Binnaz Abla

Haleh hanımın falı harikaydı. oldukça açıklayıcı ve netti. dediğim gibi ben esra hanımı çok seviyordum ama esra hanımla tamamen zıttı. Aslında bi çok şey benzerdi birbirine ama asıl nokta yani ilişkim konusunda esra hanım bekle herşey harika olacak demişti haleh hanım ise kesinlikle en kısa zamanda bitirmem gerektiğini söyledi. Keşke daha önce esra hanıma fal baktıran biri olsada bi fikir verse iyice kafam karıştı bendekide ne akılsa falla iş yapıyorum ama insan etkileniyor işte

canım benim yaşadıklarını ve karşındaki kişinin senin için hayırlı olup olamayacağını en iyi sen bilir ve sezersin.falcılar sadece öngörüde bulunabilirler.sadece onların demesiyle hayatına yön vermemelisin.mantığını kullan.içindeki sesi dinle.ben bu adamla olur muyum düşün.ben niyeyse çok olumlu konuşan falcılardan yana kuşku duymuşumdur.ilişki çok kötüyken, aman seni şöyle seviyor böyle evleneceksiniz şu kadar bebeciğiniz olacak diyen bir falcıya anca gülerim.

ilk defa Haleh hnmla ilgili negatif yorum da yapabildiğini okuyorum. genelde herkese pozitif şeyler yazıyor gibi gelmişti de pek dikkate almamıştım..bende de nasıl bir psikoloji varsa negatif yazanları daha gerçekci buluyorum.

Bana çok olumlu şeyler söylemişti ama çıkma ihtimali zayıf ve bence falı sadece kartları yorumlamak şeklinde yani genel öyle kişi ile ilgili karakteristik bir şey söylemiyor

sen kime baktırmıştın cnm?

merhaba bayanlar,
binnaz abla sitesinden birçok kişiye baktırdım.elif ışık hn,durumumu ve sadece sorduğum soruylada alakalı olmayan diğer durumlarımıda acaip iyi bildi,2 gün ewel yaşadığım durum sanki kendi yaşamış gibi anlattı ve gelecekle alaklı çok güzel şeyler söyledi.insan iyi duyduğuna inanmak istiyor tabiki.yetinmedim aynı konuyla alakalı birde arnisa hna baktırdım,elif hnla aynı şeyleri söylediler.birebir aynı.verdikleri tarihlerde öyle.aranızdan birçok kişiye verdikleri bayram tarihinin aksine bana kasım ,aralık diye tarih vermişler.
Buarada buradan sizlerin bu falcılar için yazmış olduğunuz yorumlarıda okudum.ilkay hnmı o kadar methetmişsiniz ki,dayanamadım birde ona baktırdım.o da yaşadığım durumu güzel tarif etmiş ama söyledikleri diğerlerinin tam tersiydi.birde bana şöyle yaparsan şu olur bööyle yaparsan hayatın böyle olur diye yorumlar yapmış.öncelikle fala çok meraklı biri olmakla beraber ,aynı böyle olan bir aileden geliyorum.falcı kapılarında büyüdüm diyebiliriz.ve gerçekten artık fal baktırmayı bırakmış ama zamanında herşeyi çıkan medyumlarlada tanışma fırsatım oldu.herneyse diyeceğim o ki,ben falcıların şöyle yaparsan bu gibi söylediklerine asla inanmıyorum.ne yani herşey bizim elimizde değilki,ne malum bana araba carpıp ölmeyeceğim 2 gün sonra,hiçbirşey tamamiyle senin elinde olamaz bu hayatta.fal kaderindeki önemli durakları görmektir.şöyle yaparsan böyle olur,yapmazsan şöyle olur değildir.onu bana arkadaşlarımda söylüyo,sizlerde söyleyebilirsiniz birtakım tecrübeleriniz ve bilgilerinizle.herneyse uzun lafın kısası burda okuduğum birçok yorumda herkes birçok falcının geçmişi ve şuanki durum bildiğini yazmış.fal geleceği görmek işidir.
şimdi soruyorum sizlere hakikaten falı acaip çıktı,ne dediyse yaşadım,bu kadın/adam acaip biliyor dediğiniz biri varmı,denenmiş,özellikle beyzza hn. Size soruyorum,çünkü gördüğüm kadarıyla sizde birçok kişiye baktırmışsınız,öneriniz varsa sevinirim.yorumlarınızı bekliyorum,sevgiler...

