Binnaz Abla

Canım sen baktıralı çok mu oldu? Nesibe net şeyler de söylemiş miydi sana? Çok sevindim çıkmasına ama neden beklemedesin hala? İstemediğine göre beklemek?

Canım sen baktıralı çok mu oldu? Nesibe net şeyler de söylemiş miydi sana? Çok sevindim çıkmasına ama neden beklemedesin hala? İstemediğine göre beklemek?

tatlım ben 2 kere baktırdım o zaman demiştiki seni arayacak adım gibi eminim demişti zaten karakter analizi ve genel durum anlatımında süper mesleğime kadar bilmişti yani :) ilk falından 3-4 gün sonra beni aramışıki ben aylardır hiçbi haber alamıodum..aslında barışmak için içim gitti ama güvenemediğim için yapamadım hiçde ümit vermedim yani çünkü haketmişti bunu sonra dayanamayıp tekrar baktırdım nesibeye yine arayacak ama araya zaman girebilir dedi ve o falın üstünden 2.5 ay geçti hala bekliyorum bugün yine baktırcam :) bide benm bi ablam var o-her işimi ona danışırımki fal konusundan üstüne tanımam ne dediyse yıllardır birebir yaşıyorum şimdi siz e ozzaman nie ona baktırmıosun diceksiniz artık utanıoorum sormaya o yüzden :) onun dedikleriyle aynı şeyleri söyledi nesibede bana genel olarak:) o ablam internet sitesi kurcaktı ama noldu bilemiorum isteyen arkadaşlarıma söylücem ozaman

Merhabalar , ben de binnazablada ve fal sepetinde baktırdıklaeımı paylaşmak istiyorum:
Haleh Çetiner: binnaz ablada en beğendiğim diyebilirim. Yorumu oldukça tutarlı , diğer falcıların olmayacak dediği bir konuya "olacak ama senin istediğin zamanda değil, biraz gecikerek olacak"demişti ve gecikmeli de olsa Allah'a çok şükür oldu. Hatta son anda umudu tamamen kesmiştim ben...
Ece: binnaz ablada baktırdım, beğendiğim fena değil yorumu .

Marzuka , gizem sitare, Eylül , Elmas, şevval , Selma .. Bunları beğenmedim ve tatmin olmadım, baktrmaya değmez

Falsepetinde ise nesibe çok iyi... Bi de melek var; onu da çok beğendim...
İlkay çok olumsuzdu, bürün motivemi etkiledi , sevmedim Sezen ise lafı çok dolandırıyor, dediğini zor anlıyorsunuz ... Tatmin etmedi ..

Fal alemde hiç baktırmadım ancak orada rezzan ile Perihan adlı falcıların aynı kişi olduğu yönünde bi bilgi okumuştum ; ben baktırmadım ama hepimizin aklında bulunsun

ben de bayramcıydım gelişme yok hem de hiç zaten nesibe olumsuz rezzan olumluydu olmadı bişey

ben yine nesbiye baktım yine tam formundaydı ben niye bukadar çok güveniyorum nesbiye bilmiyorum ama gerçekten yine benm ablamla aynı şeyleri söyledi:) kalp gözü açık bence :) sahra hanıma baktırcam ama bitürlü yakalayamadım başka önerebileceğiniz birileri varmı arkidişler deli gibi fal baktrıyorum nolcek benm halim yaa:) melek bana olmucak dedi nesibecik ve rezzan abla olucak dedi..bu arada ben başka fllarda baktırdım arkadaşlar :) onlarıda yazayım tabi önceden baktırdıklarımda var içinde
fal sepeti:
sezen ve ada hanımı pek beğenmedim ben açıkcası..
aybüke ve hayat hanım güzeldi tavsiye ederim :)
tellwe den uggy ve aşk 3 e baktırdım onlarda olucak dedi aşk 3 de nesibeye benzer şeyler söyledi..fal yorumları kısaydı ama çok falınız geldiyse denenebilir:)

tahaya ve asrın beye baktırmıştım yorumları beğenmiştim ama dedikleri olmadı :)

yağmur hanımla derini çok merak ediyorum..ama benm favorim herzaman nesibe arkidişler :)

ay canım nesibenin bugün döneceği az önce aklıma geldi siteyi açtım ama meşgul sırada 11 fal var hiç baktırmadım nesibeye çok istiyorum baktırmak ama bugün online olmaz bi daha herhalde

nesibenin kahve falını seviyorum ben yaa yazıcısı mı bozulmuş öyle bişey hatırlıyorum çıktı alamıyormuş...ben de son kez baktırabilirim rezzan tutmadı

neymiş şu nesibe bir türlü denk gelemedik. ne zaman sıra gelecek bize

Bayramcilar herlde hepimiz sap gibi kaldik
Kizlar tornishya baktrdm bide bgn ben gecenlrde kahve flmda 10gn icinde msj atck dedi atti cidden bu sfrde gun verdi eger cikarsa soyliycem,bide 2 gundr nesibye bn yetisemiyorum kafayi yicemmm

Son düzenleme:
Bayramcilar herlde hepimiz sap gibi kaldik
Kizlar tornishya baktrdm bide bgn ben gecenlrde kahve flmda 10gn icinde msj atck dedi atti cidden bu sfrde gun verdi eger cikarsa soyliycem,bide 2 gundr nesibye bn yetisemiyorum kafayi yicemmm

Ben kalmadım daha önce de söylemiştim.. İstediğim, beklediğim gibi olmadı belki ama yine de Rezzan ablama laf ettiremicem :)

Tornisha için yorum yapamayacağım ama dilerim çıkar söyledikleri..

