Binnaz Abla

Binnaz abla Haleh
Fal sepeti Nesibe. (Su an tatilde) ve yagmur (3 une de tarot baktirdim ben)
Kahve icinse en iyisi Rezzan Abla. Fal alem de.

teşekkürler

daha önce rezzanla nesibeye baktırmıştım ikisini de beğenmemiştim ilginç bir şekilde herkes onlardan çok memnun.

haleh e baktırmayı düşünebilirim. nasıldı falı ayrıntılı mıydı ne kadar sürüyordu? detaylı zaman kişi olay tarifleri var mıydı?

Rica ederim :) rezzan abla ve nesibeyle enerjin uyuşmadı demek ki onların ikisi de benim kıymetlim :)

Haleh yaklaşık 10 dak fln sürüyor genellikle çoğunun olduğu gibi.. Detaylı zaman tarifi derken neyi kastettin anlamadım ama gelecekle ilgili zaman verdi mi diye soruyosan evet verdi.. Tutup tutmayacağını bilemem çünkü ağustos sonu eylül başı demişti.. Durum analizi de oldukça iyidir. Beni ve eşimi çok iyi analiz etti.. Limitim yenilendiğinde tekrar baktıracağım ona ben.

karar senin tabi kimseyi etkilemek istemiyorum, benim enerjim tutar senin tutmaz.. Ama dileğim tabi ki memnun kalman benim gibi :)

Rezzan ablaya bende dun fal baktirdim ilk defa gercekten iyiydi burada bahsedilen butun facilari denedim nesibe disinda hic birinin bilemedigi bi problemimi bildi. Ama biraz kafami karistirdi sorunun erkek arkadasimin oldugunu soyledi yani erkek arkadasinin emniyetle ilgili bi sorunu olacak ve dayanamayacak seni yaninda isteyecek dedi bende abla benim emniyetle ilgili bi sorunum var ben olabilirmiyim sorunu olan dedim tabiki olabilirsin dedi e o zaman erkek arkadasimin bu sorundan bunalip bana donme ihtimaline ne oldu anlamadim cok kafam karisti cok ikinci bi soru sorma hakkim olmadigi icinde soramadim kizlaar fikir verin

Canım faceden Rezzan İksir sayfası var onu bul ekle ve ordan sorabilirsin.Abla bana baktığın falda şurayı şurayı anlamadım kafam karıştı dersen sana eminim yardımcı olur zira kendisi çok tatlı çok yardımsever bir bayan onun dışında sanmıyorum bizden biri yardımcı olsun konuyu bilmediğimiz için

Cok sagol canim yaben biraz utanirim boyle seylerden ama deniycem rezzan abla cok tatli bi bayan herkese tavsiye ediyorum insallah soyledikleride cikar

Kizlar nihayet rezzanin anneme dedigi asil sey cikti hemde soylediginden daha erken insallah bize de cikar artik rezzanin ustune tanimiyorum gerci annem nesibe ve bilgeye de baktirmisti onlarda olca demisti ama rezzan daha ayrinti seyler bilmisti bide bilge alti ay gbi uzun bi zmaan vermisti ama daha bi ay olmadan oldu darisi basimiza :)

çok sevindim canım annenin ve tabi ki senin adına :) Boşa demiyoruz işte kahvede en iyisi Rezzan Abla diye :) Bilge zaman konusunda tutarsız diye bikaç kere söylediğimi hatırlıyorum. Bana kahve falında 8 ay dedi, tarotta 8..

Canım bence de face den sorman daha iyi.. Görürse mutlaka cevaplar..

Çok bunalımdayım çok :)Ay Bana da birinin dediği çıksın ama ya (Rezzan abladan umutluyum bayağı,bakalım.. Fal da baktırmıyom artık..Bari biri dediği iyi şeyleri tuturmuş olsun

jasmincim peki şunu şunu yaparsan olur diyende mi olmadı sana? tavsiye falan?

