Binnaz Abla

Şehrazat'ın profiline baktım da şimdi su falında 3 yıldız ve 4 yıldız veren olmasına rağmen puanı %100. Nasıl oluyor anlamadım.
Az önce aynı şeyi düşünüyordum ben de 3 yıldız veren de bayagi giydirmis hani :) Ya su falına falan gerek yok o kadar paraya ben sitede ilk gününde 10 tl iken kahve sonradan 20 tl iken katina attım anne ismi verdim suyla destekledi falın uzunluğu da dedikleri de aynıydı hemen hemen suyun bir etkisi olmamıştı 2.falda yani bilecekse kahveden de bilir zaten 40 tl çok henüz kendini tam kanıtlamış biri değilken falda.

Ay çıkar mıki acep finali nası yapmış canım mantıklımıydı..

Bütün herkes sonu olumlu bağlıyor bana kitap falı bakan serüven dahil
Yanlız verdiği tarih selena serüven falan hep aynı Bilgehatun falı ile de aynı
Görücez canım isteyen baktırsın istemeyen baktırmasın
Iyi kötü tavsiye ediyoruz sonuçta kötü dediklerim de çoktur benim
Hele telwe de yani ...

40 mıııı çokmuş yaa üzdü valla gece gece

Ya ben şehrazata Yorumları ve planlamayı göremiyorum telefondan mı acaba henüz bir yorum yapılmamış yazıyor ?

Ya ben şehrazata Yorumları ve planlamayı göremiyorum telefondan mı acaba henüz bir yorum yapılmamış yazıyor ?
Benim ilk fal bakmaya başladıģi gün dahil 2 yorumum vardı ve başkalarının yorumlari da site yenilendikten sonra baktım hepsi silinmiş. Ama o silinen yorumlar hep 5 yıldızdı

Bir yolun var medyum deniz kahve falında atmış tutmuş bana haberiniz olsun kızlar :)
Ne hikmetse yorum 10 dk sonra geldi :)
Ben bile şaşırdım

canlaaaarrrfalcı semanın kahvesi nasıldır deyin hele??
Ben su attım .ama anne adı vs verılıyomuş kısa bı yazı yazdım gonderdım .Cumlerler Meryem Bılgehatun tarzı ama daha yumusak.Genel ruh halını geçmişi bılmış. Bıde tarih aralıkları verıyor oyle temmuz başı /sonu değil bayagı tarih verıyo.
begendım sayılır. Genelde kışılık uzerınde durmuş. Tutarlı denenebılır.

Bu arada test yorumcu bakılan kahve falı 102 yazıyor ya ne ara baktı 102 falı hem de 40 tl den kaç aylik falcilarda bu kadar fal yok. Bu sitede tuhaf şeyler dönüyor

Kızlar Bişey sorucam Selenaya 3 fal attım ucunde de gozlrım doldu hayır guzel seyler soyledığınden değil gercekten ıcımı okumuş gıbı , garıp oluyorum .Aslında
hangı sıtedeı canımmm):
pardon Falalem Rezzan abla.

Ben ılk falını cok begendım ama sonrakıler oyle yuvarlaktı .Dediği çıktı mı daha var ama anı bıle bılse oda bışey.Sallayan cok cunku

yarım kalmış cumlem olumsuz ama yıne Selena gercekten ıyı yorumculardan.
Ama cok baktırmamak lazım ust uste tek kışıye atınca benım beynım artık almıyo hatırlamak dahı bazen yoruyo. o nedı o zaman bunu demıştı....

sunu burda bıkaç defa yazdım soru sormadan bılen Rezzan Abla ve Selena benı ıcın . Bırde Nesibe ilk başta cok anlamadım falını ama oda hıc vermedığım bır bılgıyı bıldı.

Yaw biri daha sormuştu gerçekten Emine Kurtuluş falı çıkan var mı kızlar?? Ben onada attım bazı ilginç detayları iyi bilmiş. Konudan konuya atlasada güzel yorumdu:)

sunu burda bıkaç defa yazdım soru sormadan bılen Rezzan Abla ve Selena benı ıcın . Bırde Nesibe ilk başta cok anlamadım falını ama oda hıc vermedığım bır bılgıyı bıldı.
benimde ilk falcılarım,rezzan abla kesira sirel,nesine bunlardı,hep iyi ve tutarlıydı,tabi sonradan sık gitmemek gerekiyor,üst üste falların enerjisi karışıyor,bide daha bir şey olamadan yine fal üstüne fal olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…