Ah be canim su anlattiklarini o kadar iyi anliyorum ki ekim sonundan beri bende ayni durumdayim bi adam karsima cikti ve butun hayatim alt ust oldu oyle bi noktaya geldim ki kendimi taniyamaz oldum. Canim ben bol bol dua ettim hacet namazi kildim. Simdi durum o kadar degistiki. O kisiyle aram tam olarak duzelmedi ama icim ferahladi kalbim rahatladi kendi degerimi anladim. Bende bi ara neredeyse her gun 3 kere fal baktiriyodum ama inan bana zaman kaybi ve kafa karisikligindan baska bisey degil. Falsiz duramiycak haldeydim hatta falda cikanlara gore hareket ediyodum ama kafa karisikligindan baska bisey degil. Bence inandigin guvendigin birine son bi kez fal baktir ve bi daha kafani karistirma azicik sabret bence rezzan abla en dogru kisi
Arkadaslar ben bu online fal işine 1,5 ay önce sardı . İlk olarak melek öz dü sanırım ona baktırdım. Sevdiğim ve benim için genel bir açılım istedim neler görüyor diye. Aramızın bozuk olduğunu vsvs şeyler söyledi ki öyle spesifik bir arışta bulunamadı hatta bazı konularda saçmaladı bile diyebilirim. Ama tarih olarak aramızın düzeleceği ekim sonu kasım başı dedi. Bundan sonra kesira sirele baktırdım. İşin garibi o da aramızın düzeleceği ilişkinin tekrar rayına gireceği tarih için ekim sonu kasım başı dedi. Arkasından nesibeye baktırdım. Nesibe de yine otamala aynı tarihlere vurgu yaptı. Arkasından bilge özdoğruya baktırdım çok alakasız; diğer falcılarla hiç örtüşmeyen şeyler dedi. Hatta benim adam beni sevmiyor, düşünmüyormuş bile... Sonrasında haleh çetinere baktırdım. O da yine ekim sonu kasım basına vurgu yaptı herşeyin düzeleceğiyle ilgili. Ama hepside hiçbirşey yapmadan sabretmem gerektiğini, bir dönemin kapanması gerektiğine vurgu yaptılar. Açıkçası hepsi aynı tarihlere vurgu yapınca acaba boğa burcu olduğumu belirttim de astrolojik olarak boğalar için genel bir tarihmi veriliyor anlamış değilim. Ama ilginç olan hepsinin de aynı şeyleri söylemiş olması. 1 kişi var sadece telefonda baktırdığım o 5 gün içinde bir hareket bekliyordu ama pek olacak gibi değil.
Canım 1 kere fal baktırıyorsun..o kişi bir tarih veriyor ve bu tarih senin kafanda oluyor ve baktırdığın her falla yansıyor..diğerleri de o yüzden hep onu söylüyor..Tarihlere takılma fazla..
O zaman tarotta karşımızdaki kişinin düşünceleri öğrenmek adına yapılan açılımlarda da kişinin bizim için düşünmesini istediği şeyleri; niyetimizi görmez miyiz? Yani bizim düşüncelerimiz de diğer partnerin düşünceleri olarak yansımaz mı? Bu anlamda tarot ne kadar güvenilir? Kafam çok karışık şu anda. Kendim de açılım yapıyorum ama sanki bazen benim düşüncelerim yansıyormuş gibi geliyor.
Arkadaslar ben bu online fal işine 1,5 ay önce sardı . İlk olarak melek öz dü sanırım ona baktırdım. Sevdiğim ve benim için genel bir açılım istedim neler görüyor diye. Aramızın bozuk olduğunu vsvs şeyler söyledi ki öyle spesifik bir arışta bulunamadı hatta bazı konularda saçmaladı bile diyebilirim. Ama tarih olarak aramızın düzeleceği ekim sonu kasım başı dedi. Bundan sonra kesira sirele baktırdım. İşin garibi o da aramızın düzeleceği ilişkinin tekrar rayına gireceği tarih için ekim sonu kasım başı dedi. Arkasından nesibeye baktırdım. Nesibe de yine otamala aynı tarihlere vurgu yaptı. Arkasından bilge özdoğruya baktırdım çok alakasız; diğer falcılarla hiç örtüşmeyen şeyler dedi. Hatta benim adam beni sevmiyor, düşünmüyormuş bile... Sonrasında haleh çetinere baktırdım. O da yine ekim sonu kasım basına vurgu yaptı herşeyin düzeleceğiyle ilgili. Ama hepside hiçbirşey yapmadan sabretmem gerektiğini, bir dönemin kapanması gerektiğine vurgu yaptılar. Açıkçası hepsi aynı tarihlere vurgu yapınca acaba boğa burcu olduğumu belirttim de astrolojik olarak boğalar için genel bir tarihmi veriliyor anlamış değilim. Ama ilginç olan hepsinin de aynı şeyleri söylemiş olması. 1 kişi var sadece telefonda baktırdığım o 5 gün içinde bir hareket bekliyordu ama pek olacak gibi değil.
Birak tarih, bana 5-6 falci ayni burçlari bile verdi. Yani bana dediler ki, sonbaharda falan hayatima bir kişi girecekmiş ve onun burcu boğa, başak yada oğlak olacakmiş!
yani bana hem ayni tarih, hemde ayni burçlari verdiler.
:26:
Canım seninki benikinden çok daha ilginç çıkmış... inşallah hayırlı birisi çıkar karşına.
Bu arada bana olumsuz konuşan tek kişi bilge özdoğru ya katina baktırmıştım. Kesinlikle olmayacak, sen herşeyi yanlış kafanda kurmuşsun vs. Dedi. Tarot mu daa güvenilir katina mı? Bu da ayrı bir problem...
Benimde en son fal öyleydi.Yuh demiştim nasıl becerdim diyehaleh hanıma tarot gönderdim.bütün kartları ters çekmişim iyi mifelaket kötü bir fal bekliyorum şimdi :) ne el varmış arkadaş
haleh hanıma tarot gönderdim.bütün kartları ters çekmişim iyi mifelaket kötü bir fal bekliyorum şimdi :) ne el varmış arkadaş
Ya kizlar rezzan ablaya daha dun fal baktirdim ama tadi damagimda kaldi yarin bi daha baktirsam ayip olur mu kii
:) merak ettim şimdi neler demiş sana bu kadar ters kartla?
daha yorumum gelmedi canım bekliyorum. sanırım o kadar kötü bir fal ki o bile kıyamadı bana anlatmaya
En azından 5 gün olsun bekle bence. 5 gün geçince bişi demio tecrübeyle sabittir :))
arkadaşlar binnaz abla sayfası açılmıyor bende direk facebook sayfasına yönlendiriyor net. sizde de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?