Benim falım Allah'tan sorundan önce geldi.Haleh Hn. umutsuzluğa kapılmamamı,beklememi söylemiş daha çok. Nesibe adım at derken Haleh hn bekle biraz diyor.biliyorsunuz kandilde platonik hoşlantıma msj atmıştım adım atma iletişim adına,cvp vermemişti.bilmiyorum ki ne yapsam
Benim falım Allah'tan sorundan önce geldi.Haleh Hn. umutsuzluğa kapılmamamı,beklememi söylemiş daha çok. Nesibe adım at derken Haleh hn bekle biraz diyor.biliyorsunuz kandilde platonik hoşlantıma msj atmıştım adım atma iletişim adına,cvp vermemişti.bilmiyorum ki ne yapsam
İçinden ne geliyor peki? Platonik durum biraz farklı, aradaki durumu da bilmiyorum ama senin için hangisi mantıklı olacaksa onu yapmalısın. Sana dair bir şeyler var mı acaba onda peki?
Sana ne yapman gerektigini detayli detayli anlattigimi dusunuyorum canim haksiz miyim?
Kizlar puan iadesi nasl isteniyor
Rica ederim :) rezzan abla ve nesibeyle enerjin uyuşmadı demek ki onların ikisi de benim kıymetlim :)
Haleh yaklaşık 10 dak fln sürüyor genellikle çoğunun olduğu gibi.. Detaylı zaman tarifi derken neyi kastettin anlamadım ama gelecekle ilgili zaman verdi mi diye soruyosan evet verdi.. Tutup tutmayacağını bilemem çünkü ağustos sonu eylül başı demişti.. Durum analizi de oldukça iyidir. Beni ve eşimi çok iyi analiz etti.. Limitim yenilendiğinde tekrar baktıracağım ona ben.
karar senin tabi kimseyi etkilemek istemiyorum, benim enerjim tutar senin tutmaz.. Ama dileğim tabi ki memnun kalman benim gibi :)
evet gelecekle ilgili zaman verdi mi demek istemiştim. bir de şunu sorucam kişileri dış görünüş olarak ya da isimlerindeki harfleri vererek tarif edebiliyor mu?
mesela bazen falcılar der ki biri arkandan konuşuyor şöyle bir kadın ama adam gibi bir şey demediğinden kim olduğunu anlamazsın. tarifleri anlatımı anlaşılır mı?
şuan sorduğum sorular bana komik geldi ya
Kizlaaaarrr nesibenin bana soyledigi birsey daha hatta yine tam da onun soyledigi sekilde cikti :)) su kadarini soyliyim asil bekledigim sey disinda bana baktigi son falda (16 temmuz) ne soylediyse yasadim :)) acikcasi bayaaa bi umutlanmaya basladim esas bekledigim sey icin:) darisi hepinize olsun insallah :)
Ya bende 16 temmuzda baktirdim,
ondan öncede 2 kere baktirdim nesibeye,
ama bana hiç birşey çikmadi
Ben de toplam 3 kere baktirdim ona.. Son falinda olacaklarla ilgili daha detayli yorumlar yapti bana oncekilerde bu kadar detay vermemisti.. Canim benim hatirladigim sen uymamistin verdigi tavsiyelere di mi? Yanlis hatirliyosam lutfen duzelt beni.. Ben tavsiyelerine benim icin cok zor olmasina ragmen uydum, hala da uyuyorum.. Belki tavsiyelerine uysan senin icin daha iyi olur..
İstersen tekrar baktir o dondugunde belki daha detayli bilgiler verir.. Ya da zaman verdi mi sana bilmiyorum ama belki soyledikleri icin zamana ihtiyacin vardir..
İnsallah Allah senin gonlundekileri de tez zamanda verir sana..
Yok, Nesibe bana tavsiye vermedi.
Belki enerjimis uymadi onunla.
Çokta tutarli şeyler söylemedi zaten.
Kizlaaaarrr nesibenin bana soyledigi birsey daha hatta yine tam da onun soyledigi sekilde cikti :)) su kadarini soyliyim asil bekledigim sey disinda bana baktigi son falda (16 temmuz) ne soylediyse yasadim :)) acikcasi bayaaa bi umutlanmaya basladim esas bekledigim sey icin:) darisi hepinize olsun insallah :)
ayy ne güzel yaa çok sevindim senin adına mutlu sona yaklaşıyorsun sanırıminşallah bana dedikleri de çıkar nesibenin tavsiyelerine uyuyorum ve beklemedeyim :)
in dedikleri cikiyor mu cikmiyor mu , eylul basi-agustos sonu diye zaman verdiler.....yani bekleyip gorucez dostlar az kaldi
Istanbul topiginde yildizname bakan Nil Hanimin olmaz dedigi bir ise olur dediler, hatta adamdan teklif var dediler....bakalim gorucez artikTellwe deki Kiraze de agustosta sana birisi goz kirpacak demisti, ama evlenmeye pek uygun birisi degil dedi. Eskisehirin meshur Kadriyesi de yakininda olan biriyle iliskiniz kasimda baslar sonra evlenirsiniz dedi. Tellwe'deki Chloe araniyda flortten faylasi olmaz, birbirinize uygun degilsiniz dedi. Her kafadan degisik kombinasyonlar cikti yani
Bilmiyorum bu adam Kasima kadar beklemeye deger mi, pesinde gezmekten biktim artik....Eylulde olmazsa s...r edip gecicem. Adam gibi bana ilgi gosteren, kolayca iliskiye baslanacak duzgun biri olsaydi hayatimda ben de bu gerzegin pesinde gezmezdim ya neyse.
Agustosun sonuna kadar fal baktirmamaya karar verdim, hatta Kasim ama ne kadar dururum bilmiyorum.
Bu arada Gizem Sitare#yi deneyen var midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?