Binnaz Abla

Ya ben fal baktırıcam da kahve falı mı yoksa tarot mu baktırsam bilemedim tarot baktırsam yağmura mı baktırmalıyım yoksa 11 ağustosu bekleyip nesibecime tekrar mı baktırmalıyım kararsız kaldım..

Kızlar üzülerek söylemek zorundayım ki Rezzan Abla ve Nesibenin bi dediği daha çıktı üzülerek söylüyorum çünkü olmasını hiç istemediğim birşeydi ve tam Rezzan Ablanın söylediği şekilde gerçekleşti

Canım senin adına çok üzüldüm..Her ne olursa olsun moralini yüksek tutmaya çalışmalısın benim de hayatım dört dörtlük değil benim de biraz daha sabretmem lazım lütfen sıkma canını

Bayramı bekleyen takımmm bekldgmz günler geldi hadi bakalımmmm başlıyoruz hpmiz inş artık istedgmz seyleri dymya baslarızz

Bayramı bekleyen takımmm bekldgmz günler geldi hadi bakalımmmm başlıyoruz hpmiz inş artık istedgmz seyleri dymya baslarızz

Ben sıramı savdım rezzan ablanın bana netlik kazanacak dediği durum gerçekleşti bu akşam hem de hiç istemediğim bir şekilde inşallah siz çok mutlu olursunuz gelişmelerle zira ben dağıldım çoookk kötüyüm ((

Canım senin adına çok üzüldüm..Her ne olursa olsun moralini yüksek tutmaya çalışmalısın benim de hayatım dört dörtlük değil benim de biraz daha sabretmem lazım lütfen sıkma canını

Teşekkür ederim ama gerçekten bitik durımdayım.. Günah olmayacağını bilsem 1 dakika durmam kıyarım canıma (

Son düzenleme:
noldu canım ya böyle sana? hani nesibenin güzel şeyler olmuştu,gelişmeler iyiydi :S nerden çıktı bu kötü durum şimdi.

noldu canım ya böyle sana? hani nesibenin güzel şeyler olmuştu,gelişmeler iyiydi :S nerden çıktı bu kötü durum şimdi.

Evet nesibenin söylediği güzel şeyler olmuştu ama bana bilinmeyeleri öğrenmelisin dedi 1 fal önce öğrendim ben de bu akşam rezzan ablanın da söylediği, benim "Allahım ne olur yanılsın,cıkmasın" dediğim birşey de ne yazık ki bu akşam çıktı dilerim size hep güzel şeyler çıkar

Topici takip ediyorum genelde cok denk gelmemis olsakta olumsuzlukk yasamana üzüldüm Herseyin hayirlisi üzme kendini hersey olacagina varir

Canlar hepimizin sıkıntısı ayrı. Dilerim inşallah bu zor günlerimiz bir an evvel geçer. her gecenin elbet bir sabahı var. ölümden öte acı yok. bunu hiç unutmayalım. Beyzacım seni çok seviyorum. güzel şeyler olacak.

Ben de seni çok seviyorum canımın içii.. Desteğin için, bu gece kahrımı çektiğin için çoooookkk teşekkür ederimm..

Ah be tatlım senî adına üzüldüm çok Umudunu kaybetme lütfen.Her şerde bir hayır vardır. Eminim bu şerrin sana iyi bir dönüşü olucaktır.İnşallah ..
Birde şöyle düşün lütfen bu Nesibe olsun Rezzan Abla olsun sana tuturan insanlar.bunu da Tutturdularsa sonunuda tuttururlar. Sonuç iyi olucak dedîler dimi ?

Ahhh inşallah canımm inşallah ( evet ikisi de eşimin bana döneceğini söyledi.. Ama nedense ilk defa hiçbirine inanasım gelmiyor şu an

Ahhh inşallah canımm inşallah ( evet ikisi de eşimin bana döneceğini söyledi.. Ama nedense ilk defa hiçbirine inanasım gelmiyor şu an
Âmin cnm.Tüm dualarım seninle.Lütfen umutsuzluk yapmayalım .Bence kötü görselerdi sonunu kesîn söylerlerdiler diye düşünüyorum ben.Özellikle hernekadar Nesibe île bizim uyuşmasaydı enerjimiz.onun kullanmış olduğu bir kelime benim hoşuma gitmişti. Demişki " benden ilişki açılımı istemişsin ,iyi kötü ne varsa paylaşacağım , kusura bakma kötü görürsem söylemek zorundayim yoksa daha sonra kendimi kötü hissedîyorum başım ağrıyor uyuyamıyorum gece demîş .
Yani kötü demediyse bu isin sana .Umalım dediği gîbi sonu iyi olsun.

Bana da aynı şeyi söylemişti nesibe. Umarım dedikleri gibi olur sonu.. Duaların için de ayrıca teşekkür ederim canım şu an tek ihtiyacım olan şey dua...

Bana da aynı şeyi söylemişti nesibe. Umarım dedikleri gibi olur sonu.. Duaların için de ayrıca teşekkür ederim canım şu an tek ihtiyacım olan şey dua...

Herzaman canım .Sen kalbini ferah tut lütfen ...İyiyi de göreceğiz inşallah Allah'ın izniyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…