kızlar bu arada az önce Rezzan ablanında konusu açılmış ben Rezzan ablayı gerçekten çok sevdim nedense ama 2 gün ard arda fal baktırdım birinde erkek arkadaşınla barışma görüyorum dedi 2 gün sonra bu sefer öyle bişey görmedim dedi biraz kendiyle çelişmiş olmuyo mu
Ben kendime abarttim diyodum ama sen beni gecmissin :) 2 gunde bir ayni kisiye fal baktirilir mi hic? Belki de seni kirmadan bu mesaji vermek istedi.. Gunler cok yakin olmus biraz bekle oyle tekrar baktir bence.. Bana baktigi 7 falin 7 sinde de tutarliydi cunku..
Rezzan ablaya 7 kez fal baktırdım ben, birinde bile olmayacak birşey söylediğini görmedim.. Bayramdan sonra dediyse bayramdan sonradır, bayram daha yeni bitti canım :) ekimi de rezzan abla mı dedi sana?
Kızlar ben dayanamadım fal sepetind ada yıldıza fal gönderdim daha önce baktıran varmı
arkişidler rezzan abla ve nesibe bana önceden tutturdu nesibe çok yakın demişti hakketen çok ykındı rezzan ablada söyledğinden erken gerçekleşti yeniden baktırdım ded,ki benm söylediğim zaman en geç olarak değerlendirilmeli dedi ekimi söylemişti..şimdi dioki ekimde yeniden böyle bşiy gerçeklşebilir dedi..nesibde 3 aylık bi zaman dilimi verdi (yeniden baktrdımda ona ) sanırsam nesibe pek bi zaman vermiyo zaten hissettiğim için söyledim dedi..ben onun hislerine çok güveniyorum ya valla birebir anlatıo..haleh hanımda olucak dedi ama o daha çok kartlara bağlı konuşuo sanki rezzan ve nesibe favorilerim hala :)
Nesibe tarotun, rezzan abla kahvenin bir numaralı isimleri.. Bilenler biliyor artık ikisi de kıymetlim benim :) ikisi de ne söylediyse yaşadım bende.. Hele hele Nesibe zaman veriyorsa gözünüz takvimde olsun zira hissetmediği, görmediği hiçbir zamanı ne kadar ısrarla sorsanız bile ASLA SÖYLEMEZ tecrübeyle sabittir :))
Haleh hanıma ben de baktırdım.. Geçmişle ve durumla ilgili söyledikleri tamamen gerçekti. Zaman verdi bana ve bu zamanın dolmasına az bir süre kaldı (AĞUSTOS SONU EYLÜL BAŞI).. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlayacağız :) temmuzun başında baktırmıştım ben ona, durumla ilgili temmuz biraz böyle geçicek demişti ve gerçekten de dediği gibi geçti.. Bu yüzden tutma ihtimalinin yüksek olduğuna inanıyorum ya da inanmak istiyorum :)
ben pek beğenmemiştim açıkcası :)
ay kızlar dün benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez vallahi. Sen sabahtan otur nesibeyi bekle, online olur olmaz falını gönder ama ödeme sayfasından sonra siteye dönmeyip direk çıktığım için falım ulaşmamış iyi mi. Bide saf gibi falı bekledim. Şimdi site kredimi tekrar yükledi ama önemli olan kredi değil nesibe hanımı yakalamış olmamdı nesibe hanım günde 5 dakka online oluyo hemen kapatıyo sonra. Ne zaman online olacağınıda söylemiyo. Yine sabahtan beri bekliyorum. Bari bi zaman verse ya. bugün pek girmeye niyeti yok gibi ama umut fakirin ekmeği bekliyorum
Ben de diyorum niye haber vermedi Nesibenin neler söylediğini.. Profilinde yazıyor bizim gibiler için çözümü. Faceden ulaşın bana diyor o kısmını okumadın sanırım. Facede sor söler o sana ne zaman gireceğini..
birazdan online olacakmış canlar saldırın :) ama nolur bu sefer bende baktırabiliyim yaa
:) bu defa dikkatli ol bari.. Ben bugün baktırmayacağım çünkü 11 ağustosta baktırmıştım kızar bana niye geldin die :) o yüzden rahat ol en azından bir kişi eksildi bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?