Kızlar bende bu sitede bir çok falcı ya fal baktırdım. Malesef bu denli fala bağımlı biri olduğum için çok üzülüyorum. Ama engel olamıyorum kendime. Geçen ay 160 TL telefon faturasu ödedim fallar yüzünden. Diyeceğim o ki ; Bu site de fal sepetinde tellwe de hepsinde fal baktırdım ve herkes aynı konuyla ilgili farklı şeyler söylüyor ? Hangisine inanırsınız o size kalmış. Hatta bir keresinde aynı kahve falımın fotograflarını binnaz abla da ki iki farklı falcı ya yollayıp erkek arkadaşımın hayatında biri olup olmadıgını merakettiğimi sordum soru olarak.. Bir falcı var dedi bir falcı için rahat olsun yok öyle birşey dedi. E şimdi ben ne yapayım :) Halime ağlayayım mı güleyim mi ? Kimsenin umutlarını kırmak istemem.. Ama benimki yavas yavas bitmek üzere. Şuan da falı hayatımdan çıkardım mı hayır ? ama en azından yüzyüze baktırabileceğim kişiler arıyorum. Bu konuda internete olan inancım sarsıldı açıkçası... Ama dediğim gibi belki gerçekten de çok iyi bakanlar vardır ama onlar hangileri ayırd edemiyorum.. Mesela sordugum sorunun haricinde yaptıgı yorumlara bakıp hangisinin daha iyi oldugunu anlamaya çalışıyorum ama hepsinin illaki tutturdugu birşeyler oluyor.. Kimse çaresiz kalmamalı umut aramak kadar kötü birşey yok bir insan için.. Ne diyeyim..

Merhaba
Evet ben birçok kişiye fal baktırdım. Çoğunun verdiği zaman aynı ve bu zamana biraz daha var. Rezzan abla ve nesibe başka bir konuyla ilgili bişey söylediler ve o gün oldu dedikleri şey. Bu yüzden ben ikisinin de gelecekle ilgili tahminlerinin tutacağına inanıyorum. Zaten ikisi de benim için çok özeller.. Bu arada kısmen ben de size katılıyorum "fal geleceği görme işidir" geçmişi ve anı biz zaten biliyoruz gelecekle ilgili yorumlar önemli.. Yalnız aklıma takılan şey, hem fal baktırmayı bırakmış biri olarak bahsediyorsunuz kendinizden hem de dediği çıkan falcı önerisi istiyorsunuz.. Açıkçası ben buna bir anlam veremedim??

yok yanlış yazmışım orada,gönderdikten sonra farkettim,fal bakmayı bırakmış ama vakti zamanında dedikleri harfi harfine çıkan birtakım medyumlarla tanışma fırsatım oldu demek istemiştim.ben ise fal baktırmayı malesef bırakamıyorum,denize düşen hikayesi.zaten insan sıkıntıda olunca fala baktırma ihtiyacı hissediyor,yani bende falcı olsam zaten direk bununla lafa başlarım.binnaz abla sitesinden benim dikkatimi çeken elif hn. oldu çünkü sıkıntımı bilmesinin dışında ,olayı olduğu gibi tarif etmiş,ondan etkilendim,birde kartların dışında birazda kendi hissiyatını eklemiş gibi geldi,ama dediğim gibi önemli olan gelecek,önemli olan bunu bilmek,söylemek.bunun dışındaki ben falcıyım demesin.fal kültürü olmayan,çok meraklısı olmayan insanları kolay kandırabiliyorlar iyi vaatlerle ama şu kadar diyeyim,o kadarını ben bile arkadaşıma baktığım dandik kahve fallarında bilebiliyorum.bu yazdıklarımı okuyan ve gerçekten önereceği bir falcı olan biri varsa yorumunu bekliyorum.

Selam kızlar ya ben fal baktırmak istemiştim fakat ücretli olduğunu bilmiyordum ödeme faslını işaretlemedim bi sorun oluşurmu ?

Selam kızlar ya ben fal baktırmak istemiştim fakat ücretli olduğunu bilmiyordum ödeme faslını işaretlemedim bi sorun oluşurmu ?

ben hep mobil ödeme yoluyla ödedim,hiçbir sorun olmuyor,bilgilendirme mailleride geliyor.sistem güvenilir.

Çok teşekkür ederim insan yinede korkuyor tanıdığımdan biliyorum böyle bi siteye mi ne üye olmuş bankayamı borçlanmış artık ne birkmiş şimdi dağ olmuş. Kontör sorun değil gitsin böyle sorunlar oluşmasın yeter gerçi onaylamadım.

Binnaz ablada oyle sorunlarla karsilasmazsin. Onlar odeme yapip memnun olmadigin fali bile puan olarak iade ediyolar.. Bu bakimdan gonlun rahat olsun

Az ewel annemde elif ışık hn a fal baktırdı,ama benim aksime ona baya baya saçmaladı,üstelik aynı tarihleri verdi,birde evlendirdi koca kadını.
Nesibeyi denemek istiyorum,gerçekten dedikleri çıkıcak birini bulsam...

nesibe mi,haleh mi,deniz görür mü,deneyen varsa,dedikleri çıkan hangisi?sizce kime baktırayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…