- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
razzan mı merye mı kızlar ?
Ben baktırdım canım çok akıcı bakıyor tık demeden.. Henüz yaşamadım ama çok isterim yaşamayı:)) geçmiş iyiydi ama genel soru sorduğun halde bilenlerdenKızlar binnazda müge aydına baktırıp dediklerini yaşayan oldu mu?
cıkmıyor onun dedıklerı canımKızlar binnazda müge aydına baktırıp dediklerini yaşayan oldu mu?
Aynen bir tercih yapmak gerekirse Rezzan derimrazzan mı merye mı kızlar ?
bugun medyum selenaya attım tugbaya attım bıde saraylıya sımdı razzan ve meryem arasında gıdıp gelıyorumTecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki birine baktırsan öbüründe aklın kalcak ve sonuç olarak ikisine de baktırmış olacaksınikisinin de sevenleri var. Bana ikisi de hiçbir şey tutturamadı orası ayrı. Ama ikisini kıyaslayacak olursam benim için rezzan daha iyiydi. Ama sana tavsiyem içinden hangisi geçiyorsa ona at.
Ben baktırdım canım çok akıcı bakıyor tık demeden.. Henüz yaşamadım ama çok isterim yaşamayı:)) geçmiş iyiydi ama genel soru sorduğun halde bilenlerden
cıkıyormu pekı dedıklerı canım ya bos yere atmayımAynen bir tercih yapmak gerekirse Rezzan derim
bugun medyum selenaya attım tugbaya attım bıde saraylıya sımdı razzan ve meryem arasında gıdıp gelıyorum
rezzan iyidirrazzan mı merye mı kızlar ?
saraylı ve selena bi kaç gün sonra dönebilir, saraylı bugün 11 fal beklediğini gösteren bi foto paylaşmıştı facebookta :)daha hıc bırı yorumlamadı oyuzden kudurdum:) sabaha karsı attım selenaya tugbaya aksam attım saraylıyada 1 saat once falan attım hala gelmedıler uyuz oldum selenada 2 sırada gozkuyorumya canım cok sııkkın acıkcası kafayı tırtlatım galıbaa
ah canım öyle dedikleri şıp diye çıkan bir falcı bulamadık henüz,cıkıyormu pekı dedıklerı canım ya bos yere atmayım
evet ya fıyatı yuksek ama bana 30 liraua hem kahve hem tarot bakmıstım sıteden tarot atmıstım facedende fıncan resımlerınıBen geçen sene baktırıp çok beğenmemiştim. Ama falını 2-3 ay sonra dinleyince söylediklerinin çoğunun çıktığınu fark ettim, tekrar atmak isterim ama hem fiyatı yüksek hem de nadir giriyor sanırım.
sana neler dedı canım bende senın gıbı soka gırmıstım:)Kızlar yemin ederim Şoktayım
Böyle birşey yok Şehrazat on numara su falı bakmış böyle birşey yok selenaya bin basar ya
bu bahsettıgınız kısı kım ?evet ya fıyatı yuksek ama bana 30 liraua hem kahve hem tarot bakmıstım sıteden tarot atmıstım facedende fıncan resımlerını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?