arkidişler nesibe ve rezzan ablayı tek geçiyorum:) nesibenin içine bazı şeylerin malum olduğuna inanıyorum ben bana demiştiki sana gri dönecek hemde çok yakın demişti ve aylardır haber alamadığım insan beni 3 gün sonra aramıştı şok oldum ama ben bidaha güvenemeiğim için barışmadım sonra tabi dayanamayp tekrar baktırdım hemen o günlerde nesibeye böyle bi girişimi tekrar olucakmı diye evet olucak ama araya zaman girebilir dedi ve aradan 2.5 ay geçti hala beklemedeyim ses soluk yok z<aten karakter analizi süper diyecek yok:) rezzan ablada görüceksin o günleri dedi ama onun vrdiği vadeden erken gerçekleşmişti bikaç gün önce yine baktırdım yine olucak görüceksin dedi gerçekten 2 side güzel yorumluyo işle ilgili olan şeyleride güzel yorumladı..fal sepetinden aybüke hanıma baktırdım o biraz pozitif bi tablo çizmiş ama gerçekten bunuda nasıl bildi dediğim şeyler oldu :) onuda öneririm açıkcası,,şimd bende yağmur hanımı yakalamaya çalışıyorum ama sürekli meşgul
Canım sen baktıralı çok mu oldu? Nesibe net şeyler de söylemiş miydi sana? Çok sevindim çıkmasına ama neden beklemedesin hala? İstemediğine göre beklemek?
Merhabalar Hanımlar, online fal ile ilgili yapılan yorumları görünce ben de çok fal baktıran biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim. ben şimdiye kadar sadece binnazabladaki falcılara baktırdım. Leyla Yılmaz'ı kesinlikle tavsiye ediyorum fakat online olarak yakalamak biraz zor. hoşlandığım kişi ile ilgili baktırdığımda, bu kişi sana yaklaştığında sen geri çekileceksin demişti o zaman cok sacma gelmişti ne diye geri çekileyim diye düşünmüştüm fakat aynen dediği gibi oldu. Hülya Demir tamamen pozitifliğe dayalı bir yorum yapıyor ve cogu zaman hıc olamayacak seyler soyluyor. tavsıye etmıyorum. Tarotta Güven Cihan Çobanın hislerinin çok kuvvetli olduguna inanıyorum daha once verdıgı bırkac tarıh cıktı. Cagan Arıman ve Cenk Pars tam bir fiyasko! Acelya Tugra da tarot konusunda başarılı bence. benım soyleyeceklerım bu kadar. sızın bana dıger sıtelerde tavsıye edebılecegınız bırılerı var mı? ıyı bayramlar herkese
ben de bayramcıydım gelişme yok hem de hiçzaten nesibe olumsuz rezzan olumluydu olmadı bişey
ben yine nesbiye baktım yine tam formundaydı ben niye bukadar çok güveniyorum nesbiye bilmiyorum ama gerçekten yine benm ablamla aynı şeyleri söyledi:) kalp gözü açık bence :) sahra hanıma baktırcam ama bitürlü yakalayamadım başka önerebileceğiniz birileri varmı arkidişler deli gibi fal baktrıyorum nolcek benm halim yaa:) melek bana olmucak dedi nesibecik ve rezzan abla olucak dedi..bu arada ben başka fllarda baktırdım arkadaşlar :) onlarıda yazayım tabi önceden baktırdıklarımda var içinde
fal sepeti:
sezen ve ada hanımı pek beğenmedim ben açıkcası..
aybüke ve hayat hanım güzeldi tavsiye ederim :)
tellwe den uggy ve aşk 3 e baktırdım onlarda olucak dedi aşk 3 de nesibeye benzer şeyler söyledi..fal yorumları kısaydı ama çok falınız geldiyse denenebilir:)
tahaya ve asrın beye baktırmıştım yorumları beğenmiştim ama dedikleri olmadı :)
yağmur hanımla derini çok merak ediyorum..ama benm favorim herzaman nesibe arkidişler :)
Bayramcilar herlde hepimiz sap gibi kaldik
Kizlar tornishya baktrdm bide bgn ben gecenlrde kahve flmda 10gn icinde msj atck dedi atti cidden bu sfrde gun verdi eger cikarsa soyliycem,bide 2 gundr nesibye bn yetisemiyorum kafayi yicemmm
rezzan sanırım boş çıktı bayramdan sonra dedi ama olacak gibi görünmüyor ben yine de bekliyeyim ekime kadar
Rezzan ablaya 7 kez fal baktırdım ben, birinde bile olmayacak birşey söylediğini görmedim.. Bayramdan sonra dediyse bayramdan sonradır, bayram daha yeni bitti canım :) ekimi de rezzan abla mı dedi sana?
Ben kalmadım daha önce de söylemiştim.. İstediğim, beklediğim gibi olmadı belki ama yine de Rezzan ablama laf ettiremicem :)
Tornisha için yorum yapamayacağım ama dilerim çıkar söyledikleri..
Nesibe 2 gündür maximum 3 dak.içinde 11-13 kişi oluyor ve meşgule düşüyor. Profilinde genelde gireceği saati yazıyor onu sıkı kollamak lazım. Ben bildiğim için dün baktırdım ona bekleyerek :) enerjisini gerçekten fullemiş bambaşka bir Nesibe olarak dönmüş :)
yok canım belli şeyler için zaman dilimi verdi biri olmadı biri eğitimimle ilgili uzun bir zaman var diğeri için 3 ay gibi bir zaman verdi o da ekime denk geliyor. kahve falı mı baktırmıştın tarotta en iyi dediğiniz birisi var mı
canım nesibenin profiline bakıyorum şuan ama belirli bi saat vermemiş sen genelde online olduğu bi saat biliyomusun baktırmazsam çatlıycam
:) cok iyi biliyorum o duyguyu.. Yarin buyuk ihtimalle yazar profilinde ama tatile gitmeden once 12:25 gibi girip once mesgul olup sonra hemen online oluyordu. Dun 2 de girdi, mesgul oldu meger profilini yaziomus.en gec 4 te girecegini soyledi 3,5ta girdi. Yarim oglen saatlerinde bi daha bak bence..
Nesibeyi gercekten cok isteyenlere tavsiyem pusuda beklemeleri :) cunku gercekten sisteme girdigi ile kisi sayisinin 13 u bulmasi sadece 3 DAKİKA suruyor. Tecrubeyle sabit :)
Ben pusuda beklememe, soracaklarimi daha once yazmama, sirf yetisebilmek icin fal paketi almama ragmen bekleyen kisi 0 ken kartlari secene kadar bekleyen kisi sayisi 3 oldu :)
Az önce meşguldü çok ümitlendim online olur diye ama çevrimdışı oldukeşke şu fal siteleride Messenger gibi olsa falcılar online oldukça altta yazı çıksa sesli uyarı falan gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?