Binnaz Abla

Binnazda çok memnun kaldım tutarlı dediğiniz kimler var?önerin lütfen bayanlar

Aynen… soru üzeri yorum yapıyor. İlk önce eski sevgilimi sorum, döner dedi. Sonra yeni biri ile tanıştım, kesinlikle bu kişi ile olucan dedi. Yarım sene geçti ikiside yok
ilk iki falları iyiydi. sonra tanıdıkça mı nedir sorudan falan yürüyo. özellikle son falı... allahım düşünmek istemiyorum. bi an gaflete düşüp attım. ama asla atılmamalı. yaptığı yorumun olabilirliği asla yok. ama o olacaksınız falan demiş.. imkansız bir şeye.... 400 tl üstelik
hayır işine de gelmiyor anlıkta yorum yapmıyor. tamamen soru üzerinden yürüyor. bari adamın o an neler yaptığından falan bahset dimi, hayatında biri var mı yok mu falan.. onun yaptığı yorumu metal parayla bende yorumlayabilirim yani.
seviyor mu sevmiyor mu
dönecek mi dönmeyecek mi zaten ben bırakmışım adamı niye dönsün
neyse ne işte bunlardan banane
zaten yüzde 50 ihtimal var bunlar için... daha gerçekçi yorum yapması gerekirken elfin göklerde uçuyor

Binnaz’da yüzlerce kişiye fal baktırdım. HİÇ biri çıkmadı :))) artık para harcamıyorum Binnaz’da. Sadece geçen 1.000 kredi 1 TL’ye aldım onu da kime harcasam diye düşünüyorum

Binnaz’da yüzlerce kişiye fal baktırdım. HİÇ biri çıkmadı :))) artık para harcamıyorum Binnaz’da. Sadece geçen 1.000 kredi 1 TL’ye aldım onu da kime harcasam diye düşünüyorum
Peki doga dan, zumra, ares bunlara baktirdiniz mi? hic cikan olmadi mi?

Peki doga dan, zumra, ares bunlara baktirdiniz mi? hic cikan olmadi mi?
Benim doğa düzenli gittiğim favori yorumcumdur. Zişan ışık ikinci sırada oda genelde tutturur bu ikisini çok severim. Gilda koçta 2-3 fal baktırmışlığım var tutmuştu. Zümra pembeci, area hiç çıkmadı (ilk fallarında ufak tefek tutturdukları olmuştu galiba tek)

Zişan’ı çok severdim. Konuşma stilinden dolayı galiba. Kaç defa gitmişimdir yani. Hep aynı şeyleri dediği için güveniyordum… son 2 defa gittiğimde sorumu biraz farklı sorunca, başka şeyler söyleme başladı. Bütün falları patladı maalesef

ne

Ne kadar süre sonra çıktı acaba? Bana vade vermemişti
Ya Ronan nasıl çıktı: eski sevgilim kesinlikle döner dedi (dönmedi :)))) yani bu kısım çıkmadı. Ama bi arkadaş ile tatile fln gidecen dedi o çıktı mesela.. o tatil 2 ay içinde olmuştu ama fal baktırdığım an hiç aklımda yoktu

Hangi sıklıkla gidersin doga ya?

Y
Yaa asıl önemli konu çıkmamış ama detaylarda beni şok etmişti düşüncelerimi okuduğunu hissetmiştim sonuç yok henüz bende çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…