Binnaz Abla

Telefonu açıldı ama beni engellemiş. Birkaç gün bekleyim diyorum.

Telefonu açıldı ama beni engellemiş. Birkaç gün bekleyim diyorum.

Bekle canım düzelir ya hiç sıkma canını
Mal bu erkek milleti hakketten öyle
Ne istedikleri belli ne de yaptıkları belli ..
Zor anlamak vesselam

Çok sıkıntılı bir kadın allah kimsenin başına vermesin böylesini her şeye burnunu sokuyor. Sürekli doldurmaya çalışıyor bizimkini ve ailesini. Sıkıntı yani anlayacağın.

Sonuna kadar katılıyorum canım aynen malki ne mal

Bende görümceyim benim annemde kaynana bir gr problem yaşamadık
Ne karıştık ne de problem yaşattık

Mesafemden den ödün vermedim asla onlar Mutlu olsun dedik hep

Çekiyoruz biz inan ki bende yaşadım senin sorunlarını hiç merak etme..
Allah'a havale et boşver hiç canını sıkma
Karşı tarafa da belli etme bence
Ne de olsa annesi kardeşi atamazlar
Saygınlığını koru derim ben bitanem

Kafam allak bullak vallaha canım nasıl hareket edecem bilmiyorum. içimden fal atmak bile gelmiyor.

Çok sıkıntılı bir kadın allah kimsenin başına vermesin böylesini her şeye burnunu sokuyor. Sürekli doldurmaya çalışıyor bizimkini ve ailesini. Sıkıntı yani anlayacağın.
muz kabuğu koy ayağının altınadana düşsüün bi kıyıda kıvrılsın yatsın,hiç olmazsa ayğınıza dolaşmaz,
sinir olurum bu tiplere.

herkes bir olmuyorki canım,bende görümceyim,ama her şeyede maydanoz olunmazki,ne insanlar var.

Nasıldı peki? Öneriyor musun? Baktıralım mı bizde?
Kizlar oydu buydu tatildi derken yeni geldim.seruven kitap fali bendr attim ama sonucu bildimi bilmedimi ogrenebilmek icin biraz zaman gerek . Ayni sekilde sordugum soru icin fama ve seruven ayni seyi soylediler yakin zamanda sonucu size soylerim.fama ile enerjim cok tuttu biryolunvarda edna tahuramidir nedir sakin puana takilip atmayin 12 dk fal bakmis safsata hayatimda dinledigim en sikici bogucu faldi ayni cumle yuz kez soylenmis asla tavsiye etmiyorum

Ben beğenmiştim edna tanurayı çok iyi tespitleri vardı

kızlar ben dun saraylıya atmıstım ıptal olmus suan ne yapsam bılemedım sema var bıde nur banu ne yapsam saraylıyımı beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…