Binnaz Abla

Benim falım Allah'tan sorundan önce geldi.Haleh Hn. umutsuzluğa kapılmamamı,beklememi söylemiş daha çok. Nesibe adım at derken Haleh hn bekle biraz diyor.biliyorsunuz kandilde platonik hoşlantıma msj atmıştım adım atma iletişim adına,cvp vermemişti.bilmiyorum ki ne yapsam😊

İçinden ne geliyor peki? Platonik durum biraz farklı, aradaki durumu da bilmiyorum ama senin için hangisi mantıklı olacaksa onu yapmalısın. Sana dair bir şeyler var mı acaba onda peki?

Sana ne yapman gerektigini detayli detayli anlattigimi dusunuyorum canim haksiz miyim?

İçinden ne geliyor peki? Platonik durum biraz farklı, aradaki durumu da bilmiyorum ama senin için hangisi mantıklı olacaksa onu yapmalısın. Sana dair bir şeyler var mı acaba onda peki?

bakışlarının farkındayım ama adım atmıyor.bende zaman zaman kendime kendime gelin güvey mi oluyorum acaba diyorum.hatta nesibe bile bu düşüncemi ben söylemeden söyledi.kuruntu ettiğimi onunda benden hoşlandığını, bu konuda sezgilerimin yanılmadığını söyledi.gittiğim bir mekanın sahibi olduğu için yanlış anlaşılma korkusu olduğunu birde benden yeterince ışık görmediğini.ki doğru azıcık utangaç olduğum için bana bakınca bile bakışlarımı çeviriyorum.beni ve yaşadıklarımı bilmeden nesibe olduğu gibi söyledi bunları.ama haleh hanımında bildiği çok şey var.sezgilerimde cesaretini topla ve artık adama cesaret ver diyor hatta yüzyüze iletişim kurmaya çalış.

kızlar bu arada söylemeden edemiycem haleh hanım ve Rezzan abla sanırım buradaki en beğenilen falcılar bende ikisininde üslubunu yorumlamasını çok beğendim ama bana tamamen zıt şeyler söylediler bu biraz garip

evet gelecekle ilgili zaman verdi mi demek istemiştim. bir de şunu sorucam kişileri dış görünüş olarak ya da isimlerindeki harfleri vererek tarif edebiliyor mu?

mesela bazen falcılar der ki biri arkandan konuşuyor şöyle bir kadın ama adam gibi bir şey demediğinden kim olduğunu anlamazsın. tarifleri anlatımı anlaşılır mı?

şuan sorduğum sorular bana komik geldi ya

Gorunus olarak ya da isimdeki harflerle ilgili bana birsey soylemedi..kaldi ki ben tarotta harf cikacagini dusunmuyorum.. Durum analizi, sevdigin kisinin o anki duygulari ve elbette gelecek icin yorum almak adina tarot baktirilir bence.. Senin istedigin bilgiler icin kahve uygun gibi geldi bana..

Kizlaaaarrr nesibenin bana soyledigi birsey daha hatta yine tam da onun soyledigi sekilde cikti :)) su kadarini soyliyim asil bekledigim sey disinda bana baktigi son falda (16 temmuz) ne soylediyse yasadim :)) acikcasi bayaaa bi umutlanmaya basladim esas bekledigim sey icin:) darisi hepinize olsun insallah :)

Ya bende 16 temmuzda baktirdim,
ondan öncede 2 kere baktirdim nesibeye,
ama bana hiç birşey çikmadi

Ya bende 16 temmuzda baktirdim,
ondan öncede 2 kere baktirdim nesibeye,
ama bana hiç birşey çikmadi

Ben de toplam 3 kere baktirdim ona.. Son falinda olacaklarla ilgili daha detayli yorumlar yapti bana oncekilerde bu kadar detay vermemisti.. Canim benim hatirladigim sen uymamistin verdigi tavsiyelere di mi? Yanlis hatirliyosam lutfen duzelt beni.. Ben tavsiyelerine benim icin cok zor olmasina ragmen uydum, hala da uyuyorum.. Belki tavsiyelerine uysan senin icin daha iyi olur..

