yaptım canım soyledım cok sagol cok akıllısn halledıceksın dıyıp durmuşş :S bu arada rezzanın dedıkleri cıkan varmı kızlar bana bıde eskı kız arkadaş cıkardı başımanesibeyse tam tersını soyledı nesıbenın baya detayları bıldıgını varsayarsak ona ınanmak ıstıyorımmm
Rica ederim canim ne demek :) yalniz soruna cevap vermem mumkun degil cunku ikisi de benim zayif noktam ikisine de kiyamam:) su kadarini soyleyebilirim ikisi de bana ayni seyleri soylediler. Sasirdim sana farkli konusmalarina..
veya ben aklıma cok taktıgım bı anda rezzana sordum ondan oyle dedı olabılır resmen dusunerek cekıyorum ustumebu arada bı goruşme olucak aman sakın ol dıkkat et dedı sakın olamadım baya kavgalı bı gıruşme oldu bıldı yanı oda bende ıkısını degışmem bıseye ozellıkle nesibee =))
Canim eger memnun kalmadiysan puan iadesi iste vakit kaybetmeden.. Hemen donus yapip puanini iade ediyorlar. Yagmura ben de sasirdim oldukca iyiydi..
Nihayet Çağan Arıman a tarot baktırabildim o sitedeki tarot bakmayı tek bilen yorumcu diyebilirim çok ama çok özel bir durumu bildi kartları gerçekten çok iyi okuyabiliyor şimdiye kadar hiçbir falcı bu durumu bilemedi ben sorularımda sorduğumda gördüm ama söylemedim gibi komık yanıtlar verdiler özetle tarot bakma konusunda çok başarılı bence tavsiye ederim
Canım benim Rezzan Abla'ya dün 3.falımı baktırdım .Çok önü açık konuşuyor yani şekilleri yorumluyor ve ihtimallerden bahsediyor . Bende onu o yüzden sevdim.Yok şu olucak deyip kehanette bulunmuyormerhaba ben rezzan hanıma fal alemde ve binnaz ablada olmak üze iki kez baktırdım tesbitleri doğru fakat karışık bir fal bakıyor ve bağlantıyı kurmakta zorlanıyor insan tamam olumlu bu olay şöyle olacak derken bir dakika sonra olumsuz konuşuyor bence tutarsız geldi bana her iki faldada şuan ki falında olumlu görmüyorum ama belki bir süre sonra baktığımız zaman daha farklı olur dedi sanki açık kapı bırakır gibi
Of be tatlım oldu mu şimdi yaben baktırmama kararı almıştım seninle falcı konusunda elektriğimiz 1'e bir tuttuğu için sen beğendiysen ben duramam ya bari yakın gelecek için yorumu oldu mu? Beklesem seni ilerîye doğru tahminleri nasıl diye
işin maddiyatı değilde maneviyatı rahatsız ettiğinden beni uzak durmaya çalışıyorum . Yoksa tüm falcıları elden geçirem :)
Canım bence sen aldığın kararı uygula bu aklında bulunsun sonra çok daraldığında baktırırsın. Bu işin sonu yok çünkü bende yoldan çıkmıştım ama kendimi frenledim işin hem maddi hem de manevi boyutu rahatsız edici.
Özellikle bu sitelerde fal bakanlar için çok para dökmek mantıksız içlerinde gerçekten fal bakabilen birkaç kişi var çoğunluğu genel ve olumlu şeyler söylüyorlar ben de bugün Çağan ın kartları okumasından çok etkilendim benim bir falcım var 2.5 senedir ona baktırıyorum gerçi işi bıraktı ama bakarken de bana anlatırdı gerçi kart anlamını ezberlemekle olmuyor bir kartın ters mi düz mü geldiği hangi kartın yanına geldiği çok önemli bunları bilmek zamanla tecrübeyle ve 6. hisle alakalı ama bu sitedekilere baktığımda sadece kartı tek başına değerlendiriyorlar ben bugün ilk defa bu son tarot falını çok başarılı buldum.
