kızlar bnde olaylr yavas yvs glşmye basldı yani hiç yoktn hiç ümitsz olmyn hmn sizi sevndrym istedim
bende sıfır gelişme4,5 aydır zaten 4 gün sonra burada bile olmayacak...
kızlar bnde olaylr yavas yvs glşmye basldı yani hiç yoktn hiç ümitsz olmyn hmn sizi sevndrym istedim
Haleh hanımın falı harikaydı. oldukça açıklayıcı ve netti. dediğim gibi ben esra hanımı çok seviyordum ama esra hanımla tamamen zıttı. Aslında bi çok şey benzerdi birbirine ama asıl nokta yani ilişkim konusunda esra hanım bekle herşey harika olacak demişti haleh hanım ise kesinlikle en kısa zamanda bitirmem gerektiğini söyledi. Keşke daha önce esra hanıma fal baktıran biri olsada bi fikir verse iyice kafam karıştı bendekide ne akılsa falla iş yapıyorum ama insan etkileniyor işte
Haleh hanımın falı harikaydı. oldukça açıklayıcı ve netti. dediğim gibi ben esra hanımı çok seviyordum ama esra hanımla tamamen zıttı. Aslında bi çok şey benzerdi birbirine ama asıl nokta yani ilişkim konusunda esra hanım bekle herşey harika olacak demişti haleh hanım ise kesinlikle en kısa zamanda bitirmem gerektiğini söyledi. Keşke daha önce esra hanıma fal baktıran biri olsada bi fikir verse iyice kafam karıştı bendekide ne akılsa falla iş yapıyorum ama insan etkileniyor işte
sen kime baktırmıştın cnm?
merhaba bayanlar,
binnaz abla sitesinden birçok kişiye baktırdım.elif ışık hn,durumumu ve sadece sorduğum soruylada alakalı olmayan diğer durumlarımıda acaip iyi bildi,2 gün ewel yaşadığım durum sanki kendi yaşamış gibi anlattı ve gelecekle alaklı çok güzel şeyler söyledi.insan iyi duyduğuna inanmak istiyor tabiki.yetinmedim aynı konuyla alakalı birde arnisa hna baktırdım,elif hnla aynı şeyleri söylediler.birebir aynı.verdikleri tarihlerde öyle.aranızdan birçok kişiye verdikleri bayram tarihinin aksine bana kasım ,aralık diye tarih vermişler.
Buarada buradan sizlerin bu falcılar için yazmış olduğunuz yorumlarıda okudum.ilkay hnmı o kadar methetmişsiniz ki,dayanamadım birde ona baktırdım.o da yaşadığım durumu güzel tarif etmiş ama söyledikleri diğerlerinin tam tersiydi.birde bana şöyle yaparsan şu olur bööyle yaparsan hayatın böyle olur diye yorumlar yapmış.öncelikle fala çok meraklı biri olmakla beraber ,aynı böyle olan bir aileden geliyorum.falcı kapılarında büyüdüm diyebiliriz.ve gerçekten artık fal baktırmayı bırakmış ama zamanında herşeyi çıkan medyumlarlada tanışma fırsatım oldu.herneyse diyeceğim o ki,ben falcıların şöyle yaparsan bu gibi söylediklerine asla inanmıyorum.ne yani herşey bizim elimizde değilki,ne malum bana araba carpıp ölmeyeceğim 2 gün sonra,hiçbirşey tamamiyle senin elinde olamaz bu hayatta.fal kaderindeki önemli durakları görmektir.şöyle yaparsan böyle olur,yapmazsan şöyle olur değildir.onu bana arkadaşlarımda söylüyo,sizlerde söyleyebilirsiniz birtakım tecrübeleriniz ve bilgilerinizle.herneyse uzun lafın kısası burda okuduğum birçok yorumda herkes birçok falcının geçmişi ve şuanki durum bildiğini yazmış.fal geleceği görmek işidir.
şimdi soruyorum sizlere hakikaten falı acaip çıktı,ne dediyse yaşadım,bu kadın/adam acaip biliyor dediğiniz biri varmı,denenmiş,özellikle beyzza hn. Size soruyorum,çünkü gördüğüm kadarıyla sizde birçok kişiye baktırmışsınız,öneriniz varsa sevinirim.yorumlarınızı bekliyorum,sevgiler...
Merhaba
Evet ben birçok kişiye fal baktırdım. Çoğunun verdiği zaman aynı ve bu zamana biraz daha var. Rezzan abla ve nesibe başka bir konuyla ilgili bişey söylediler ve o gün oldu dedikleri şey. Bu yüzden ben ikisinin de gelecekle ilgili tahminlerinin tutacağına inanıyorum. Zaten ikisi de benim için çok özeller.. Bu arada kısmen ben de size katılıyorum "fal geleceği görme işidir" geçmişi ve anı biz zaten biliyoruz gelecekle ilgili yorumlar önemli.. Yalnız aklıma takılan şey, hem fal baktırmayı bırakmış biri olarak bahsediyorsunuz kendinizden hem de dediği çıkan falcı önerisi istiyorsunuz.. Açıkçası ben buna bir anlam veremedim??
Bu Deniz Görür'ü çoktandır merak edip duruyordum..ama bir türlü yakalıyamıyordum..Biraz önce faceden yazdım ne zaman sitede olursunuz diye..Cevap geldi hemen ,online oldum diye..Bende girdim sıraya :)))Umarım artık bu son olurBu arada paylaşırım yorumlarımı sizlerle...
lütfen yardııım .
ben hep mobil ödeme yoluyla ödedim,hiçbir sorun olmuyor,bilgilendirme mailleride geliyor.sistem güvenilir.
Çok teşekkür ederim insan yinede korkuyor tanıdığımdan biliyorum böyle bi siteye mi ne üye olmuş bankayamı borçlanmış artık ne birkmiş şimdi dağ olmuş. Kontör sorun değil gitsin böyle sorunlar oluşmasın yeter gerçi onaylamadım.
Binnaz ablada oyle sorunlarla karsilasmazsin. Onlar odeme yapip memnun olmadigin fali bile puan olarak iade ediyolar.. Bu bakimdan gonlun rahat olsun
az ewel annemde elif ışık hn a fal baktırdı,ama benim aksime ona baya baya saçmaladı,üstelik aynı tarihleri verdi,birde evlendirdi koca kadını.
Nesibeyi denemek istiyorum,gerçekten dedikleri çıkıcak birini bulsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?