İstersen tekrar baktir o dondugunde belki daha detayli bilgiler verir.. Ya da zaman verdi mi sana bilmiyorum ama belki soyledikleri icin zamana ihtiyacin vardir..

İnsallah Allah senin gonlundekileri de tez zamanda verir sana..

Yok, Nesibe bana tavsiye vermedi.
Belki enerjimis uymadi onunla.
Çokta tutarli şeyler söylemedi zaten.

in dedikleri cikiyor mu cikmiyor mu , eylul basi-agustos sonu diye zaman verdiler.....yani bekleyip gorucez dostlar az kaldi

Istanbul topiginde yildizname bakan Nil Hanimin olmaz dedigi bir ise olur dediler, hatta adamdan teklif var dediler....bakalim gorucez artik Tellwe deki Kiraze de agustosta sana birisi goz kirpacak demisti, ama evlenmeye pek uygun birisi degil dedi. Eskisehirin meshur Kadriyesi de yakininda olan biriyle iliskiniz kasimda baslar sonra evlenirsiniz dedi. Tellwe'deki Chloe araniyda flortten faylasi olmaz, birbirinize uygun degilsiniz dedi. Her kafadan degisik kombinasyonlar cikti yani

Bilmiyorum bu adam Kasima kadar beklemeye deger mi, pesinde gezmekten biktim artik....Eylulde olmazsa s...r edip gecicem. Adam gibi bana ilgi gosteren, kolayca iliskiye baslanacak duzgun biri olsaydi hayatimda ben de bu gerzegin pesinde gezmezdim ya neyse.

Agustosun sonuna kadar fal baktirmamaya karar verdim, hatta Kasim ama ne kadar dururum bilmiyorum.

Bu arada Gizem Sitare#yi deneyen var midir ?

Son düzenleme:

ayy ne güzel yaa çok sevindim senin adına mutlu sona yaklaşıyorsun sanırım inşallah bana dedikleri de çıkar nesibenin tavsiyelerine uyuyorum ve beklemedeyim :)

ayy ne güzel yaa çok sevindim senin adına mutlu sona yaklaşıyorsun sanırım inşallah bana dedikleri de çıkar nesibenin tavsiyelerine uyuyorum ve beklemedeyim :)

Çok sagol canım benimm :)) "Mutlu sona yaklaşıyorsun" ne güzel bir cümleymişş nasıl mutlu olduğumu anlatamam tekrar çooookkk teşekkür ederimm :)) inşallaahhh öyledir :) inşallah sana ve burdaki herkese Nesibenin söylediği tüm güzel şeyler çıkar bir an önce :)) sen tavsiyelerine uymaya devam et çok faydasını göreceksin inşallah! (Tecrübeyle sabittir:)) )

Canım bana da Haleh ağustos sonu eylül başı demişti, Çağan ise iki kere baktırdım ikisinde de Ağustostan başlayan bir süreç ekimde tamamlanma dedi yani ben de beklemedeyim :)

Gizeme kahve baktırmıştım ben 10 temmuzda. O zaman bu ay içinde 2 görüşme olacak demiş. benim istediğim şekilde olmasa da 2 kere telefonda görüştük.. Durum analizi oldukça iyiydi. Esas verdiği zaman ağustos.. bilmiyorum çıkar mı çıkmaz mı zaten çoğunun nasıl olduğunu anlamak için çok da vaktimiz kalmadı.. Sanırım birçoğumuza verilen vakitler en geç Kasım..

Diğer saydığın isimleri bilmiyorum ben.. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Son düzenleme:
arkadaşlar kahve falında rezzan hn.dışında önerebileceğiniz biri var mı? aslında çoğuna baktırdım ama belki farklı bir isim duyarım sizden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…