeyse. o sevmiyo, bu sevmiyo, sende kötüsün,
ne yaşıyon bilader

ahahaha iyi yine tatlıya bağlamış, serüvende anaç bi taraf var.
benimki utanmasa, boş bi mezar bulda gir diyecekti nerdeyse. o sevmiyo, bu sevmiyo, sende kötüsün,
ne yaşıyon bilader

Çok biliyor o :) Ekim ayını verdi bNa
Ben istemicekmişim bir de :) başkası olacakmış hayatımda :)
Onu dedi :) gelecek fos diyorlar genelde ama takılma be canım benim :)
Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi .

Symgee35 canım yaa serüven bilmiş miydi seni hazır konu açılmışken sorayım dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…