- 26 Ocak 2019
- 6
- 2
- 36
Zaten kimsenin bir sey yasayacagi yok. Ben falcilarin yazdiklari senaryolari okuyup okuyup baya guluyorum aslinda. Iclerinde bir tek Melisa'nin soyledikleri bana mantikli geldi. Tam olarak her seyi analiz edip, hissettiklerimi soyleyen oydu. Medyum Cem de tabi ki mantikli konustu, ancak bazi olaylarin sebeplerini ve duygulari iyi analiz edemedigini dusunuyorum. Ben olayin ne oldugunu anlasam rahatlayip hayatima donecegim. Benim asil istedigim diger arkadaslarimla oldugum gibi bir iletisim kurabilmek ofiste. Herkesten daha mesafeli davranmak zorunda kaliyorum. Hep bi garip ortam olusuyor, surekli caktirmadan izlenip sonra bir sicak bir soguk tavirlar gormek kimi olsa bezdirir. Bu arada Melisa hanim benim psikolojik rahatsizligimi da gordu ve takinti donemlerinde fal baktirmamayi onerdi. Kendisi gercekten etik biri gibime geldi benim.Katılıyorum sonuna kadar ayni şeyi erkekler yaptığında ne kadar çok kırılıp saydırıyoruz bu işin kadını erkeği yok allahtan uzaktan bir merak durumu olarak kalmış biraz yoğun bir merak ,doğru ve mantıklı davranilmis .Ama aynı şeyi ben evli olsaydım ve esim iş yerindeki biri için yapsaydı ya da hissetseydi inanılmaz kırılırdim empati meselesi, evlilik te sevgi saygı güven herseyin ötesinde olmalı ..Amacımız kimseyi yargılamak değil hayat bu büyük konuşmamak lazım sadece fikir belirtmek yanlış anlaşılmasın.
Hayat sizin hayatınız, elbette istediğinizi yapıp istediğiniz gibi yaşarsınız bu konuda yorumum yok fakat benim hoşlandığım biri var, onun duygularını anlamadığım için de fal baktırmaya başladım. Serkan tek, Fama ofise geleceğini bildi, Turuncu Cafedekiler hiç bilemedi, Melisa hislerimi iyi analiz etti bu kadar. Amacınız gerçekten falcıları değerlendirmek ve forumdakilere yardımcı olmaksa bu kadarı yeterlidir. Yaşadıklarınızın detayını foruma serip yapılan yorumlardan rahatsız olmanız anlamsız. Yorum yapmamalarını isteyebilirsiniz tabii ki ama engel olamazsınız.Bir seylerin dogrulugunu yanlisligini tartismaya geldim. Masumlastirma derdim de yok. Sadece falcilarin yorumlarini anlattim fikir vermesi acisindan. Benim ne yapip yapmayacagimi da kimse soyleyemez. Her koyun kendi bacagindan asilir. Eger forumunuzun kurallarina aykiri ise sikayet edip sildirebilirsiniz.
Kendinizde farkındasınız yanlış yaptığınızın. Hem evliliğiniz (eşinizi sevmemenize rağmen) devam ediyor hem de başka bir adamla (ki yalan da olsa sizi sevdiğinizi söylese sizi tavlayacak) sonu olmadığını bildiğiniz halde ilişkiye devam edeceksiniz)Malesef oyle kolay degil bir seyleri bitirmesi. Acikcasi bu cocuk gelip bana itiraf etse bile ben evliligimi bitirebilecegimi ya da onunla bir sey yasayabilecegimi cok zannetmiyorum. Asik degilim ama verilmis sozler var ve seviyorum da. Ben biraz kendime ugras aradim. Zamanla gececegini biliyorum. Ayrica ayrilsam bile iki tarafin da mutsuz olma ihtimali yuksek. Keza simdi de mutsuz degilim. Sadece gecici bosluga dustum... Ha olsaydi ki bu cocuk kendisi ayrilsa beni de ayrilmaya ikna etse o zaman dusunebilirdim ama zannetmiyorum olacagini. Takinti yapmak ve ask farkli seyler. Ben takinti yaptim sadece. Arada bir seylere taktim mi takarim, o cocuga has bir sey degil. Yeri gelir felsefeye yeri gelir bir diziye takarim. Simdi de bu cocuga denk geldi.
Evet soruyorum, görmemişim kusura bakmaSağol canım spesifik soru soruyormusun?
Ay ben bunu yeni gördüm falsepetinde Efsane diye biri var yenilerden galiba bana çok isabetli yorum yaptı. Çoook şaşırdım. Ben spiritüel konulara ve fallara çok meraklı olduğum için yıllardır denemediğim site kalmadı. Başka baktıranlar varsa yorum yapabilirler ama ben baya uyumlandım. Yeni galiba fiyatı artmadan isterseniz bir bakın. Sizinde önerileriniz olur ise bekliyoruuuuum. Ben vade konularında takıntılıyım vadesi tutan yorumcular olur ise bana da yazar mısınızpeki cikan oldu mu hic baska sitelerden
Bunu birinden daha duydum var mı Efsaneye fal atan başka biriAy ben bunu yeni gördüm falsepetinde Efsane diye biri var yenilerden galiba bana çok isabetli yorum yaptı. Çoook şaşırdım. Ben spiritüel konulara ve fallara çok meraklı olduğum için yıllardır denemediğim site kalmadı. Başka baktıranlar varsa yorum yapabilirler ama ben baya uyumlandım. Yeni galiba fiyatı artmadan isterseniz bir bakın. Sizinde önerileriniz olur ise bekliyoruuuuum. Ben vade konularında takıntılıyım vadesi tutan yorumcular olur ise bana da yazar mısınız
Ben şimdi baktırdım ama çok karıştıktı hiç bişey anlamadım…. Yok eski sevgili, yok tanıdığın biri, yok tanışacağan biri. İş başvurular ve kariyer canını sıkıyor diyo ama öyle bişey yok. Bilemedim açıkçasıBunu birinden daha duydum var mı Efsaneye fal atan başka biri
Bunu ben de merak ediyorum, bana da çok olumlu konuşmuştu.Melisa hiç birinize olumsuz bi yorum yaptımı acaba?
melisa ya onceden fal atmıstım olumsuz görüyorum istersen bakayım demisti .Duymaya hazır degildim iptal ettim.Yakın zamanda tekrar attım ki olumsuz bisiler duymak ,kabullenmek istedim.Ama gayet güzel pozitif seyler söylemis.Bunu ben de merak ediyorum, bana da çok olumlu konuşmuştu.
Ona da güvenmemek lazım yanimelisa ya onceden fal atmıstım olumsuz görüyorum istersen bakayım demisti .Duymaya hazır degildim iptal ettim.Yakın zamanda tekrar attım ki olumsuz bisiler duymak ,kabullenmek istedim.Ama gayet güzel pozitif seyler söylemis.
Günah almak istemem ama tarzları ve seslerini çok benzettimOna da güvenmemek lazım yani
bence hic alakasi yok. arkadaki fon müzigi fln tmm da sesleri ve tarzlari farkli bence.Bunu ben de merak ediyorum, bana da çok olumlu konuşmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?