reklam değil de zaten herkes anlamıştır Tümaydan bahsettiğiniziayyy resmen dalga geçiyorlar bizlerle , bu binnaz yönetimi kınıyorum , ama bir kaç yorumcu dışında. Binnazda yol geçen hanı gibi , bence sitenin sahibinin gözü aç kazandıkça doymuyor alt tarafı bir fal keyfimiz var onu da çok görüyorlar.yorumculardan 3000 krediye bakan demesine göre 50 TL kazanıyor gerisi siteye kalıyormuş , Şu Serdar Sel eski adı Hazar Erbab , bir dediği çıkmadı geçmiş dönemlerde baktırmıştım , tuzağa düşmeyin , ayrıca hep pembe konuşuyor ve kartların anlamlarını da yanlış yorumluyor.Çünkü ona dair seçtiğim kartlarımı başka bir yorumcuya göndermiştim , anlamlarını bilmediğim için , kendim seçtim demiştim.O kişiyi karşılaştırmak amaçlı ses tonundan da serdarın güven hissetmemiştim . Gönderdiğim yorumcu güvendiğim bir hanımdır ve reklam yapmak sitemiyorum , ama tam tersi farklı yorumladı ve dilerseniz şu şu sayfadan da doğru yorum yapıp yapmadığımı kıyaslama yapabilir , ama kartlar sadece bir araç hissiyatsız yorum olmaz demişti , nitekim bu kişinin bütün dediklerini yaşamıştım. Bana tutmuştu ama başkasına tutar tutmaz bilemem , bir fal göndermeden yorumcuların biyografisini özellikle bu konuda eğitimi var mı bir bakmak gerekiyor , yorumları özellikle insanlar ne yazmış çizmiş bir bakın. Şu serdar sel (hazar Erbab)Nasıl birde dalga geçer gibi üstün hizmet vermişler hele o mert göktürk , zaten alıyor 3 bin kredi falı çıkmayınca gidemiyorsun bence o da kendisini öyle garantiye alıyor.Eylül acar desen resmen dolandırıcı , anca kelime oynu yapıyor.Aman kızlar gerçekten bunlara dikkat yenileri denemek bile içimden gelmiyor.
aralarında bir tane bile tutan olmadı banaKizlar size bisey sormak istiyorum. ben exim icin fal baktiriyorum, bana cingene geri donmez diyor, talia kesin konusmuyor. Elfin, Ares, Doga, Melisa donukuk, Ayda nese gelecek diyor. Kime inanacam kafam allak bullak. Sizin tecrübeleriniz nedir acaba?
aaa valla mi? sizin begendikleriniz var mi peki?aralarında bir tane bile tutan olmadı banakısacası hiçbirine bel bağlama
ben artık karar verdim yapay zeka takılıcamm :))))) derya abla , falcı bacı misali ekonomi devri malum :))))reklam değil de zaten herkes anlamıştır Tümaydan bahsettiğiniziben de sizin gibi düşünüyorum mert göktürk serdar sel gibi 3000 4000 olanların hepsi dolandırıcı resmen. bi ara melisa asyaydı sanırım o vardı toplamış yanına 18 19 yaşında gençleri abla helal olsun dedikce 100 lira zam yapa yapa şuan 600 liraya yakın oldu
Ona arkadasım gitmişti fazla bişey cıkarmadı dedi arkadasım bekar demiş sen evlisin 2cocugun var ela diye birine baktırdık sahaneydi resmenArkadaşlar izmirde tarot bakan tarotcu zekiye yi duyan varmi
Bence ex için falcılar genelde dönecek diyor çünkü dönmez derse sen falı beğenmezsin ve bir daha o falcıya gitmezsin.Kizlar size bisey sormak istiyorum. ben exim icin fal baktiriyorum, bana cingene geri donmez diyor, talia kesin konusmuyor. Elfin, Ares, Doga, Melisa donukuk, Ayda nese gelecek diyor. Kime inanacam kafam allak bullak. Sizin tecrübeleriniz nedir acaba?
Kime baktiriyirsun tavsiyeb var mi cnmBinnazda bugün indirim var.
Bu akşam 20.00-00.00 saatleri arasında yapacağınız 1000 Kredi ve üstü harcamalarınızın %10'unu geri kazanıyorsunuz. Tabii bu hayat pahalılığında biraz lüx fal baktırmak ama Bilginiz olsun.
Katina falında gilda Koç genelde sevilir.Kime baktiriyirsun tavsiyeb var mi cnm
Gildaya bir kere baktirmistim gecen yil. Bir kac hafta sonrasini takir takir soylemisti. Cikinca ona yine baktirmak istedim ama bir daha bulamadim. Zaten fiyati o zaman iyiydi. Tarz olarak elfine benzetmistim elfinde bende iyidir ama son fali cikmayinca biraktim. Hatta tamamen binnazi biraktimKatina falında gilda Koç genelde sevilir.
Aynen fiyatlar çok yüksek. Elfin de çok iyi diye duydum ama bu paralara değmez.Gildaya bir kere baktirmistim gecen yil. Bir kac hafta sonrasini takir takir soylemisti. Cikinca ona yine baktirmak istedim ama bir daha bulamadim. Zaten fiyati o zaman iyiydi. Tarz olarak elfine benzetmistim elfinde bende iyidir ama son fali cikmayinca biraktim. Hatta tamamen binnazi biraktimbinnaza gecen gun bir gireyim dedim aman allahim yani o nasil fiyatlar oyle
Asla degmez. Elfine su an guncel fiyatiyla asla degmezAynen fiyatlar çok yüksek. Elfin de çok iyi diye duydum ama bu paralara değmez.
Ben de binnaza bayadır gitmemiştim. 10000 kredi ile bakan gördüm, şok oldumGildaya bir kere baktirmistim gecen yil. Bir kac hafta sonrasini takir takir soylemisti. Cikinca ona yine baktirmak istedim ama bir daha bulamadim. Zaten fiyati o zaman iyiydi. Tarz olarak elfine benzetmistim elfinde bende iyidir ama son fali cikmayinca biraktim. Hatta tamamen binnazi biraktimbinnaza gecen gun bir gireyim dedim aman allahim yani o nasil fiyatlar oyle
Ay o bende patlamistiAylaaar sonra binnazda fal baktırdım yürek yedimbüşra nur karadağ nasıldır? Bana biraz hayalci geldi. Verdiği tarihler tutarsa helal olsun derim ama o kadar imkansız kii göreceğizz
Peki ask konusunda Zeyder nasildir? siz baktirdiniz mi?Zeyderin işle dediği bir durum olduama bayadır fal baktırmıyorum her gu kapatıp atacak farklı atacak kımse bulamayınca kalıyor öyle. Yok mı güzel biri son zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?