Binnaz Abla

Soruyu değiştirince ona göre vaziyet alma durumlarından da fenalık geldi. Aslında bi denesek bütün falcılar aynı şeyi yapar kesin ama paraya kıyamıyoruz işte, yoksa siz böyle demiştiniz dediğiniz gibi olmadı dediğin anda hop 180 derece dönüş Geçmişe dönüp dinliyorum hepsi sadece anlıkta iyi gibiymiş. Barışacaksın adım atacak demişler mesela sonuç ben adım atmışım, şimdi buna bildi mi diyeyim. 1 hafta içinde barışma var demiş 2 ay sonra barışmışım, buna da bildi diyemem. 2022 de gelişmeler var o yılı bekle dediler, yıl bitmeden bile vadeler 2023 e taşındı çoktan. Ee noldu da seneye devroldu diyorum kem küm, işte onun kafası karışık hayatı karışık fikirleri sürekli değişiyor bilmem ne. Madem öyle kafasının karışacağını da görseydin ben ne diyeyim şimdi Böyle böyle hem zaman geçiyor hem paramız gidiyor

bana bi falci ilk gittigmde deemisdi aricak bekle cok pohpohlamisin elini tasin altina koymussun bekle gelicek seviyor vs vs dedi. ikinci gidisimde bundan bi cacik olmas demisdi sonra ilk falini hatirlattim dedigi suydu: hissler ve duygular heran degisebilir garantisi yok vs.

Ya bide diyorlar: senin her hareketin ve dediğin en ufak şey sonunu değiştirebilir

Aa çok üzüldüm. Bende bayağı biliyor

Ben baktirdim falciyildizankara hesabina fal. Reklam yaptirmadigi yer kalmamis ama ayrintisiz ozensiz asiri kisa bi fal yollamis. Bi de boyle ustten konusuyor fal baksin diye yalvarmisiz gibi. En pisman oldugum faldi.

Fal Sepetindeki Gözdenur'a fal atan var mı? çok iyi diyorlar yeni sanırım

Binnaz'da daha önce elif ışık vardı. Şimdi nerelerde bilen var mı?

Kızlarrr çok kötüyüm acil fal’a ihtiyacım var kime fal baktırıyım? Site hiç fark etmez lütfen yardımcı olun

Arkadaslar, benim enteresan bir mevzum var soyle anlatayim.
Biz esimle yurtdisina tasindik bir kac sene once. Uzun suredir evliyiz. 6 yillik bir beraberligimiz var ancak buyuk bir ask yoktu. Esimde vardi ama ben kendimde tam hissedemedim, ancak evliligimizde sikinti da yoktu. Is arkadaslarimdan birinden hoslanmaya basladim, kendisi yabanci, ve anladigim kadariyla onun da bana hisleri var ama 4-5 yillik bir iliskisi var. Cocuk basta sicakken zaman icinde garip tavirlara girmeye, konusurken gozleri dolmaya, esimin adi gecince tuhaf ve tripli davranmaya, arkadasca bile mesajlasmak istememeye basladi. Ama isyerinde yine ilgili, surekli beni takip ediyor gittigim yere gelip uzaktan seyrediyor ve ne zaman bir erkekle samimi gorse hosuna gitmiyor, bakislarindan cok belli oluyordu. Bi de cok heyecanli hareketlere giriyor, yanina oturunca cok stresleniyordu. Genelde de cekingen bi cocuk ama bana ozel bi stresi vardi. Ama simdi cocuk mayis eylul arasinda baska yere gitti ve 2 ay da dunya turu yapiyor kiz arkadasiyla.

Neyse ben bu durum nedir ne degildir diye nisan ayinda fal baktirmaya basladim.
Oncelikle Sinerji Eraya baktirdim, bu cocuk anlamaz ayagina yatiyor ama kizdan haziranda ayrilir, sonra hislerini acar dedi tutmadi.
Asmin falcilari: Haziran'da sevgilisinden ayrilik sonra bana acilma gordu cikmadi.
Turuncu fal cafe falcilari: Haziran'da sevgilisinden ayrilik sonra bana acilma gordu cikmadi.
Binnaz pembecileri: Haziran'da kizla ayrilik, sonra yuruycek dediler cikmadi.
Hira Soydan ve Elif hanzade bir tek eylule kadar ozleyecek ama cekindiginden iletisime gecmeyecek. Sonrasinda tavirlarindan anlayacaksin ilgisini, yil icinde gorursun durumlari.
-----
Sonra mayis basinda BYV'de baktirmaya basladim.

