- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
canım önemli olan yorumda söylenen sözler değil,ben ne anı bilen ne vaad eden sözler duydum,ağzım açık dinlediğim yorumlar oldu,hah işte bunun dediği kesin çıkar dediğimde oldu,ben on basar demek için biraz beklemeden yanayım,yanlış anlamad benim düşüncem.Kızlar yemin ederim Şoktayım
Böyle birşey yok Şehrazat on numara su falı bakmış böyle birşey yok selenaya bin basar ya
bu sehrazat nerdeydi?Kızlar yemin ederim Şoktayım
Böyle birşey yok Şehrazat on numara su falı bakmış böyle birşey yok selenaya bin basar ya
canım önemli olan yorumda söylenen sözler değil,ben ne anı bilen ne vaad eden sözler duydum,ağzım açık dinlediğim yorumlar oldu,hah işte bunun dediği kesin çıkar dediğimde oldu,ben on basar demek için biraz beklemeden yanayım,yanlış anlamad benim düşüncem.
sorma canım yaah canım öyle dedikleri şıp diye çıkan bir falcı bulamadık henüz,
sende baktırırsan bizim geçtiğimiz yollardan geçeceksin,yani rezzan iyidir,ama tam olarak hiç biri kesin sona getirmez,
her şey aslında bizim elimizde,olmayacağada dur dememiz lazım gelir,
falsepeti venus ama uzun zamandır yokbu bahsettıgınız kısı kım ?
bu sehrazat nerdeydi?
bir yolun vardı galiba,hep karıştı hepsi bende.bu sehrazat nerdeydi?
bır yolun vaAy orası öyle güzelim benim :)
Selenayı da beğenirim ben ama döktürmüş kadın ciddi ciddi
beyın eror verıyor artık fal manyakları olarak :)bir yolun vardı galiba,hep karıştı hepsi bende.
Canım bugün atmışın baya istersen sonra at enerjin düşmesincıkıyormu pekı dedıklerı canım ya bos yere atmayım
tabi canım benim,en azından rahatlatıyor,birazda etkili olursa daha bir dadanıyoruz.Ay orası öyle güzelim benim :)
aynenbır yolun va
beyın eror verıyor artık fal manyakları olarak :)
Deme yaaaa zor tutuyorum kendimi parası çok diyeeeKızlar yemin ederim Şoktayım
evet ya fıyatı yuksek ama bana 30 liraua hem kahve hem tarot bakmıstım sıteden tarot atmıstım facedende fıncan resımlerını
haklısın canım dur sana özelden mesaj atıcamCanım bugün atmışın baya istersen sonra at enerjin düşmesinyani rezzanın geçmiş ve an analizi iyidir ben Bikaç dediğini yaşadım Aralık'ta attığım falda benim bile Aklıma gelmeyen konuyu bilmişti gerçekleşti.. Çok atınca karışıyor ama onun ilk falları iyidir
Deme yaaaa zor tutuyorum kendimi parası çok diyeee
Soyadını verdin mi şehrazata? Bazıları sosyal medyadan bulduğunu sana geri satıyorAy orası öyle güzelim benim :)
Soyadını verdin mi şehrazata? Bazıları sosyal medyadan bulduğunu sana geri satıyor
Ay çıkar mıki acep finali nası yapmış canım mantıklımıydı..Valla beni bulması imkansız
Sosyal medya da yokum ben
Annemin hastalığı anneannem Abi'm
Ailemi de iş durumu da bilmiş aşkın dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?