Binnaz Abla

Çok merak ediyorum falını ben bile canım. Haberlerini bekliyoruz. :)

Canim falim simdi geldi, erkek arkadasimla ilgili bi kac kisinin bildigi benim bile zar zor ogrendigim biseyi bildi. Nasil olabilir hala anlamiyorum. Erkek arkadasimi tanisa bile bilme ihtimali yoktu yani. Sir gibi saklanan biseydi. Onun disinda daha bir suru sey bildi. Etkisinden uzun sure cikamam herhalde

Çok sevindim memnun kalmana canım. Peki genel olarak olumlu bir fal mıydı? Gelecekle ilgili çok şey söyledi mi?

Çok merak ediyorum falını ben bile canım. Haberlerini bekliyoruz. :)

Çok sevindim memnun kalmana canım. Peki genel olarak olumlu bir fal mıydı? Gelecekle ilgili çok şey söyledi mi?

Pek olumlu degildi canim ama bu benim ruh halim ve icinde bulundugum durumla ilgili biraz cunku bi yildir iyi seyler yasamiyorum. Evet gelecekle ilgilide pek cok sey soyledi ama verdigi sure uc ay 5 ay gibi bi sure degildi bi bucuk yildan bahsetti

Pek olumlu degildi canim ama bu benim ruh halim ve icinde bulundugum durumla ilgili biraz cunku bi yildir iyi seyler yasamiyorum. Evet gelecekle ilgilide pek cok sey soyledi ama verdigi sure uc ay 5 ay gibi bi sure degildi bi bucuk yildan bahsetti

Anladım canım ama anladığım kadarıyla olumsuz da olsa söylediği şeyler çok mantıklı geldi sana. Yani doğru tespit etmiş demek ki ama dilerim gönlünden geçen mutluluk seni bulur en güzel zamanda.

Anladım canım ama anladığım kadarıyla olumsuz da olsa söylediği şeyler çok mantıklı geldi sana. Yani doğru tespit etmiş demek ki ama dilerim gönlünden geçen mutluluk seni bulur en güzel zamanda.

Amin canim hepimizi insallah. Baktirdiklarim arasinda kesinlikle en iyisiydi. Rezzan ablada iyiydi baya ama nesibe on numara gercekten.

Amin canim hepimizi insallah. Baktirdiklarim arasinda kesinlikle en iyisiydi. Rezzan ablada iyiydi baya ama nesibe on numara gercekten.

Hep diyorum ya nesibe tarotta, rezzan abla da kahve de bir numaralar.. Yalnız ufacık nacizane bir tavsiyem olacak sana nesibeye 4 kez baktırmış biri olarak: eğer sana yapman gereken herhangi bişey söylediyse mutlaka yap, olacak dediği güzel şeylerin hem olmasını hem de zamanını öne çekmeni sağlar.. En azından bende hep öyle oldu :)

herkes çok övmüş merak ettm kahvemi baktırıyolar

evet kahve falı baktırıyorlar.Ben bir kez baktırdım ama defalarca baktıran çok burada. Fincanın fotoğraflarını çekip gönderiyorsun.

Aaaa birileri benden bahsetmiş galibaa 7 kez baktırmış biri olarak üstüme alınabilirim sanırımm :)) evet çok övdüm ve övmeye devam edeceğim :) hatta 16 ağustosta tekrar baktıracağım ve eminim ki yine övgü dolu sözlerle bahsedeceğim kendisinden :)

Algan123 canım seni uyarmam lazım ama: 1 kere baktırınca tekrar tekrar baktırmak isteyeceksin zira kendisi ciddi biçimde bağımlılık yapıyor :)

:))) aa kim bahsetmiş Beyzacım? :) öpüyorum güzel yanaklarından. :)

Açelya Tuğra ya baktıran var mı? yorumlarında öve öve öve bitirememişler. bende ona gönderdim şimdi. yorumlar uydurma mı acaba, yoksa doğrumu görücez.

Açelya Tuğra ya baktıran var mı? yorumlarında öve öve öve bitirememişler. bende ona gönderdim şimdi. yorumlar uydurma mı acaba, yoksa doğrumu görücez.

Ben de ona tarot gondericem, bir de Leyla Yilmaza baktirmak istiyorum. Yorumlarini baktirinca yazar misin sekerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…