- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
yüzde yüz çıkan yok vallaBaşka kimi tavsiye edersin
Ya bide diyorlar: senin her hareketin ve dediğin en ufak şey sonunu değiştirebilirbana bi falci ilk gittigmde deemisdi aricak bekle cok pohpohlamisin elini tasin altina koymussun bekle gelicek seviyor vs vs dedi. ikinci gidisimde bundan bi cacik olmas demisdisonra ilk falini hatirlattim dedigi suydu: hissler ve duygular heran degisebilir garantisi yok vs.
Aa çok üzüldüm. Bende bayağı biliyorZişan’ı çok severdim. Konuşma stilinden dolayı galiba. Kaç defa gitmişimdir yani. Hep aynı şeyleri dediği için güveniyordum… son 2 defa gittiğimde sorumu biraz farklı sorunca, başka şeyler söyleme başladı. Bütün falları patladı maalesef
Valla çok sık gitmek doğru değil kendide söyler hep. Dayanamayıp eskiden 3-4 günde bir gittiğimi bilirim. Aaah çok zor günlerdi çünkü şimdi bile hatırlayınca. Neyse artık en yakın 1 ay süre ile gidiyorum. Tak tak çıkıyor:)Hangi sıklıkla gidersin doga ya?
Ben baktirdim falciyildizankara hesabina fal. Reklam yaptirmadigi yer kalmamis ama ayrintisiz ozensiz asiri kisa bi fal yollamis. Bi de boyle ustten konusuyor fal baksin diye yalvarmisiz gibi. En pisman oldugum faldi.İnstagramdan takip ettiğim bi hesap falciyildizankara diye bir falcının reklamını yapmış boşuna saçma yerlere para kaptırmayın diye yazıyorum falan demiş.Yorumlar iyi hoş da güvenilir bir platform olmadığı için fiyat bile sormadım. Baktıran var mı?
ben baktırmıştım ya ama nokta atışı filan dicem bişey yoktu kötü değil ama genel faldı yani herşey çok iyiye gidecek az kaldı tadında bakalımFal Sepetindeki Gözdenur'a fal atan var mı? çok iyi diyorlar yeni sanırım
Melisa Donukuk fal sepeti kesinn öneririmKızlarrr çok kötüyüm acil fal’a ihtiyacım varkime fal baktırıyım? Site hiç fark etmez lütfen yardımcı olun
Sağol canım spesifik soru soruyormusun?Melisa Donukuk fal sepeti kesinn öneririm
Malesef oyle kolay degil bir seyleri bitirmesi. Acikcasi bu cocuk gelip bana itiraf etse bile ben evliligimi bitirebilecegimi ya da onunla bir sey yasayabilecegimi cok zannetmiyorum. Asik degilim ama verilmis sozler var ve seviyorum da. Ben biraz kendime ugras aradim. Zamanla gececegini biliyorum. Ayrica ayrilsam bile iki tarafin da mutsuz olma ihtimali yuksek. Keza simdi de mutsuz degilim. Sadece gecici bosluga dustum... Ha olsaydi ki bu cocuk kendisi ayrilsa beni de ayrilmaya ikna etse o zaman dusunebilirdim ama zannetmiyorum olacagini. Takinti yapmak ve ask farkli seyler. Ben takinti yaptim sadece. Arada bir seylere taktim mi takarim, o cocuga has bir sey degil. Yeri gelir felsefeye yeri gelir bir diziye takarim. Simdi de bu cocuga denk geldi.T thunderclouds bu çocukla ne olur bilemem tabi ki ama şu açıdan bak açıkça eşimi sevmiyorum demişsin şimdi de akllında başka biri var. Bu çocuk ahlaklı biri, evli birine yanaşmaz ki bence doğrusu da o. Bu çocukla olmaz, ee sonra ne olacak çocuk hayatına gidecek sen duygusal boşluğa düşüp başkasına saracaksın belki böyle ölene kadar story takip etti mi o mu bu mu şeklinde uzaktan uzağa mı takılacaksın? O sırada kocan ne olacak peki? Bana kalırsa boşan belli ki sen aşk arıyorsun, sevmediğin biriyle zaten hayat geçmez. Yaşın çok çok genç kendine bu hayatı reva görme. Kocana da ayrıca yazık yani adam başkası için heyecan duyan, fal baktıran biriyle yaşıyorİki tarafa da daha fazla yazık etme en çok da kendine.
Malesef oyle kolay degil bir seyleri bitirmesi. Acikcasi bu cocuk gelip bana itiraf etse bile ben evliligimi bitirebilecegimi ya da onunla bir sey yasayabilecegimi cok zannetmiyorum. Asik degilim ama verilmis sozler var ve seviyorum da. Ben biraz kendime ugras aradim. Zamanla gececegini biliyorum. Ayrica ayrilsam bile iki tarafin da mutsuz olma ihtimali yuksek. Keza simdi de mutsuz degilim. Sadece gecici bosluga dustum... Ha olsaydi ki bu cocuk kendisi ayrilsa beni de ayrilmaya ikna etse o zaman dusunebilirdim ama zannetmiyorum olacagini. Takinti yapmak ve ask farkli seyler. Ben takinti yaptim sadece. Arada bir seylere taktim mi takarim, o cocuga has bir sey degil. Yeri gelir felsefeye yeri gelir bir diziye takarim. Simdi de bu cocuga denk geldi.
Bir seylerin dogrulugunu yanlisligini tartismaya geldim. Masumlastirma derdim de yok. Sadece falcilarin yorumlarini anlattim fikir vermesi acisindan. Benim ne yapip yapmayacagimi da kimse soyleyemez. Her koyun kendi bacagindan asilir. Eger forumunuzun kurallarina aykiri ise sikayet edip sildirebilirsiniz.Afedersin tatlı üyemiz ama evliysen öyle başka insanlara takıntı yapamazsın, madem arada sözler var diyorsun dizini kırıp oturacaksın sağa sola bakamazsın. Madem evliyim diyorsun, düzgün davranmak mecburiyetindesin. Sen başka adamlarla yazışırken köşe kapmaca oynarken kocanın onuru yerlerde geziyor farkında mısınDiziye takıntı yapmakla başka adamdan hoşlanıp onun için fal baktırmak aynı şey değil asla bu şekilde yazarak masumlaştıramazsın.
Katılıyorum sonuna kadar ayni şeyi erkekler yaptığında ne kadar çok kırılıp saydırıyoruz bu işin kadını erkeği yok allahtan uzaktan bir merak durumu olarak kalmış biraz yoğun bir merak ,doğru ve mantıklı davranilmis .Ama aynı şeyi ben evli olsaydım ve esim iş yerindeki biri için yapsaydı ya da hissetseydi inanılmaz kırılırdim empati meselesi, evlilik te sevgi saygı güven herseyin ötesinde olmalı ..Amacımız kimseyi yargılamak değil hayat bu büyük konuşmamak lazım sadece fikir belirtmek yanlış anlaşılmasın.Afedersin tatlı üyemiz ama evliysen öyle başka insanlara takıntı yapamazsın, madem arada sözler var diyorsun dizini kırıp oturacaksın sağa sola bakamazsın. Madem evliyim diyorsun, düzgün davranmak mecburiyetindesin. Sen başka adamlarla yazışırken köşe kapmaca oynarken kocanın onuru yerlerde geziyor farkında mısınDiziye takıntı yapmakla başka adamdan hoşlanıp onun için fal baktırmak aynı şey değil asla bu şekilde yazarak masumlaştıramazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?