Binnaz Abla

Kizlar size bisey sormak istiyorum. ben exim icin fal baktiriyorum, bana cingene geri donmez diyor, talia kesin konusmuyor. Elfin, Ares, Doga, Melisa donukuk, Ayda nese gelecek diyor. Kime inanacam kafam allak bullak. Sizin tecrübeleriniz nedir acaba?

reklam değil de zaten herkes anlamıştır Tümaydan bahsettiğinizi ben de sizin gibi düşünüyorum mert göktürk serdar sel gibi 3000 4000 olanların hepsi dolandırıcı resmen. bi ara melisa asyaydı sanırım o vardı toplamış yanına 18 19 yaşında gençleri abla helal olsun dedikce 100 lira zam yapa yapa şuan 600 liraya yakın oldu

aralarında bir tane bile tutan olmadı bana kısacası hiçbirine bel bağlama

ben artık karar verdim yapay zekaya takılıcam :))) Fal sepeti 10 dk yorum yapıyor ,binnaz 7-10 en uzun yapan 20
ben artık karar verdim yapay zeka takılıcamm :))))) derya abla , falcı bacı misali ekonomi devri malum :))))

Bence ex için falcılar genelde dönecek diyor çünkü dönmez derse sen falı beğenmezsin ve bir daha o falcıya gitmezsin.

Bunun bir satış stratejisi olduğunu düşünüyorum ben şimdiye kadar senin ex seni unutmuş diyen falcı çok az gördüm.

Binnaz melisa asya fal baktirmistim 1 ay sonra dediklerinin hepsi cikti, ama online olmadigi icin tekrar bulamadim. Sonra tesadus youtube melysid kanalinda sesinden tanidim site acmis kendine. Gercekten bilen falcilar cok nadir de olsa cikiyor. Bunun gibi bi de sembol kafe erdem var. Bir kere denk geldim sonra ayrildi dediler unlulere falan bakmaya baslamis

Katina falında gilda Koç genelde sevilir.
Gildaya bir kere baktirmistim gecen yil. Bir kac hafta sonrasini takir takir soylemisti. Cikinca ona yine baktirmak istedim ama bir daha bulamadim. Zaten fiyati o zaman iyiydi. Tarz olarak elfine benzetmistim elfinde bende iyidir ama son fali cikmayinca biraktim. Hatta tamamen binnazi biraktim binnaza gecen gun bir gireyim dedim aman allahim yani o nasil fiyatlar oyle

Aynen fiyatlar çok yüksek. Elfin de çok iyi diye duydum ama bu paralara değmez.

Ben de binnaza bayadır gitmemiştim. 10000 kredi ile bakan gördüm, şok oldum bildiğin 1000 (bin) tl oluyor değil mi? Allahım bu nedir ne aç gözlülüktür diyorum sadece

Aylaaar sonra binnazda fal baktırdım yürek yedim büşra nur karadağ nasıldır? Bana biraz hayalci geldi. Verdiği tarihler tutarsa helal olsun derim ama o kadar imkansız kii göreceğizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…