Hayır cnm hepsi hiçbirşey yapma sabırlı ol bekle diyor..Sabrın sonu selamet olucak diyorlar ama çok yorgunum ben
Bu Haleh Hanım ileriyi tuturamadı bende,zaman sarmış diyor..Dayan birkaç hafta daha,endişe etme demiş.Bilemiyorum ki gene(
ama kadın bu sefer fena döktürmüş falda..10 dakikadan fazla öyle cümleler kurmuş ki hepsi ok gibi...Dinledikçe ağlıyorum yani kadın mevcut durumu bir anlatıyor yok böyle birşeyArkasına Rezzan Abla o da diyor sana çektirdiklerini birbire ödüyecek meraklanma..Ki bu 2 falcı benle alakalı hiç birşey bilmeyen insanlar..ama olayı benimle yaşamış gibi anlatıyorlar...

seni anlıyorum süreç uzadıkça nasıl yorulduğunu kendimden biliyorum.sen kalbini ve sezgilerini dinlemelisin belkide.onlar ned iyor o önemli birazda.ama haleh hn. konusunda sana katılıyorum.gerçekten olan biteni ortaya çok iyi döküyor hatta senin aklına gelmeyen durumları olayları bile.rezzan hn içinse karışığım çok genel baktı 2 falında da bana.

Ah be cnm kalbim,sezgilerim,inançlarım hepsi birbirene girmiş Allah kimseyi kötünün eline düşürmesin İnşallah..1 insan tanıdım ,inandım hayatımı tepetaklak yaptı bir türlü düzeltemiyorum..1 seneyi geçti elimde dua kitapları yatıp kalkıyorum ama henüz yüzümü gülderecek hiç bir şey yok ortada (
Haleh bana en son demiş ki Adam bunalıma girmiş,tüm işleri ters tepiyor.buhran geçiriyor..Şu kelimeler bile yüzümü güldürmüyor..insan gözüyle görmeyince kulağıyla duyduğuna inanmıyor...Keşke öyle olmuş olsa..Bilemiyoz ki..ne nedir !
Bu arada Rezzan'a kahve baktırırken kişi için niyet yapıp kahveyi içip gönder...Ve belirt..Ben en son öyle yapmıştım..orda döktürmüş işte daha önce genel diyordum pek detay veremiyordu...

çok üzüldüm canım senin bu kadar canının yanmasına. vazgeçmeyi düşünmedin mi hiç ondan?

çok üzüldüm canım senin bu kadar canının yanmasına. vazgeçmeyi düşünmedin mi hiç ondan?
Sağol canım benim Ben 1 kez yüz yüze gelelim derdindeyim..Sevgimden yada birlikte olmak isteğimden değil sadece 2 çift kelime etmek istiyorum suratınaçünkü İçime oturdu yaptıkları

Şu yazdıklarınızı okuyunca içim daraldı, yüreğim sıkıştı... Beklemek, sabretmek ne kadar zor en iyi bilenlerdenim Şu mübarek günlerde Allahtan yurekten diliyorum ki: Hepimizin sıkıntılarını alsın içinden.. Gönlümüzden geçeni tez zamanda versin inşallah...

Ah be canim su anlattiklarini o kadar iyi anliyorum ki ekim sonundan beri bende ayni durumdayim bi adam karsima cikti ve butun hayatim alt ust oldu oyle bi noktaya geldim ki kendimi taniyamaz oldum. Canim ben bol bol dua ettim hacet namazi kildim. Simdi durum o kadar degistiki. O kisiyle aram tam olarak duzelmedi ama icim ferahladi kalbim rahatladi kendi degerimi anladim. Bende bi ara neredeyse her gun 3 kere fal baktiriyodum ama inan bana zaman kaybi ve kafa karisikligindan baska bisey degil. Falsiz duramiycak haldeydim hatta falda cikanlara gore hareket ediyodum ama kafa karisikligindan baska bisey degil. Bence inandigin guvendigin birine son bi kez fal baktir ve bi daha kafani karistirma azicik sabret bence rezzan abla en dogru kisi

Cok tatlisin canim ya amin insallah hepimiz feraha erelim guzel seyler paylasalim eglence olsun diye fal baktiralim artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…