Serkan Tek (Katina, Tarot, Su, Durugoru, El): Seni asiri cekici buluyor, arzuluyor, seviyor. Kiz arkadasina aliskanlik var. iyi anlasiyorlar. 2023 subatta acilacak. Iliskiniz olacak, sana cok asik olacak, surecte kiz arkadasindan ayrilacak. Ama kalici iliski yok sen bosanmazsin. O zamana kadar hislerini anlayacaksin ama kiskancliklarindan dolayi arada tripli tavirli davranacak. Tek kiskandigi kadin benmisim. Kiz arkadasini kiskanmiyormus. Benim hislerimden tam emin olamiyormus. Ama anda ve gecmiste inanilmaz detaylar bildi, konusmalari anlatti.

FAMA: Serkan Tek(Katina, Tarot, Su, Durugoru, El): Seni asiri cekici buluyor, arzuluyor, seviyor. Kiz arkadasina aliskanlik var. iyi anlasiyorlar. Ekim kasim arasinda kiz arkadasindan ayrilik. Sonra sana acilma. Iliskiniz olacak, surecte kiz arkadasindan ayrilacak. Ama kalici iliski yok sen bosanmazsin. Ama anda ve gecmiste inanilmaz detaylar bildi, konusmalarimizi anlatti.

Falci Sema( Katina): Kiz arkadasindan ayrilmaz, ekimde ikinizin de iliskisi varken acilacak.

Medyum Cem: Hoslaniyor ama duzenini bozmaz, ahlaksiz bir cocuk olmadigi icin de acilmaz. Senden uzak durma sebebi de sana umut vermemek. Uzaktan seyreder.

Bu arada Serkan Tek ve Fama cocugun cesitli bahanelerle uzaktayken ofise gelip beni gorecegini soylediler. dediklerinden 1 hafta sonra cocuk ofise geldi 13 Mayista. Ama ben fal ciktigi icin soka girip konusamadim. Sonra cocugun gozunun onunde yakin erkek kanka grubumla asiri samimiydim. Hatta omzuna kol filan atmistim birinin.

Serkan ve Famaya yeniden baktirdim. cok umursamaz davrandigim icin cocuk cok hayal kirikligina ugranip kiskanmis dediler. Ve normalde instagram storylerimi saatinde goruntuleyen cocuk (sosyal medya cok az kullaniyo normalde) bir anda storylerimi goruntulemeyi birakti o gunden sonra. 1.5 aydir da goruntulemiyor. Kendisi hic paylasim yapmaz ama arada milletin fotolarini begeniyor goruyorum. Sessize almis olabilir beni.
-----
Sonra Fal sepetine gittim:

Melisa Donukuk(4 kez): Asiri guclu hisleri oldugunu, aska yakin duygular icinde oldugunu, cok arzuladigini ancak birlikte olmamizin imkansiz ve zor olacagini bildigi icin hislerini kalbine gomdugunu soyledi. Kiz arkadasina aski sevgisi yok ama cekingen ve garantici bir mizaci oldugu icin iliskinin cok zor oldugunu soyledi. Ahlaksiz bir cocuk olmadigi icin de, hayatlarimizda biri varken acilmasi cok zor dedi. Bir de onu cok kirdigimi, beni gormek icin geldigini ama gozunun onunde o sekilde davranmamin onu yiktigini bana tavirli ve kirgin oldugunu soyledi. asiri kiskanc oldugunu, evli olmamin ve herhangi bir erkekle konusmamin cok zoruna gittigini soyledi. Ama cok tutkulu bir ask goruyorum dedi.

Pars Yucelen: Ask, cok yogun cinsel cekim ve cok yogun kiskancliklar gordu. Ama ona tavirlarim ve ilgisizligimden dolayi benden uzaklastigini, kalbinin kirildigini, 22 agustosta aramizi duzeltmek icin konusacagini ongordu. Ofise gelip beni diger erkeklerle samimi gorene kadar cok pozitif yaklastigini tavrimin ise enerjileri degistirdimi soyledi.

Arya Cicek(4 kez): Beni seviyormus. Iliskisinde mutsuzmus, Eylul sonuna kadar kadar kafasinda durumlari degerlendirip acilacak dedi. Ama cok asik olmaktan korktugu icin bi oyle bi boyle davraniyormus.

