Binnaz Abla

valla bn ne yazacgmı bilemedim dualarını kesme sakın olrmu

Merhabalar Hanımlar, online fal ile ilgili yapılan yorumları görünce ben de çok fal baktıran biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim. ben şimdiye kadar sadece binnazabladaki falcılara baktırdım. Leyla Yılmaz'ı kesinlikle tavsiye ediyorum fakat online olarak yakalamak biraz zor. hoşlandığım kişi ile ilgili baktırdığımda, bu kişi sana yaklaştığında sen geri çekileceksin demişti o zaman cok sacma gelmişti ne diye geri çekileyim diye düşünmüştüm fakat aynen dediği gibi oldu. Hülya Demir tamamen pozitifliğe dayalı bir yorum yapıyor ve cogu zaman hıc olamayacak seyler soyluyor. tavsıye etmıyorum. Tarotta Güven Cihan Çobanın hislerinin çok kuvvetli olduguna inanıyorum daha once verdıgı bırkac tarıh cıktı. Cagan Arıman ve Cenk Pars tam bir fiyasko! Acelya Tugra da tarot konusunda başarılı bence. benım soyleyeceklerım bu kadar. sızın bana dıger sıtelerde tavsıye edebılecegınız bırılerı var mı? ıyı bayramlar herkese

Hay allah kahretsin Cagan Arimana inanmistim ben

Guven Cihan Cobana fal yolladim, bakalim ne cikacak :18:

kızlarr Rabbim hepimizin yardımcısı olsun da tez zamanda şu fal muhabbetini kapatalım artık hiiçç ihtiyacımız kalmasın , sadece biraz daha sabır ve dua lazım sanırım ( ben eylüle kadar baktırmıcam dedim ama dayanamadım gizem sitareye yolladım bide telveden uggaya yolladım şimdi.

Sekerim, ben gizem sitareyi merak ediyorum, baktirinca yorumlarini yazar misin?

Ben az once Guven Cihan Coban'a baktirdim. Ayyyy adamin kendine, enerjisine, yorumlarina hayran kaldim. Olumsuz seyleri bile o kadar pozitif enerjiyle soylemis ki inanamazsiniz bayildim ozetle

kuzumm baktırdımm , genel olarak iyi diğer falcılarla ortak şeyler söyledi o noktadan çıkıp iyi diyorum sadece bikaç durum analizi yanlıştı . kahve falı baktırdım ben fena değil yani .

erkek falcı yasak bana baktırtmıyo sevdiceyim başka kim var birine daha baktırayımm diyorum ama kime baktırsaaamm hemen öneriverinn banaa

Bana da son derece olumsuz kartlardan son derece pozitif bir yorum yapmıştı. Hisleri kuvvetli.
özenli bakıyor.

bu arada falsepetinin yeni falcısı Yağmur'u denedim.
Çok emek harcıyor.. denenebilir. 25 dk.lık bir fal yolladı bana.
çıkıp çıkmayacağını yıl sonunda anlayacağım :)

kızlar binnaz abladaki ayevi başarana kahve baktırdım tırt .

fal aleme duygu gün diye biri gelmiş dedim kimsenin baktırmadıgı hep kötü gibi durur ya hani deidm kesin sallamasyon çıkacak ama aksine çok beğendim :)

kızlar ben anlamdm rezzan abla bna bayrmda tmam olck bu iş dedi şimdide 2 ay snra diyo Alllhm böylebütün umultrm kırlıyo bnm bn anlmdm napıcm

arkidişler nesibe ve rezzan ablayı tek geçiyorum:) nesibenin içine bazı şeylerin malum olduğuna inanıyorum ben bana demiştiki sana gri dönecek hemde çok yakın demişti ve aylardır haber alamadığım insan beni 3 gün sonra aramıştı şok oldum ama ben bidaha güvenemeiğim için barışmadım sonra tabi dayanamayp tekrar baktırdım hemen o günlerde nesibeye böyle bi girişimi tekrar olucakmı diye evet olucak ama araya zaman girebilir dedi ve aradan 2.5 ay geçti hala beklemedeyim ses soluk yok z<aten karakter analizi süper diyecek yok:) rezzan ablada görüceksin o günleri dedi ama onun vrdiği vadeden erken gerçekleşmişti bikaç gün önce yine baktırdım yine olucak görüceksin dedi gerçekten 2 side güzel yorumluyo işle ilgili olan şeyleride güzel yorumladı..fal sepetinden aybüke hanıma baktırdım o biraz pozitif bi tablo çizmiş ama gerçekten bunuda nasıl bildi dediğim şeyler oldu :) onuda öneririm açıkcası,,şimd bende yağmur hanımı yakalamaya çalışıyorum ama sürekli meşgul

fal sepetinden yağmura baktırdım. memnun kaldım diyebilirim.

çok özenli ve uzun bir faldı. farklı desteler de kullanıyor. anlatımı da hoş samimi.

mantıklı şeyler söyledi çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…