Açelya Tuğra ya baktıran var mı? yorumlarında öve öve öve bitirememişler. bende ona gönderdim şimdi. yorumlar uydurma mı acaba, yoksa doğrumu görücez.
Hep diyorum ya nesibe tarotta, rezzan abla da kahve de bir numaralar.. Yalnız ufacık nacizane bir tavsiyem olacak sana nesibeye 4 kez baktırmış biri olarak: eğer sana yapman gereken herhangi bişey söylediyse mutlaka yap, olacak dediği güzel şeylerin hem olmasını hem de zamanını öne çekmeni sağlar.. En azından bende hep öyle oldu :)
canım nesibe gerçekten geçmişi ve kişilik analizi çok güzel kendisi o siteye ilk geldiği zaman kahve baktırdım tesbitleri doğru yanılmıyorsam 2.veya 3 aydı fakat söylediklerini yaşamadım bir ay sonra bir kez daha baktırdım yine olmadı ama hep aynı şey için baktırıyordum 7.ayın 26 sıydı galiba baktırdım kein bu işin olacak zamanda verdi ve ayın 11 di galiba geldiği gün baktırdım kesinlikle olması mümkün değil dedi yani 4 kez baktırdım hiç bir dediğini yaşamadım ve bu güne kadar olacak dediği şeyi 10 gün sonra alsla olmaz dedi rezzan hanımada 3 kez baktırdım buradandan defalarca tavsiye ettim ama tek bir dediğini yaşamadım burada anlatmak istediğim galiba telepati ile hislerimizi okuyorlar güzel tesbitler yapıyorlar bizde her şeyimizi söyledi bu tamam biliyor o zaman dedikleride olur düşüncesine kapılarak boş hülyalarda geziniyoz yaşayan arkadaşlımızınkide tamamen tesadüf tür bence olacakları varmış olmuş ben uzun yıllar tarotla kahve falı ile profosyonel olmasamda ilgilenen birisi olarak bunları söylüyorum ayrıca şunuda söyleyeyim türkiyenin hemen hemen her yerinde fal baktırmış birisi olarak onu bırakın dünyaca ünlü zodyak'a dahi defalarca baktırdım sonuç ne kocaman bir yalan hemen hemen hepsi anda ve geçmişte tutarlı gelecek fos olmasıda zaten mümkün değil gaipten kimse haber veremez peyganberlere dahi bu yetki verilmemiştir
canım nesibe gerçekten geçmişi ve kişilik analizi çok güzel kendisi o siteye ilk geldiği zaman kahve baktırdım tesbitleri doğru yanılmıyorsam 2.veya 3 aydı fakat söylediklerini yaşamadım bir ay sonra bir kez daha baktırdım yine olmadı ama hep aynı şey için baktırıyordum 7.ayın 26 sıydı galiba baktırdım kein bu işin olacak zamanda verdi ve ayın 11 di galiba geldiği gün baktırdım kesinlikle olması mümkün değil dedi yani 4 kez baktırdım hiç bir dediğini yaşamadım ve bu güne kadar olacak dediği şeyi 10 gün sonra alsla olmaz dedi rezzan hanımada 3 kez baktırdım buradandan defalarca tavsiye ettim ama tek bir dediğini yaşamadım burada anlatmak istediğim galiba telepati ile hislerimizi okuyorlar güzel tesbitler yapıyorlar bizde her şeyimizi söyledi bu tamam biliyor o zaman dedikleride olur düşüncesine kapılarak boş hülyalarda geziniyoz yaşayan arkadaşlımızınkide tamamen tesadüf tür bence olacakları varmış olmuş ben uzun yıllar tarotla kahve falı ile profosyonel olmasamda ilgilenen birisi olarak bunları söylüyorum ayrıca şunuda söyleyeyim türkiyenin hemen hemen her yerinde fal baktırmış birisi olarak onu bırakın dünyaca ünlü zodyak'a dahi defalarca baktırdım sonuç ne kocaman bir yalan hemen hemen hepsi anda ve geçmişte tutarlı gelecek fos olmasıda zaten mümkün değil gaipten kimse haber veremez peyganberlere dahi bu yetki verilmemiştir
Merhaba canım, kahve falını bilmem ama tarot faldan çok o anki durumunuzu, yaşanılan şeyleri analiz eder. Önünüzdeki seçenekleri ve ihtimalleri gösterir daha çok. Benim bildiğim tarot zaten geleceği göstermekten çok yaşanan olaylarda yapmanız gerekenleri ve yaptıklarnızın muhtemel sonuçlarını gösterir. Ve sanırım bu nedenledir ki tarot falı bakarken Nesibe tavsiyeleriyle şekillendiriyor. Buna uygun davranmak da belki bir anahtardır. Peki Nesibe sana çok net olay ve tarihler mi vermişti geçmişte? Ayrıntılarını merak ettim açıkçası. Bahsedersen sevinirim.
