Binnaz Abla

razzan mı merye mı kızlar ?

Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki birine baktırsan öbüründe aklın kalcak ve sonuç olarak ikisine de baktırmış olacaksın ikisinin de sevenleri var. Bana ikisi de hiçbir şey tutturamadı orası ayrı. Ama ikisini kıyaslayacak olursam benim için rezzan daha iyiydi. Ama sana tavsiyem içinden hangisi geçiyorsa ona at.

bugun medyum selenaya attım tugbaya attım bıde saraylıya sımdı razzan ve meryem arasında gıdıp gelıyorum

Ben baktırdım canım çok akıcı bakıyor tık demeden.. Henüz yaşamadım ama çok isterim yaşamayı:)) geçmiş iyiydi ama genel soru sorduğun halde bilenlerden

Ben de baktırdım geçenlerde. Dediğin gibi laf kalabalığı yapmadan akıcı bir şekilde bakıyor. Ama beğenip beğenmemek arasında kaldım. Söylediği şeyler şimdilik doğru değil ve gerçekleşeceğini de sanmıyorum. Ona da belirttim ama iddialı konuştu. Açıkçası bahsettiği şeyleri yaşamayı istemem, o yüzden sordum.

bugun medyum selenaya attım tugbaya attım bıde saraylıya sımdı razzan ve meryem arasında gıdıp gelıyorum

1 günde 3 fal çok fazla değil mi ben bazen tek fal baktırdığımda enerjim düşüyor. Sen 3 fal atıp 4.yü düşündüğüne göre sağlam bi enerjiye sahipsin demektir. Ama bence biraz yavaş git. Hem cebine hem psikolojine yazık

daha hıc bırı yorumlamadı oyuzden kudurdum:) sabaha karsı attım selenaya tugbaya aksam attım saraylıyada 1 saat once falan attım hala gelmedıler uyuz oldum selenada 2 sırada gozkuyorum ya canım cok sııkkın acıkcası kafayı tırtlatım galıbaa

saraylı ve selena bi kaç gün sonra dönebilir, saraylı bugün 11 fal beklediğini gösteren bi foto paylaşmıştı facebookta :)
selena bana 3-4 gün içinde baktı hep, anı yakın zamanı biliyo ama gelecek çok tutarlı değil :)

cıkıyormu pekı dedıklerı canım ya bos yere atmayım
ah canım öyle dedikleri şıp diye çıkan bir falcı bulamadık henüz,
sende baktırırsan bizim geçtiğimiz yollardan geçeceksin,yani rezzan iyidir,ama tam olarak hiç biri kesin sona getirmez,
her şey aslında bizim elimizde,olmayacağada dur dememiz lazım gelir,

canlar ben hayatımda ılk kez su falımı sehrazzata attım dıger sayfalarda görmussunuz cıdden dehsettı ama selena ıcınde ıyı yorumlar görunce merak ettım kesınlıkle erkek arkadasım hakkında herseyı bıldı ve dobracı yanı kötu seylerıde söyluyor

evet ya fıyatı yuksek ama bana 30 liraua hem kahve hem tarot bakmıstım sıteden tarot atmıstım facedende fıncan resımlerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…