Binnaz Abla

Attığın mesajı okudu mu hoşlandığın kişi? Okuyup sana yazmadıysa bile kesinlikle rezil olmuş gibi düşünme kendini, hiç keşke deme bence. Nesibe sana adım at demiş benim tam aksime.. Bana da hep bekle dedi tavsiyeler verdi ve uydum. Esin sana ulaşacak dedi, hatta en son baktığı falda eşin seni arayacak merhaba nasılsın gibi konuşacak sen de hatta kafasına taş mı düştü diyeceksin dedi. Bunu söylediğinde 16 temmuzdu. Sonunda ne oldu biliyo musun? Eşim Ayrıldıktan 3,5 ay sonra bu akşam bana telefon açtı, kandilimi kutladı ve İLK DEFA merhaba, nasılsınla başlayan bir telefon görüşmemiz oldu :)
Sözün kısası Nesibenin tavsiyesine uymakla çok iyi etmişsin :)

fal ısını fazla abarttık galıbaa :S:S

şu beklediğim şey bi olsun bidaha asla allahın lanetlediği birşeyi ısrarla yapıyorum hem maneviyatıma zarar hemde maddiyatıma , herşey daha kötü oluyor , ama şu ay bi bitsin beklediğim olsun bidaha tövbe

kizlar falsepetindeki yagmura baktiraniniz var mi ? yorumlarda birisi bi saat suruyor yazmis adtroloji bir saat galiba ! profili baya bi donanimli ne dersiniz baktirmali mi

kizlar falsepetindeki yagmura baktiraniniz var mi ? yorumlarda birisi bi saat suruyor yazmis adtroloji bir saat galiba ! profili baya bi donanimli ne dersiniz baktirmali mi

Canım ben baktırmıştım yağmura. Hatta düşüncelerimi de paylaşmıştım ama sanırım geride kaldığı için görmedin sen. Ufak eklemeler ile tekrar buraya kopyalayıp yapıştırıyorum. Umarım yardımcı olur sana :)

Yorum 20 dakika sürdü bende. sicacik bir ses tonu var, anlatimi cok samimi bir dille yapiyor. Sarkaça sorduğu sorular oldu. ayrıca melek destesinden açılım yaptı ve en son katina kartlarından 3 kart seçti. Gecmisle ilgili cok yorum yapmadı daha cok simdiki zaman ve gelecekle ilgili konustu. Anlattiklari cok tutarli seylerdi. Soru cevap kisminda sordugum sorulara ise destansı bir sekilde cevap vermis.baktırdığım birçok fal o kadar uzun bile değildi o kadar söyliyim :) Oyle kisacik bastan savma sekilde cevaplamamis yani.. Dediklerinin cikip cikmayacagini zaman gosterecek ama o kadar da uzun bir zaman yok anlamamiza:) agustos sonu eylul basi.. Yani halehle ayni tarih :) kisacasi tavsiye ediyorum denenebilir ama Nesibe yoksa :) (rezzan abla ve nesibe kadar enerjimin tuttugu baska kimse olmadi artik biliosunuz :) )

tatlim ben nesibeye 3 kez baktirdim dediklerini yapmadim ilkinde ki o zaman nesibe populer degildi bi falciya inanip adama kole olamazdim ikinci falda adim atmamissin ama simdi isler degisti bekle gelicek dedi ucuncusunde evet hala seviyo ama ikna olamamis donecegini sanmam dedi nesibeye tekrar baktirayim dedim bu ara yok sanirim rezzanin verdigi tarih de cok yaklasti...yagmur ilginc geldi bana denemek istiyorum acikcasi bilgi verdigin icin tesekkurler

Rica ederim cnm.. Nesibe 11 ağustosta gelecek nasılsa acelen yoksa bekle onu. Ben de 3 kez baktırdım ona. Tavsiyelerine hep uydum çünkü zaten dediği gibi yapmamın en doğrusu olacağını biliyordum. Dün gece de söylediği birşey, tam da söylediği gibi çıktı bana bunu da paylaşmıştım zaten.. Ama bunaldıysan ya da fal isteğin fazlasıyla geldiyse (ki bu durdurulamaz bişey bilirim :) ) yağmuru deneyebilirsin.. Umarım sen de benim kadar memnun kalırsın ondan..

tatlim fal istegi demeyelim de iste caresizlik konuyu dagitmayim ama ben guvensiz eski sevgilimi unutmak icin sehir degistirdim yepyeni bir ortam yalnizim sordugum kisiye cogu falci donecek dedi ortada kimse yok rezzanin bayram vadesi verdiklerinden biri de benim iste bunaldim baya bi yagmura yollayim gitsin

günaydın kızlarr ;

öncelikle falevi denen siteyle başta ters düşsemde kahve falımı melekkanatları diye birine baktırdım fena değildi ,denenebilir.

sonra binnaz abla da hülya demire baktırdım o da fena değildi hatta bana engel bni konu var ilk kez o bildi.

falaleme yeni gelen balca sözene baktırdım çok kötü değil ama çokta gerek yok baktırmaya :)

ve tellwede kocaalem çok çok güzel bakıyor en azından ben çok beğeniyorum 3 tl ye kahve falıma bile baya güzel baktı .

neyse ben baya bi süre baktırmayı düşünmüyorum bakalım ne kadar dayanacağım .

bende yagmurun yorumunu aldım cok canlı bı ses ve cok guzel yorum yapmış ama nesıbeyle ayrı dustugu konu olmuş nesıbe bana altan al ıstedıgını yap dedı bu bı donem gecıcek dedı yagmurda kendınden odun verme demış ayrıca bılge ozdogru nasıl binnaz ablada onada baktırdım puanım vardı ama bır gaz vermış bır gaz vermışş

Bende yağmuru bekliyorum ama 3 saattir 3 fala bakamadı sürekli meşgul

ben nesibeye baktircamtekrar yagmur uzun ve detayli sanirimama dediklerini yasayan ve yazan yok gibi henuz gerci nesibe bana olumsuz konusacak eminim ama belki kader carkinda bi sapma olmustur nesibe donene kadar ben dayanamam ama bakalim...

ben nesibeye baktircamtekrar yagmur uzun ve detayli sanirimama dediklerini yasayan ve yazan yok gibi henuz gerci nesibe bana olumsuz konusacak eminim ama belki kader carkinda bi sapma olmustur nesibe donene kadar ben dayanamam ama bakalim...

Ben Nesibe den hiç memnun kalmamıştım yani bana baktığı fal çok geneldi burada bazı yorumları okuduğumda bayağı detaydan bahsediliyor ama ilginç

Canim ben esradan cok memnun kaliyorum burdada hep ovdum 2 yildir binnazablada bi cok kisiye fal baktirdim sadece esra bildi ve gercekciydi ama son falda soyledigi hic bisey cikacak gibi durmuyo gerci iki ay sure verdi ama imkansiz rezzana fal gonderdim simdi bekliyorum bakalim

ne zamandır buraya bakmıyordum fal da baktırmıyordum.

şimdi fal baktırmak istiyorum ama kime baktırsam bilemedim.:44:

binnaz ablada ve fal sepetinde tavsiye ediceğiniz kimler var tarot ve kahve falında??

Binnaz abla Haleh
Fal sepeti Nesibe. (Su an tatilde) ve yagmur (3 une de tarot baktirdim ben)
Kahve icinse en iyisi Rezzan Abla. Fal alem de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…