Ben sıramı savdımrezzan ablanın bana netlik kazanacak dediği durum gerçekleşti bu akşam hem de hiç istemediğim bir şekilde inşallah siz çok mutlu olursunuz gelişmelerle zira ben dağıldım çoookk kötüyüm ((
valla bn ne yazacgmı bilemedim dualarını kesme sakın olrmu
canım özeline msj attım okurmusun umarım yardımım dokunur
Herzaman canım .Sen kalbini ferah tut lütfen ...İyiyi de göreceğiz inşallah Allah'ın izniyle ..
Merhabalar Hanımlar, online fal ile ilgili yapılan yorumları görünce ben de çok fal baktıran biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim. ben şimdiye kadar sadece binnazabladaki falcılara baktırdım. Leyla Yılmaz'ı kesinlikle tavsiye ediyorum fakat online olarak yakalamak biraz zor. hoşlandığım kişi ile ilgili baktırdığımda, bu kişi sana yaklaştığında sen geri çekileceksin demişti o zaman cok sacma gelmişti ne diye geri çekileyim diye düşünmüştüm fakat aynen dediği gibi oldu. Hülya Demir tamamen pozitifliğe dayalı bir yorum yapıyor ve cogu zaman hıc olamayacak seyler soyluyor. tavsıye etmıyorum. Tarotta Güven Cihan Çobanın hislerinin çok kuvvetli olduguna inanıyorum daha once verdıgı bırkac tarıh cıktı. Cagan Arıman ve Cenk Pars tam bir fiyasko! Acelya Tugra da tarot konusunda başarılı bence. benım soyleyeceklerım bu kadar. sızın bana dıger sıtelerde tavsıye edebılecegınız bırılerı var mı? ıyı bayramlar herkese
kızlarr Rabbim hepimizin yardımcısı olsun da tez zamanda şu fal muhabbetini kapatalım artık hiiçç ihtiyacımız kalmasın , sadece biraz daha sabır ve dua lazım sanırım( ben eylüle kadar baktırmıcam dedim ama dayanamadım gizem sitareye yolladım bide telveden uggaya yolladım şimdi.
Sekerim, ben gizem sitareyi merak ediyorum, baktirinca yorumlarini yazar misin?
Ben az once Guven Cihan Coban'a baktirdim. Ayyyy adamin kendine, enerjisine, yorumlarina hayran kaldim. Olumsuz seyleri bile o kadar pozitif enerjiyle soylemis ki inanamazsinizbayildim ozetle
Ben az once Guven Cihan Coban'a baktirdim. Ayyyy adamin kendine, enerjisine, yorumlarina hayran kaldim. Olumsuz seyleri bile o kadar pozitif enerjiyle soylemis ki inanamazsinizbayildim ozetle
Süper cnmBayramcilar durumlar ne bende super gelismeler var
kuzumm baktırdımm , genel olarak iyi diğer falcılarla ortak şeyler söyledi o noktadan çıkıp iyi diyorum sadece bikaç durum analizi yanlıştı . kahve falı baktırdım ben fena değil yani .
Bayramcilar durumlar ne bende super gelismeler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?