Duygu Deniz(4 kez): Yine cok yogun duygular, ancak hareketsiz kaliyor dedi. Kiz arkadasiyla aliskanlik olmus, ayrilmadan senle olmak gizli iliski isticek dedi. Bircok kez vadeler verdi ama cikmadi gecti.

Duygu Aura(6 kez): Baslarda iyiydi, cocugun icini okuyor gibime gelmisti. Cocuk ozguvensizlik yasiyormus ciddi manada, benim onu istemeyecegimi dusunuyormus. Ancak zamanla celiskili gelmeye basladi.

Akin Kurt(4 kez): Asiri pembeci Eylule kadar acilacagini on gordu. Ancak cocuk dunya turunda.

Gokce Aksoy(6 kez): Yogun duygular, cinsel cekim. Ancak kendiyle mucadele icinde. Kendini baskilamaya devam, eylule kadar gorusme yok.

Gul Demir(4 kez): Kendi iliskisinde sevgi yok ama rahatlik var, sana cok asik olmaktan korkuyor. Adimlar goreceksin ama minik minik adimlar var, vade vermedi.

Beril Yavuz: 3 -4 ay icinde bir acilma gordu.

Fulya Nas: Ekim'de kiz arkadasi ile ayrilik. Sonra sana acilma. Sonra senin ayrilmani isteyip ciddi iliskiye yurume.

Firuze Sanli(2 kez): Kendi iliskisinde mutsuz. Ancak ona cok uzak davranmissin kirilmis. Ofise geldikten sonra araniz duzelecek

Nilgun Mert(2 kez) : Seviyor ama taktik yapiyor vs, tam tatmin olmadim ben.

Elena Gunce: Bos bi faldi, duygular var ama taktik yapiyor vs. Tatmin olmadim tam

Asude Yildiz(2 kez): Kendi iliskisinde cok mutsuz. Sana cok ilgisi var acilir ama ne zaman kesin degil.

Kader Papatya, Alya Ar, Ozlem Yilmaz: Acilmaz bosuna bekleme. Kendi tercihini yapmis, konfor alanini secmis.

Medyum Namaste: Kisiyle cooook alakasiz sacma sapan bir senaryo yazdi. Anda bile asiri salladi.
----
Fal sepeti falcilari kiz arkadasini sevmedigini,mutsuz oldugunu, byv falcilari kiz arkadasina deger verdigini, ama artik sevgi olmadigini ama iyi anlastiklarini soyledi. Bazen mutlu bazen mutsuzlarmis.
-----
Sinerji Eray(Yildizname): Agustos'ta seni yoklama yurume. ekimde kiz arkadasiyla ayrilik. Evliligini bozmadan senle iliski. Ama uzak dur derim dedi. Kiz arkadasi karanlik bi karakter, intihara meyilli.

Sinerji Mina: Asik oldugunu, kiz arkadasindan ekim gibi ayrilacagini ama bana duygularini acmak icin zamana ihtiyac duydugunu gordu.
-----

Bu arada 13 Haziran'da ofise ugrayacak misin diye mesaj attim cocuk 3 gun sonra cevap verdi. Ve story goruntulememeye devam.
Melisa Donukuk, Gokce Aksoy, Duygu Deniz: ofise geldiginde onu gormezden gelmemin acisini cikardigini bana kirgin oldugunu soyledi. Yine de cok ozlemis. Storylerime programla ya da iste gormeyecegim sekilde bakiyor olabilirmis.
Serkan Tek: Mesaja gec cevap vermesi taktik yapmasindan. Beni ofkelendirmeye calisiyormus. Story goruntuleme isini ciddiye almiyor, instaya cok az girip 1-2 begeni atip cikiyor. Arada profilime girip kendisi bakiyormus.
Fama: Sana gostermeden seni surekli takipte. Taktik yapiyor. Seni ofkelendirmeye meraklandirmaya calisiyor.
Medyum Cem: Sana umut vermemek icin mesajina gec dondu.
Ben medyum cem'in burda yanildigini dusunuyorum, cunku cocuk o gune kadar iyiydi, o gunden sonra resmen triplendi bana. Ha acilmayabilir ama, bence medyum cem sallamis bu konuda.

