Binnaz Abla

Arkadaslar ben bu online fal işine 1,5 ay önce sardı . İlk olarak melek öz dü sanırım ona baktırdım. Sevdiğim ve benim için genel bir açılım istedim neler görüyor diye. Aramızın bozuk olduğunu vsvs şeyler söyledi ki öyle spesifik bir arışta bulunamadı hatta bazı konularda saçmaladı bile diyebilirim. Ama tarih olarak aramızın düzeleceği ekim sonu kasım başı dedi. Bundan sonra kesira sirele baktırdım. İşin garibi o da aramızın düzeleceği ilişkinin tekrar rayına gireceği tarih için ekim sonu kasım başı dedi. Arkasından nesibeye baktırdım. Nesibe de yine otamala aynı tarihlere vurgu yaptı. Arkasından bilge özdoğruya baktırdım çok alakasız; diğer falcılarla hiç örtüşmeyen şeyler dedi. Hatta benim adam beni sevmiyor, düşünmüyormuş bile... Sonrasında haleh çetinere baktırdım. O da yine ekim sonu kasım basına vurgu yaptı herşeyin düzeleceğiyle ilgili. Ama hepside hiçbirşey yapmadan sabretmem gerektiğini, bir dönemin kapanması gerektiğine vurgu yaptılar. Açıkçası hepsi aynı tarihlere vurgu yapınca acaba boğa burcu olduğumu belirttim de astrolojik olarak boğalar için genel bir tarihmi veriliyor anlamış değilim. Ama ilginç olan hepsinin de aynı şeyleri söylemiş olması. 1 kişi var sadece telefonda baktırdığım o 5 gün içinde bir hareket bekliyordu ama pek olacak gibi değil.

Güzelim sen haline bol bol şükret..Şükür ki senin yüreğin ferahlamış :) Benim ekim ayında yani 1 ay sonra tam 2 sene olucak hala aynı kalp sıkıntısı Kafam karışık değil canım herşey ortada zaten..öyle çok sık fal baktırmam manen rahatsız olduğumdan.(sürekli dualarla yatup kalktığım,cami,türbe gezdiğim için) belki ayda 1 yada çok sıkıldım 2 dir...Şurda 3 ay 'da baktırdığım fal 3-4 kişi ..Zaten hikayenin sonunun ne olucağını ben biliyorum..Onu kalben hissediyorum da bazen şüpheye düşüyorum ve bu yüzden fal baktırmışlığım oluyor..onda da zaten bilmediğim birşey çıkmıyor sureçin bu kadar uzun olması yordu sadece..Ha en son zaten Rezzan ablaya baktırdım:))

Canım 1 kere fal baktırıyorsun..o kişi bir tarih veriyor ve bu tarih senin kafanda oluyor ve baktırdığın her falla yansıyor..diğerleri de o yüzden hep onu söylüyor..Tarihlere takılma fazla..

Canım 1 kere fal baktırıyorsun..o kişi bir tarih veriyor ve bu tarih senin kafanda oluyor ve baktırdığın her falla yansıyor..diğerleri de o yüzden hep onu söylüyor..Tarihlere takılma fazla..

O zaman tarotta karşımızdaki kişinin düşünceleri öğrenmek adına yapılan açılımlarda da kişinin bizim için düşünmesini istediği şeyleri; niyetimizi görmez miyiz? Yani bizim düşüncelerimiz de diğer partnerin düşünceleri olarak yansımaz mı? Bu anlamda tarot ne kadar güvenilir? Kafam çok karışık şu anda. Kendim de açılım yapıyorum ama sanki bazen benim düşüncelerim yansıyormuş gibi geliyor.

Kizlar ben bugn meral saydama katina baktrdim bnce cok guzeldi valla yagmrda baktrmstm 2side ayni tarhlri verdi hadi bakalmmm bekliyelm

Açıkcası ben karşı tarafın düşünceleri konusunda söylenenlere inanmıyorum..Şimdi ben hep aklımda kötü olsun,şöyle olsun,böyle olsun diye düşüncelerim var..ve bana falda hep benim düşündüğüm kötü şekilde anlatıyorlar..Şöyle kötü,böyle kötü diyorlar...ama ben takip ediyorum adam'ı internet sitelerinden adam hayat yaşıyor görünüyor Nihayetinde bu adam bana gelip kötüyüm demedikten sonra ne kadar inanılır söylenenlere !

Birak tarih, bana 5-6 falci ayni burçlari bile verdi. Yani bana dediler ki, sonbaharda falan hayatima bir kişi girecekmiş ve onun burcu boğa, başak yada oğlak olacakmiş!

yani bana hem ayni tarih, hemde ayni burçlari verdiler.

Son düzenleme:
:26:
Canım seninki benikinden çok daha ilginç çıkmış... inşallah hayırlı birisi çıkar karşına.
Bu arada bana olumsuz konuşan tek kişi bilge özdoğru ya katina baktırmıştım. Kesinlikle olmayacak, sen herşeyi yanlış kafanda kurmuşsun vs. Dedi. Tarot mu daa güvenilir katina mı? Bu da ayrı bir problem...

Inşallah :)

Vallah bu falcıya göre değişir.
Bazi falcılar katina'da daha iyi, bazılari ise Tarot'ta. Falcı ya göre.

Ya kizlar rezzan ablaya daha dun fal baktirdim ama tadi damagimda kaldi yarin bi daha baktirsam ayip olur mu kii

Son düzenleme:
haleh hanıma tarot gönderdim.bütün kartları ters çekmişim iyi mi felaket kötü bir fal bekliyorum şimdi :) ne el varmış arkadaş

haleh hanıma tarot gönderdim.bütün kartları ters çekmişim iyi mi felaket kötü bir fal bekliyorum şimdi :) ne el varmış arkadaş
Benimde en son fal öyleydi.Yuh demiştim nasıl becerdim diye o falla beni ağlatmıştı ay aman seni güldürsün diyecem ama ..! Yaz mutlaka cnm sonucu

Kizlar bnde tornishya baktrdm kahve ictim kisa oz gbi ama bakalm ckrsa hemen yazcammm dedgi tarih

arkadaşlar binnaz abla sayfası açılmıyor bende direk facebook sayfasına yönlendiriyor net. sizde de öyle mi?

arkadaşlar binnaz abla sayfası açılmıyor bende direk facebook sayfasına yönlendiriyor net. sizde de öyle mi?

Evet tatlım problem var sitelerinde cepten ve laptop dan girmeye çalışıyorum dediğin gibi Face sayfaları açılıyor senin şansına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…