Binnaz Abla

Zeyderin işle dediği bir durum oldu ama bayadır fal baktırmıyorum her gu kapatıp atacak farklı atacak kımse bulamayınca kalıyor öyle. Yok mı güzel biri son zamanlarda
Zeyder'in iş ile ilgili dediği bana da çıktı. Hatta sadece olacak mı diye sorduğum iş seyahatinin üzerine yaptığı bazı şok yorumlar oldu, onlar da çıktı. Bende %80 çıkıyor falları. İki favori falcım var zaten Zeyder onlardan birisi.

Zeyderin işle dediği bir durum oldu ama bayadır fal baktırmıyorum her gu kapatıp atacak farklı atacak kımse bulamayınca kalıyor öyle. Yok mı güzel biri son zamanlarda

Ya kızlar zeydere ne falı baktırıyosunuz söyler misiniz bende deniyim ben 2 kere baktırmıştım hiç çıkmadı ama belki yanlış baktırıyormdur

Defalarca fal baktırdığım bir uygulama ve yorumcuların hepsi yeterince iyi değil. Biraz pahalı ama yorumcular o paranin sadece %30 unu alıyormuş. Yani bizim ödediğimiz 1000 kredinin (100₺) 30₺ si yorumcuya, 70₺ si Binnaz in kendisine gidiyormuş. Bence adaletsiz bir paylaşım, yorumcu için de müşteri için de sömürü. En çok hangi yorumcuyu beğeniyorsun derseniz, özellikle Sezen Yigit diye biri var onun dedikleri digerlerine göre daha çok çıkıyor.

Buradaki yorumlara bakarak dün Ayda Neşe'ye kahve baktırayım dedim. 5 saati geçkin süre bekletti. Bende herhalde sağlık konusu diye bakmak istemedi izlenimi edindim. Falı da iptal etmedi. Sonra da ben başvurup iptal ettirdim çok bekletti yani. Kredi geri iade olunca şimdi deliz candan astroloji tek soru danışmanlığı aldım. Bekliyorum.. Bu arada eski fallara baktım, seneler önce elif Işık'a baktırmışım. Kadın sınavın açıklanacağı zamanı bile bilmiş. Şuan Binnaz da değil ama. Nerelere gitti bilen var mı?

Deliz Candan sorumu astrolojik olarak yanıtlamış. Öncelikle daha önce 2 farklı astroloji sitesinden ve fal sepeti üzerinden farklı 2 kişiden danışmanlık aldım. Aynı konu aynı soru üzerine. Deliz Candan tamamen 2023 yılını işaret etmiş, tarihler vererek ve asıl toparlanma sürecinin bitiş sürecinin 2024 olduğunu yazmış. Fakat sorum geldi ve merkurapp ikiside ortak nokta olarak bu yaz aylarını işaret etmişti. Biri temmuz itibariyle diğeri de ağustosta demişti. Falsepetinde yanlış hatırlamıyorsam baktırdığım kişi kalben 'di. Aynı soruma o da temmuz ve yaz ayları demişti. Şimdi deliz candan' ın bambaşka bir yorum yapması aynı haritaya bakıp şaşırttı sonuçta bu kahve fincanı değil ki şekillere göre yorum değişsin, doğum haritam değişmez. Daha önce baktıran oldu mu bu kişiye?

Son düzenleme:
Bende iki farklı kişiden astrolojik danışmanlık aldım ikiside instigramda sevilen bol takipli e doğum tarihi saat aynı iki farklı yorum 2023 diğeri 2025

Bende iki farklı kişiden astrolojik danışmanlık aldım ikiside instigramda sevilen bol takipli e doğum tarihi saat aynı iki farklı yorum 2023 diğeri 2025
Evet doğum tarihi, saati herkesin stabil yani değişmiyor ki bu. Ama yorumlara gelince her astrolog farklı bir şey söylüyor. Sanki kahve falı sanki tarot..
Benim baktırdığım kişiler içinde en ayrık yorumu bugünkü astrolog yaptı. Diğerleri bile kendi arasında tutarlılığa sahip.

Benim soru aynı ama farklı cevap farklı tarih söylediler zaman kimi haklı çıkartır görücez

Benim soru aynı ama farklı cevap farklı tarih söylediler zaman kimi haklı çıkartır görücez
Benim de öyle soru aynı cevap ortalama olarak benzer tarihler verildi. Bekleyip görmekten başka çare yok dediğiniz gibi. Umarım herkesin gönlüne göre olur

Ya kızlar zeydere ne falı baktırıyosunuz söyler misiniz bende deniyim ben 2 kere baktırmıştım hiç çıkmadı ama belki yanlış baktırıyormdur
Ya bak zeydere tum enerjini acacaksın analtcaksın samimi olacaksın o zaman takır takır cıkıyor. Mesela hiçbir sey söylemeyep bilsin diye bekleyenler begenmiyor. Ben de cogu seyi cıktı ama cıkmayanda cok yani kımse yuzde yuz bilemez orası ayrı ama baya yol aldım ben onla

Ben zaten dayanamayıp herşeyi anlatıyorum ki acaba dedim fal türünde mi hata yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…