------

Tellwe Mihriyee: Kiz arkadasiyla iyi anlasiyorlar, mutlu, akli sende ama cok zor bir durum beraber olmaniz. Cok buyuk bir aski olsa zaten gelirdi, ama mantigiyla dusunmeyi tercih etmis. Uzaktan seyredecek sadece, araniza duvar ormus.

------

Kendi dusuncem: Duygularinin yogun oldugunu ben de hissediyorum. Hoslanti gibi bir sey degil, yogun cekim var ve deger veriyor bence. Yine de buna ragmen yanlis oldugu icin ve kendisi baglanmak istemedigi icin boyle davraniyor. Cunku okulda normal konusurken kac kez boyle konusma ortasinda aglamakli olup gitti. Ozellilkle de esimle ilgili konu olunca. Bence basta bana alindi, sonra kabullendi. Simdi de beni unutmaya calisiyor tatilinde. Benim de duygularim baya azaldi ama resmen takinti yaptim gercek ne ogrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
T thunderclouds bu çocukla ne olur bilemem tabi ki ama şu açıdan bak açıkça eşimi sevmiyorum demişsin şimdi de akllında başka biri var. Bu çocuk ahlaklı biri, evli birine yanaşmaz ki bence doğrusu da o. Bu çocukla olmaz, ee sonra ne olacak çocuk hayatına gidecek sen duygusal boşluğa düşüp başkasına saracaksın belki böyle ölene kadar story takip etti mi o mu bu mu şeklinde uzaktan uzağa mı takılacaksın? O sırada kocan ne olacak peki? Bana kalırsa boşan belli ki sen aşk arıyorsun, sevmediğin biriyle zaten hayat geçmez. Yaşın çok çok genç kendine bu hayatı reva görme. Kocana da ayrıca yazık yani adam başkası için heyecan duyan, fal baktıran biriyle yaşıyor İki tarafa da daha fazla yazık etme en çok da kendine.

Malesef oyle kolay degil bir seyleri bitirmesi. Acikcasi bu cocuk gelip bana itiraf etse bile ben evliligimi bitirebilecegimi ya da onunla bir sey yasayabilecegimi cok zannetmiyorum. Asik degilim ama verilmis sozler var ve seviyorum da. Ben biraz kendime ugras aradim. Zamanla gececegini biliyorum. Ayrica ayrilsam bile iki tarafin da mutsuz olma ihtimali yuksek. Keza simdi de mutsuz degilim. Sadece gecici bosluga dustum... Ha olsaydi ki bu cocuk kendisi ayrilsa beni de ayrilmaya ikna etse o zaman dusunebilirdim ama zannetmiyorum olacagini. Takinti yapmak ve ask farkli seyler. Ben takinti yaptim sadece. Arada bir seylere taktim mi takarim, o cocuga has bir sey degil. Yeri gelir felsefeye yeri gelir bir diziye takarim. Simdi de bu cocuga denk geldi.

Afedersin tatlı üyemiz ama evliysen öyle başka insanlara takıntı yapamazsın, madem arada sözler var diyorsun dizini kırıp oturacaksın sağa sola bakamazsın. Madem evliyim diyorsun, düzgün davranmak mecburiyetindesin. Sen başka adamlarla yazışırken köşe kapmaca oynarken kocanın onuru yerlerde geziyor farkında mısın Diziye takıntı yapmakla başka adamdan hoşlanıp onun için fal baktırmak aynı şey değil asla bu şekilde yazarak masumlaştıramazsın.

Bir seylerin dogrulugunu yanlisligini tartismaya geldim. Masumlastirma derdim de yok. Sadece falcilarin yorumlarini anlattim fikir vermesi acisindan. Benim ne yapip yapmayacagimi da kimse soyleyemez. Her koyun kendi bacagindan asilir. Eger forumunuzun kurallarina aykiri ise sikayet edip sildirebilirsiniz.

Katılıyorum sonuna kadar ayni şeyi erkekler yaptığında ne kadar çok kırılıp saydırıyoruz bu işin kadını erkeği yok allahtan uzaktan bir merak durumu olarak kalmış biraz yoğun bir merak ,doğru ve mantıklı davranilmis .Ama aynı şeyi ben evli olsaydım ve esim iş yerindeki biri için yapsaydı ya da hissetseydi inanılmaz kırılırdim empati meselesi, evlilik te sevgi saygı güven herseyin ötesinde olmalı ..Amacımız kimseyi yargılamak değil hayat bu büyük konuşmamak lazım sadece fikir belirtmek yanlış anlaşılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…