Nesibe 2 gündür maximum 3 dak.içinde 11-13 kişi oluyor ve meşgule düşüyor. Profilinde genelde gireceği saati yazıyor onu sıkı kollamak lazım. Ben bildiğim için dün baktırdım ona bekleyerek :) enerjisini gerçekten fullemiş bambaşka bir Nesibe olarak dönmüş :)

rezzan sanırım boş çıktı bayramdan sonra dedi ama olacak gibi görünmüyor ben yine de bekliyeyim ekime kadar

rezzan sanırım boş çıktı bayramdan sonra dedi ama olacak gibi görünmüyor ben yine de bekliyeyim ekime kadar

Rezzan ablaya 7 kez fal baktırdım ben, birinde bile olmayacak birşey söylediğini görmedim.. Bayramdan sonra dediyse bayramdan sonradır, bayram daha yeni bitti canım :) ekimi de rezzan abla mı dedi sana?

Rezzan ablaya 7 kez fal baktırdım ben, birinde bile olmayacak birşey söylediğini görmedim.. Bayramdan sonra dediyse bayramdan sonradır, bayram daha yeni bitti canım :) ekimi de rezzan abla mı dedi sana?

yok canım belli şeyler için zaman dilimi verdi biri olmadı biri eğitimimle ilgili uzun bir zaman var diğeri için 3 ay gibi bir zaman verdi o da ekime denk geliyor. kahve falı mı baktırmıştın tarotta en iyi dediğiniz birisi var mı

Son düzenleme:

canım nesibenin profiline bakıyorum şuan ama belirli bi saat vermemiş sen genelde online olduğu bi saat biliyomusun baktırmazsam çatlıycam

Verdigi zamanin olmamasina sasirdim gercekten.. Bende verdigi zamanda,hatta daha once tam onun soyledigi sekilde yasadim. Diger soyledigi guzel seyler umarim zamanindan once cikar..kahve baktirdim rezzan ablaya evet.

Tarotta benim icin tartismasiz en iyisi FAL SEPETİ NESİBE.. Ona da 4 kere baktirdim.1 falinda tarih vermedi ama soylediklerini yasadim. diger 2 falinda da ne soylediyse hepsini dedigi tarihlerde ve sekilde yasadim.. 4.fali dun baktirdigim icin onunla ilgili cikti diyemeyecegim SİMDİLİK :)

canım nesibenin profiline bakıyorum şuan ama belirli bi saat vermemiş sen genelde online olduğu bi saat biliyomusun baktırmazsam çatlıycam

:) cok iyi biliyorum o duyguyu.. Yarin buyuk ihtimalle yazar profilinde ama tatile gitmeden once 12:25 gibi girip once mesgul olup sonra hemen online oluyordu. Dun 2 de girdi, mesgul oldu meger profilini yaziomus.en gec 4 te girecegini soyledi 3,5ta girdi. Yarim oglen saatlerinde bi daha bak bence..
Nesibeyi gercekten cok isteyenlere tavsiyem pusuda beklemeleri :) cunku gercekten sisteme girdigi ile kisi sayisinin 13 u bulmasi sadece 3 DAKİKA suruyor. Tecrubeyle sabit :)
Ben pusuda beklememe, soracaklarimi daha once yazmama, sirf yetisebilmek icin fal paketi almama ragmen bekleyen kisi 0 ken kartlari secene kadar bekleyen kisi sayisi 3 oldu :)

Az önce meşguldü çok ümitlendim online olur diye ama çevrimdışı oldu keşke şu fal siteleride Messenger gibi olsa falcılar online oldukça altta yazı çıksa sesli uyarı falan gelse

kızlar bu arada az önce Rezzan ablanında konusu açılmış ben Rezzan ablayı gerçekten çok sevdim nedense ama 2 gün ard arda fal baktırdım birinde erkek arkadaşınla barışma görüyorum dedi 2 gün sonra bu sefer öyle bişey görmedim dedi biraz kendiyle çelişmiş olmuyo mu

Az önce meşguldü çok ümitlendim online olur diye ama çevrimdışı oldu keşke şu fal siteleride Messenger gibi olsa falcılar online oldukça altta yazı çıksa sesli uyarı falan gelse

Soru cevap kisminda kalanlari cevaplamak icin donmustur. Enerjisini toplamadan, bastan savma yapmadan, dogru bir sekilde cevaplandirmak icin boyle yaptigi zamanlar oluyor. Bu saatten sonra girmez o aklinda bulunsun.Gunde 1 kere oglen saatlerinde girio cogu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…