Evet aynen oyle. Hemen bakti, kibar ve sempatik de biri. Bir de sorumda hicbir yeri atlamamis ilk defa faldan sonra soracak pek bir sey bulamadim ama yine de sordum onlari da cevaplamis, bakalim yeniden baktirabilirim ilerleyen zamanlarda, Temmuz-Kasim vadesi verdi ozellikleDedinnn ve denedim yorumunun altına imza atıyorum gerçekten başarılı bazı yerlerde ağzın açık dinledim artık bu durumlar da garip gelmeye başladı hoş, denemedik insan birakmayinca
Merhaba hangi fal türünü denediniz?Ben bu kisiye fal baktirmak icin Yildizname'ye uye olup kredi aldim ama iki defa iade etti ben de kalan kredilerle bu uygulamada Zerrin diye birine fal gonderdim, sirf kredilerim bitsin diye.12 dakika ses kaydi atmis, nokta atisli bildigi birkac sey de oldu bence hisleri var ve gelecek icin soyledigi 1-2 sey de gercekten olabilir, ben cok begendim bu sitede kaydi olan varsa deneyebilir bence.
Merhaba hangi fal baktirdiniz?Dedinnn ve denedim yorumunun altına imza atıyorum gerçekten başarılı bazı yerlerde ağzın açık dinledim artık bu durumlar da garip gelmeye başladı hoş, denemedik insan birakmayinca
Ben kahve fali gonderdim, galiba Tarot da seciyor kendi destesinden.Merhaba hangi fal baktirdiniz?
o sitede baska begendikleriniz var mi?Ben kahve fali gonderdim, galiba Tarot da seciyor kendi destesinden.
Denemedim zaten kredi almistim orada baktirmak istedigim falci iade edince krediler bitsin diye denedim, pek falci yok gibi duruyor baska.Merhaba hangi fal baktirdiniz?
Hangi site ve kimeo sitede baska begendikleriniz var mi?
Daha önce ismi Tümay cennet’ken ben instagramdan ulaşmıştım kendisine. Binnazda online olup yorum yapmıştı. İnstagramı denediniz mi?Merhaba Arkadaşlar , Binnaz melis çiçekseven (çiçek kısaltılmış soy ismi ) ya ulaşamıyorum , telefonu olan birisi var mı ? İnstagramdan yazıyorum ama sanırım hesap kendisine ait değil binnaz a ait cevap alamıyorum..Dönen olmuyor. Binnazda da aktif olmuyor , müşteri ilişkilerine yazıyorum , belirli aralıklarla giriyor bildirimi açın diyor , ayy çıldırdım yani ulaşmam gerekiyor. çok mühim , kendisine danışmam gerekiyor , başka kişileri denedim olmadı onun gibi ,,,, ona gerçekten ihtiyacım var . Yardımcı olabilecek bir arkadaşım bana özelden bilgi verirse gerçekten çok memnun olurum.teşekkür ederim.
Denemişsiniz zaten, çok pardonDaha önce ismi Tümay cennet’ken ben instagramdan ulaşmıştım kendisine. Binnazda online olup yorum yapmıştı. İnstagramı denediniz mi?
teşekkürler ama oradanda ulaşamadım , maalesef , inşallah birisi yakınen ulaşabilmem için yardımcı olur.Daha önce ismi Tümay cennet’ken ben instagramdan ulaşmıştım kendisine. Binnazda online olup yorum yapmıştı. İnstagramı denediniz mi?
Şu anda melis çiçekseven online canımteşekkürler ama oradanda ulaşamadım , maalesef , inşallah birisi yakınen ulaşabilmem için yardımcı olur.
ayyy evet baktırdım çok şükür daha fazla görünür olması temennim soy ismi uzun diye kısaltmışlar melis Çiçek olmuş haha neyse sorunum çözüldü , günlerdir bekliyordum valla .. çok teşekkür ederim :))Şu anda melis çiçekseven online canım
ayyy resmen dalga geçiyorlar bizlerle , bu binnaz yönetimi kınıyorum , ama bir kaç yorumcu dışında. Binnazda yol geçen hanı gibi , bence sitenin sahibinin gözü aç kazandıkça doymuyor alt tarafı bir fal keyfimiz var onu da çok görüyorlar.yorumculardan 3000 krediye bakan demesine göre 50 TL kazanıyor gerisi siteye kalıyormuş , Şu Serdar Sel eski adı Hazar Erbab , bir dediği çıkmadı geçmiş dönemlerde baktırmıştım , tuzağa düşmeyin , ayrıca hep pembe konuşuyor ve kartların anlamlarını da yanlış yorumluyor.Çünkü ona dair seçtiğim kartlarımı başka bir yorumcuya göndermiştim , anlamlarını bilmediğim için , kendim seçtim demiştim.O kişiyi karşılaştırmak amaçlı ses tonundan da serdarın güven hissetmemiştim . Gönderdiğim yorumcu güvendiğim bir hanımdır ve reklam yapmak sitemiyorum , ama tam tersi farklı yorumladı ve dilerseniz şu şu sayfadan da doğru yorum yapıp yapmadığımı kıyaslama yapabilir , ama kartlar sadece bir araç hissiyatsız yorum olmaz demişti , nitekim bu kişinin bütün dediklerini yaşamıştım. Bana tutmuştu ama başkasına tutar tutmaz bilemem , bir fal göndermeden yorumcuların biyografisini özellikle bu konuda eğitimi var mı bir bakmak gerekiyor , yorumları özellikle insanlar ne yazmış çizmiş bir bakın. Şu serdar sel (hazar Erbab)Nasıl birde dalga geçer gibi üstün hizmet vermişler hele o mert göktürk , zaten alıyor 3 bin kredi falı çıkmayınca gidemiyorsun bence o da kendisini öyle garantiye alıyor.Eylül acar desen resmen dolandırıcı , anca kelime oynu yapıyor.Aman kızlar gerçekten bunlara dikkat yenileri denemek bile içimden gelmiyor.1000 kredi alıcam 100 kredi geri verecekler sonra tekrar birine baktırmak için 100 lira yerine 90 lira mi ödeyecekmişizdalga geçiyorlar galiba hayat böyle pahalıyken
merhaba , ben pek beğenmedim , yani fal hazzını hissedemedim o kişide ama belki sizde farklı bir his uyandırır , sonuçta enerji meselesi.Kızlar selamm, Fal Sepeti'nden Mihri Turgay'a fal atan oldu mu, nasıldı?
vadeleri yakın zaman mıydı? çıktı mımerhaba , ben pek beğenmedim , yani fal hazzını hissedemedim o kişide ama belki sizde farklı bir his uyandırır , sonuçta enerji meselesi.
Benim çok önemli bir durumum vardı , yıllardır danıştığım kişiye ulaşmakta zorluk çektim o yüzden denedim , ama tam tersi şeyler söyledi. Vade de veremedi , tam anlamıyla , vadelere takılmıyorum , sonuç odaklı bakım yaptırıyorum. Ama pek hoşuma giden bir yorum değildi.Fakat oylamamı da yine adilce yaptım. Belki siz de tutar bilemem şimdi , yani benim durumumu da mesela çok iyi analiz edememişti. eksik ve sadece bakılmak için bakılan bir fal hissiyatı verdi bana , biraz daha detaylı olabilirdi , yüzeysel yorumlara tahammül edemiyorum yüzeysellikte falcı , bacı , derya abla , falaaddin bunlara da atarım tabii yapay zeka ama daha iyi yorumluyor :))) Yani bu benim görüşüm. Denedim beni pek memnun edemedi.vadeleri yakın zaman mıydı? çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?