arkadaşlar sizden gizlim saklım yok. nesibenin,yağmurun bilumum falcının; bu adamın cesarete ihtiyacı var adım atması için demesiyle, kandil tebriği yazdım whatsuptan hoşlandığım kişiye lakin adamda tık yok. ne cvp ne teşekkür ne birşeyrezil olduğumla kaldım iyi mi :S keşke yazmasaydım öfff. pişmanlardayım.
onu bekle bunu bekle sonra falcıyı bekle yorumu bekle ömrümüz beklemekle geçti
senin adına ne kadar sevindiğimi anlatamam canım. Allah gönlüne göre versin
fal ısını fazla abarttık galıbaa :S:S
kizlar falsepetindeki yagmura baktiraniniz var mi ? yorumlarda birisi bi saat suruyor yazmis adtroloji bir saat galiba ! profili baya bi donanimli ne dersiniz baktirmali mi
tatlim ben nesibeye 3 kez baktirdim dediklerini yapmadim ilkinde ki o zaman nesibe populer degildi bi falciya inanip adama kole olamazdimikinci falda adim atmamissin ama simdi isler degisti bekle gelicek dedi ucuncusunde evet hala seviyo ama ikna olamamis donecegini sanmam dedi nesibeye tekrar baktirayim dedim bu ara yok sanirim rezzanin verdigi tarih de cok yaklasti...yagmur ilginc geldi bana denemek istiyorum acikcasi bilgi verdigin icin tesekkurler
tatlim fal istegi demeyelim de iste caresizlikRica ederim cnm.. Nesibe 11 ağustosta gelecek nasılsa acelen yoksa bekle onu. Ben de 3 kez baktırdım ona. Tavsiyelerine hep uydum çünkü zaten dediği gibi yapmamın en doğrusu olacağını biliyordum. Dün gece de söylediği birşey, tam da söylediği gibi çıktı bana bunu da paylaşmıştım zaten.. Ama bunaldıysan ya da fal isteğin fazlasıyla geldiyse (ki bu durdurulamaz bişey bilirim :) ) yağmuru deneyebilirsin.. Umarım sen de benim kadar memnun kalırsın ondan..
bende yagmurun yorumunu aldım cok canlı bı ses ve cok guzel yorum yapmış ama nesıbeyle ayrı dustugu konu olmuş nesıbe bana altan al ıstedıgını yap dedı bu bı donem gecıcek dedı yagmurda kendınden odun verme demış ayrıca bılge ozdogru nasıl binnaz ablada onada baktırdım puanım vardı ama bır gaz vermış bır gaz vermışş
ben nesibeye baktircamtekrar yagmur uzun ve detayli sanirimama dediklerini yasayan ve yazan yok gibi henuz gerci nesibe bana olumsuz konusacak eminim ama belki kader carkinda bi sapma olmusturnesibe donene kadar ben dayanamam ama bakalim...
kızlar bende dun bı gaflettle esra karakuşa baktırdım sacmalamışş :S:S nesıbe yoksa yagmur varoda daha onlıne olmadı bgn baktırıcam ınsallah ama benım sorunumu hıc bısey yazmama ragmen o bıldı dırek sızın sorununuz aılelerınız farklı dıye dırek soyledı cok sasırmıştımm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?