Binnaz Abla

Ben kendime abarttim diyodum ama sen beni gecmissin :) 2 gunde bir ayni kisiye fal baktirilir mi hic? Belki de seni kirmadan bu mesaji vermek istedi.. Gunler cok yakin olmus biraz bekle oyle tekrar baktir bence.. Bana baktigi 7 falin 7 sinde de tutarliydi cunku..

Gayet tatli dilliydi tekrar fal baktirmamdan rahatsiz degil aksina mutlu olmus gibi bi tavri vardi acikcasi

kızlarrr ben dün halehe baktırdım genel olarak memnun kaldım diyebilirim. anı gerçekten iyi açıklamış. umarım çıkar dedikleri :)

kızlar fal sepeti ada çok kötüydü hiç memnun kalmadım çok yüzeyseldi mutlu değilsin ama çok mutlu olacaksın. Falın geneli buydu berbattı ynede ayıp olmasn diye verdim 5 puanımı

bugün nesibeyi bekle bekle ağaç oldum bilgisayarın karşısında resmen, yine denk gelemedik. şu yağmuru da merak ediyorum onu da hemen kapıyorlar.

nesibe, haleh çetiner, fal sepeti taha bir de rezzan abla :) ben bu dördüne baktırdım dördü de aynı şeyi söyledi. bakalım olmasına kısa bir zaman var eğer olursa dördüne de bir daha baktırabilirim paylaşırım sizlerle

Rezzan ablaya 7 kez fal baktırdım ben, birinde bile olmayacak birşey söylediğini görmedim.. Bayramdan sonra dediyse bayramdan sonradır, bayram daha yeni bitti canım :) ekimi de rezzan abla mı dedi sana?

arkişidler rezzan abla ve nesibe bana önceden tutturdu nesibe çok yakın demişti hakketen çok ykındı rezzan ablada söyledğinden erken gerçekleşti yeniden baktırdım ded,ki benm söylediğim zaman en geç olarak değerlendirilmeli dedi ekimi söylemişti..şimdi dioki ekimde yeniden böyle bşiy gerçeklşebilir dedi..nesibde 3 aylık bi zaman dilimi verdi (yeniden baktrdımda ona ) sanırsam nesibe pek bi zaman vermiyo zaten hissettiğim için söyledim dedi..ben onun hislerine çok güveniyorum ya valla birebir anlatıo..haleh hanımda olucak dedi ama o daha çok kartlara bağlı konuşuo sanki rezzan ve nesibe favorilerim hala :)

Nesibe tarotun, rezzan abla kahvenin bir numaralı isimleri.. Bilenler biliyor artık ikisi de kıymetlim benim :) ikisi de ne söylediyse yaşadım bende.. Hele hele Nesibe zaman veriyorsa gözünüz takvimde olsun zira hissetmediği, görmediği hiçbir zamanı ne kadar ısrarla sorsanız bile ASLA SÖYLEMEZ tecrübeyle sabittir :))

Haleh hanıma ben de baktırdım.. Geçmişle ve durumla ilgili söyledikleri tamamen gerçekti. Zaman verdi bana ve bu zamanın dolmasına az bir süre kaldı (AĞUSTOS SONU EYLÜL BAŞI).. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlayacağız :) temmuzun başında baktırmıştım ben ona, durumla ilgili temmuz biraz böyle geçicek demişti ve gerçekten de dediği gibi geçti.. Bu yüzden tutma ihtimalinin yüksek olduğuna inanıyorum ya da inanmak istiyorum :)

gerçekten hissettiğim için söyledim dedi bana nesibee..karşı tarafın falan hislerini genel durumu gerçekten çok güzel yorumluyo inşallahh dediği çıkar yine okadar çok övdümki bende :)

ay kızlar dün benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez vallahi. Sen sabahtan otur nesibeyi bekle, online olur olmaz falını gönder ama ödeme sayfasından sonra siteye dönmeyip direk çıktığım için falım ulaşmamış iyi mi. Bide saf gibi falı bekledim. Şimdi site kredimi tekrar yükledi ama önemli olan kredi değil nesibe hanımı yakalamış olmamdı nesibe hanım günde 5 dakka online oluyo hemen kapatıyo sonra. Ne zaman online olacağınıda söylemiyo. Yine sabahtan beri bekliyorum. Bari bi zaman verse ya. bugün pek girmeye niyeti yok gibi ama umut fakirin ekmeği bekliyorum

Ben de diyorum niye haber vermedi Nesibenin neler söylediğini.. Profilinde yazıyor bizim gibiler için çözümü. Faceden ulaşın bana diyor o kısmını okumadın sanırım. Facede sor söler o sana ne zaman gireceğini..

birazdan online olacakmış canlar saldırın :) ama nolur bu sefer bende baktırabiliyim yaa

ayrıca ben nesibeden çok umutluyum beyzacım ya. nedense. senin olumlu sözlerinden gliba:) Bugün nesibe hanıma bi fal baktırıyım bi daha uzun süre fal falan baktırmıycam, hem kafam karışıyo bi yandan günah boyutu var bi süre akışına bırakıcam vallahi

Son düzenleme:
:) bu defa dikkatli ol bari.. Ben bugün baktırmayacağım çünkü 11 ağustosta baktırmıştım kızar bana niye geldin die :) o yüzden rahat ol en azından bir kişi eksildi bak :)

oh be gönderdim sonunda :)bekleyen fallarımdada çıktı eminim bu sefer bi saflık yapmadım :) Bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…