Binnaz Abla

Kızlar yemin ederim Şoktayım
Böyle birşey yok Şehrazat on numara su falı bakmış böyle birşey yok selenaya bin basar ya
canım önemli olan yorumda söylenen sözler değil,ben ne anı bilen ne vaad eden sözler duydum,ağzım açık dinlediğim yorumlar oldu,hah işte bunun dediği kesin çıkar dediğimde oldu,ben on basar demek için biraz beklemeden yanayım,yanlış anlamad benim düşüncem.

Ay orası öyle güzelim benim :)
Selenayı da beğenirim ben ama döktürmüş kadın ciddi ciddi

sorma canım ya bu ara canım sıkkın herseye sınırlenıyorum rahatlarıcak bıseyler arıyorum ben cok fal baktırdım ya medyumlara falan gtmıstım seneler once bı medyuma gıtmıstım o benı cok etkılemıstı hayatımda olmayan ınsanı bırebır ısıne kadar söylemıstı bu cocuktan uzak dur demıstı dıkkat et demıstı bende dedım ne sacmalıyor bu adam 1 sene sonra dedıgı cocukla tanıstım 3 sene cıktık ve 3 senın sonunda bana öyle bı kazık attıkı :) ama gectı bıttı ondan sonra yenı asklara yelken acmıstım:)

cıkıyormu pekı dedıklerı canım ya bos yere atmayım
Canım bugün atmışın baya istersen sonra at enerjin düşmesin yani rezzanın geçmiş ve an analizi iyidir ben Bikaç dediğini yaşadım Aralık'ta attığım falda benim bile Aklıma gelmeyen konuyu bilmişti gerçekleşti.. Çok atınca karışıyor ama onun ilk falları iyidir

evet ya fıyatı yuksek ama bana 30 liraua hem kahve hem tarot bakmıstım sıteden tarot atmıstım facedende fıncan resımlerını

Ben kahve atmıştım, kendi kartlarıyla da desteklemişti sanırım net hatırlamıyorum. Anlık durum yarı yarıya doğruydu o yüzden çok beğenmemiştim ama 2-3 ay sonra dinleyince şaşırdım. Dediği şeylerin çoğu çıkmış. Geri dönse paraya kıyıp baktırırım, dedikleri çıkan nadir falcılardan biri.
Zaten kimi beğensem fal bakmayı bırakıyor. Defnesultan, mert reiki, ugga, venüs...

kızlar benım beyın allak bullak oldu rezzana mı baktırsam meryemı mı yoksa semamı yoksanur banumu gecen bı arkadas nur banun dedıklerı cıktı dedı nısanlımla ayrıldık dedı o geldı aklıma nur banuda öyle demıs o arkadas nasıl oldu ne yaptı acaba ıns barısmıslardır

haklısın canım dur sana özelden mesaj atıcam

Şehrazat'ın profiline baktım da şimdi su falında 3 yıldız ve 4 yıldız veren olmasına rağmen puanı %100. Nasıl oluyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…