Ama dediğim gibi iyi bir falcı soru sormadan açıklama istemeden kartları konuşturur çünkü kartlar gerçekten konuşuyor. Bu sitedeki fal bakanlar herşeyi öğreniyor senden ilişkin var mı bunu ben söyledikten sonra ne anlamı var benim falcım bundan 2.5 sene önce ilk defa masasına oturduğumda çektiği karttan ilişkimin olduğunu ve adamı tarif etmişti özetle işi bilen sana soru sormaz birde bilemeyince enerjimiz tutmadı diyorlar o da komık şunu deseler anlarım bugün iyi değilim ya da bakamıyorum çünkü bu konsantrasyon işi o ayrı ama bilemeyince enerjimiz tutmadı yani çok dırdır ettim ama bence bu site falcılarına çok takılmamak lazım ara sıra baktırmak eğlencesine daha doğru
Yazmış olduklarına tamamiyle katılıyorum..Teşekkürler tavsiyen için...Ben aldığım kararın arkasında durayımİnşallah Allah'ta çok darlık göstermez ne bana ,nede sizlere ve bizlerde tekrar tekrar bulaşmayız fallara artık..
Eğlencesi bile olmuyor canım..Her açılan fal önündeki iyi şeyleri ileri atıyor ve hayatına olumsuzluklar getirip duruyor
36 yaşındayım hayatım'ın bazı dönemlerinde bu işlere sarmışlığım çok oldu ve ne vakit bu işleri bıraktım, o vakit güzellikler bulmaya başladı..Başkalarını bilemiyorum ama benim enerjimi bozuyorlar..
Şu son dönem benim eski erkek arkadaşıma whatsapp dan bir kaç kez selam dedim ama cevap alamadım;(o na yapmış olduğum bir yanlış var affetmiyor birtürlü..neyse arkasına adam başladı sürekli Whatsapp'a manalı sözlerin resimleri çekip koymaya..ve beni görünce öylece orda beklemeye (annemin telefonundan takip ediyorum ,,hep girip çıkıyor durmuyor..ne vakit ben kendimden gireyim online olayım o da görüyor beklemeye başlıyordu)AMA ben fallara sarmaya başladım artık gelmiyorresimde koymuyor
Bu sebeplerden dolayı ben baktırmayayım artık(Belki gene bir hareket olur
Herneyse
arkadaşlar sizden gizlim saklım yok. nesibenin,yağmurun bilumum falcının; bu adamın cesarete ihtiyacı var adım atması için demesiyle, kandil tebriği yazdım whatsuptan hoşlandığım kişiye lakin adamda tık yok. ne cvp ne teşekkür ne birşeyrezil olduğumla kaldım iyi mi :S keşke yazmasaydım öfff. pişmanlardayım.
kızlar bidaha bilmediğim şeylere burnumu sokmaycgımödememi yaptım ama falım nereye gitti bilmiyorum , bekleyen fallarım diye bi secenekte yok kredımde hiç gözükmüyor ,iletişime bir sürü mesaj attım hala geri dönmediler tadım kaçtı ((
neyse fal aleme yeni bir bayan gelmiş balca diye şimdi ona kahve yolladım beklyrm sonuc gelsin yazarım sizede nasıl olduğunu.
Tatlım hiç o dedi,bu dedi deme ;( nihayi kararı sen vermişsinarkadaşlar sizden gizlim saklım yok. nesibenin,yağmurun bilumum falcının; bu adamın cesarete ihtiyacı var adım atması için demesiyle, kandil tebriği yazdım whatsuptan hoşlandığım kişiye lakin adamda tık yok. ne cvp ne teşekkür ne birşeyrezil olduğumla kaldım iyi mi :S keşke yazmasaydım öfff. pişmanlardayım.
bende yorum beklıyorum yagmurdan sabahtan berı onlıne olsun dıye bekledım sımdıde yorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?