- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
emine kurtuluş bana sallıyor gibi geldii,hemde herkese aynı sallama.Yaw biri daha sormuştu gerçekten Emine Kurtuluş falı çıkan var mı kızlar?? Ben onada attım bazı ilginç detayları iyi bilmiş. Konudan konuya atlasada güzel yorumdu:)
Nefret ediyorum kaynana görümce vakasından ne geçicek ellerine ayırınca ben anlamıyorum.
Insallah onların ağzına bakan biri değildir.
Yakın zamanda Barışırsınız inş canım
Yüzyüze görüşsen canım git yüzyüze konuş düzelir herşey sıkma canını lütfen
Telefonu açıldı ama beni engellemiş. Birkaç gün bekleyim diyorum.
kimi görümce adayından kimi elti adayından çeker...bunların derdi nedir hiç bilmiyorum...rahat bırakın insanları kimi kıskanç kimi aşırı meraklı üstüne vazife olmayan her .oka burnunu sokar insanların arasına fitne sokarlar..Allah bildiği gibi yapsın böylelerini kendi dertleriyle uğraşmaktan bizimle uğraşamaz olsunlar.....
Canim ya üzüldüm insallah barisirsiniz
Bekle canım düzelir ya hiç sıkma canını
Mal bu erkek milleti hakketten öyle
Ne istedikleri belli ne de yaptıkları belli ..
Zor anlamak vesselam
Sonuna kadar katılıyorum canım aynen malki ne mal
Bende görümceyim benim annemde kaynana bir gr problem yaşamadık
Ne karıştık ne de problem yaşattık
Mesafemden den ödün vermedim asla onlar Mutlu olsun dedik hep
Çekiyoruz biz inan ki bende yaşadım senin sorunlarını hiç merak etme..
Allah'a havale et boşver hiç canını sıkma
Karşı tarafa da belli etme bence
Ne de olsa annesi kardeşi atamazlar
Saygınlığını koru derim ben bitanem
muz kabuğu koy ayağının altınadana düşsüün bi kıyıda kıvrılsın yatsın,hiç olmazsa ayğınıza dolaşmaz,Çok sıkıntılı bir kadın allah kimsenin başına vermesin böylesini her şeye burnunu sokuyor. Sürekli doldurmaya çalışıyor bizimkini ve ailesini. Sıkıntı yani anlayacağın.
fal atma zaten boşver.Kafam allak bullak vallaha canım nasıl hareket edecem bilmiyorum. içimden fal atmak bile gelmiyor.
herkes bir olmuyorki canım,bende görümceyim,ama her şeyede maydanoz olunmazki,ne insanlar var.Bende görümceyim benim annemde kaynana bir gr problem yaşamadık
Ne karıştık ne de problem yaşattık
Mesafemden den ödün vermedim asla onlar Mutlu olsun dedik hep
Çekiyoruz biz inan ki bende yaşadım senin sorunlarını hiç merak etme..
Allah'a havale et boşver hiç canını sıkma
Karşı tarafa da belli etme bence
Ne de olsa annesi kardeşi atamazlar
Saygınlığını koru derim ben bitanem
bende sormuştum. bildiği birkac durum tespiti oldu ama umarım sonucu sallıyorduremine kurtuluş bana sallıyor gibi geldii,hemde herkese aynı sallama.
engellemıs mı ohaaa ! suc kımdekı canımTelefonu açıldı ama beni engellemiş. Birkaç gün bekleyim diyorum.
Kafam allak bullak vallaha canım nasıl hareket edecem bilmiyorum. içimden fal atmak bile gelmiyor.
Kizlar oydu buydu tatildi derken yeni geldim.seruven kitap fali bendr attim ama sonucu bildimi bilmedimi ogrenebilmek icin biraz zaman gerek . Ayni sekilde sordugum soru icin fama ve seruven ayni seyi soylediler yakin zamanda sonucu size soylerim.fama ile enerjim cok tuttu biryolunvarda edna tahuramidir nedir sakin puana takilip atmayin 12 dk fal bakmis safsata hayatimda dinledigim en sikici bogucu faldi ayni cumle yuz kez soylenmis asla tavsiye etmiyorumNasıldı peki? Öneriyor musun? Baktıralım mı bizde?
Kizlar oydu buydu tatildi derken yeni geldim.seruven kitap fali bendr attim ama sonucu bildimi bilmedimi ogrenebilmek icin biraz zaman gerek . Ayni sekilde sordugum soru icin fama ve seruven ayni seyi soylediler yakin zamanda sonucu size soylerim.fama ile enerjim cok tuttu biryolunvarda edna tahuramidir nedir sakin puana takilip atmayin 12 dk fal bakmis safsata hayatimda dinledigim en sikici bogucu faldi ayni cumle yuz kez soylenmis asla tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?