canım inan şu anda bunları yazarken dahi kulaklıkla nesibenin fallarını dinliyorum nesela 5 ayda gerçekleşeceği dediği olay ın üzerinedn çok geçmiş dediğim gibi 10 gün ara ile baktırdığım iki falın birbiriyle alakası dahi yok birinde pembe bir tablo var tamamen bu işin (işin ne olduğunu söylemek istemiyorum) kesin olur hiç bir şekilde olumsuzluk yok derken 10 gün sonra olması kesinlikle mümkün değil bu işiden biran önce kurtul rest çek diyor şimdi tavsiyelerine uysam 10 gün önce eyvallah dediğim şeye bu gün rest çekecektim
canım inan şu anda bunları yazarken dahi kulaklıkla nesibenin fallarını dinliyorum nesela 5 ayda gerçekleşeceği dediği olay ın üzerinedn çok geçmiş dediğim gibi 10 gün ara ile baktırdığım iki falın birbiriyle alakası dahi yok birinde pembe bir tablo var tamamen bu işin (işin ne olduğunu söylemek istemiyorum) kesin olur hiç bir şekilde olumsuzluk yok derken 10 gün sonra olması kesinlikle mümkün değil bu işiden biran önce kurtul rest çek diyor şimdi tavsiyelerine uysam 10 gün önce eyvallah dediğim şeye bu gün rest çekecektim
Anladığım kadarıyla falla çok ilgilisin daha doğrusu kendin söylemişssin. Peki canım neden 4 kez baktırdın çıkmadığı halde? Ben olsam baktırmazdım ve ayrıca Haleh Çetiner var ona da baktırdın mı? Merak ettim.
canım fal bir hastalık çıkmadığını bile bile yinede kendini frenleyemiyorsun çünki bakıyorsun tesbitler,tasfirler doğru umut dünyası diyorsun belki diyorsun işte olmayacağını bile yine baktırıyorsun haleh hanımada 2 kez baktırdım buradanda paylaştım tafsiye ettim onunda tesbitleri çok doğru birincisinde olumlu olduğu konuyu ikincisinde oda olumsuz dedi mesela taksimdeki damlalar kafedeki barışa yada tubaya git fal baktır şaşkına dönersin çünki isim dahi verdi bana olayları birebir anlattı tarih dahi verdiler şaşkın a dönüyorsun sonuç yok bir şey burada anlatmak istediğim kuranı kerim bile bunu kabul ediyor 3 harfli varlıkları bunlar vardır çoğunluklada kötü niyetlidir insanları etkilemek adına vede geçmişi bilirler birileri vasıtası ilede bunu sezgi yolu ile anlattırırlar fakat asla gelecekten haber veremezler gelecek ilede alakalı yalanlar ile insanları yönlendirmeye çalışırlar insan bunu anlayamaz çünki derki ya bu insan bunları nereden biliyor benim hakkımda bu kadar bilgi, eğer bunları biliyorsa gelecekle ilgili söyledikleride doğrudur düşüncesine kapılarak hem günaha giriyoruz hemde hayaller ile avunuyoruz,
Aslında biraz kafam karıştı. Gördüğüm kadarıyla çook kişiye fal baktırmışsın ve sonuç hem olumsuz olmuş. Daha önce beğendiklerin de isteğinin olmayacağını söylemiş sonradan. Sonuç olarak çok kesin konuşuyorsun kendince mantıklı da söylüyorsun.Bu kadar emin olduğuna göre fal baktırmayı ya da fal bakmayı bırakmışsındır gibi geliyor bana. Yani bu hislerle, düşüncelerle hiç baktırmaman daha doğru olur sanırım senin için? En azından ben senin bunu bıraktığını düşünüyorum doğru mu?
hayır canım baktırıyorum nerede ne duyarsam hemde ama inançla baktırmıyorum alışkanlık vede 2 tane olumlu şey duymak için herhalde
Açelya Tuğra ya baktıran var mı? yorumlarında öve öve öve bitirememişler. bende ona gönderdim şimdi. yorumlar uydurma mı acaba, yoksa doğrumu görücez.
Anladığım kadarıyla falla çok ilgilisin daha doğrusu kendin söylemişssin. Peki canım neden 4 kez baktırdın çıkmadığı halde? Ben olsam baktırmazdım ve ayrıca Haleh Çetiner var ona da baktırdın mı? Merak ettim.
aynı şey bende de oldu ilk falımda sen adım at dedi ikincisinde adım atmadım durum ne dedim herşeyin bi son kullanma tarihi var yakın zamanda değil ama kendiliğinden gelecek bekle gör dedi...üçüncüsünde( ki çok uzun zaman geçti 100 küsür fal bakmış biri hatırlayamaz eski falları) ben eski falları göremiyorum dedi ama bana eski durumumu anlattı yazdıklarımı falan belli ki eski fala bakmıştı...neyse 3. falda döneceğini göremiyorum adım atmış olsaydın şimdi evlilik ne zaman diye sorardın dedi...ama 3 falda da bu adam seni çok sevmiş az sevse değer vermese bu yüzden ayrılmazdı dedi...şimdi çelişkiler var ama 4. kez baktırabilirim çıkmadığı halde.insan psikolojisi işte nesibe yakı zaman görüyorum deyince cidden oluyo çünkü burada çok kişi yazdı zaman görmüyor uzak zaman veriyorsa olmayabiliyor.rezzan hanımın beğenilme nedeninin ise kahve bakma tarzı olduğunu düşünüyorum...
Kizlar su acelya tugrayi bnde cok m.ediyorm aksam girckmis baktrym bari.. nesibeyede 3 gundr yetisemiyorum bugun benimle takip eden varsa haberleselmde baktiralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?