Binnaz Abla

Zaten kimsenin bir sey yasayacagi yok. Ben falcilarin yazdiklari senaryolari okuyup okuyup baya guluyorum aslinda. Iclerinde bir tek Melisa'nin soyledikleri bana mantikli geldi. Tam olarak her seyi analiz edip, hissettiklerimi soyleyen oydu. Medyum Cem de tabi ki mantikli konustu, ancak bazi olaylarin sebeplerini ve duygulari iyi analiz edemedigini dusunuyorum. Ben olayin ne oldugunu anlasam rahatlayip hayatima donecegim. Benim asil istedigim diger arkadaslarimla oldugum gibi bir iletisim kurabilmek ofiste. Herkesten daha mesafeli davranmak zorunda kaliyorum. Hep bi garip ortam olusuyor, surekli caktirmadan izlenip sonra bir sicak bir soguk tavirlar gormek kimi olsa bezdirir. Bu arada Melisa hanim benim psikolojik rahatsizligimi da gordu ve takinti donemlerinde fal baktirmamayi onerdi. Kendisi gercekten etik biri gibime geldi benim.

" Ha olsaydi ki bu cocuk kendisi ayrilsa beni de ayrilmaya ikna etse o zaman dusunebilirdim "

hayatımda ilk kez bir sitede birini engelledim yazdığı şeyden rahatsız olduğum için. Bu ne kadar saçma bir şey ya nasıl bir çelişki ? Önce seviyorum söz var zaten takmıyorum ya çocuk takıntı sonra ama çocuk ayrılsa banada söylese bende düşünürdüm. İşte aslında sorun hepimizde. Sonra bir erkek bunları öğrendikten sonra bir kadına güvenir mi hayatında ? Veya bir kadın bunu yaşasa erkeğe güvenir mi ? Aldatma sadece fiziksel birşey değildir. Ben etik olmayacağı için daha fazla kişisel yorum yapmak istemiyorum allah herkese gönül ferahlığı ve sadakat versin.

Hayat sizin hayatınız, elbette istediğinizi yapıp istediğiniz gibi yaşarsınız bu konuda yorumum yok fakat benim hoşlandığım biri var, onun duygularını anlamadığım için de fal baktırmaya başladım. Serkan tek, Fama ofise geleceğini bildi, Turuncu Cafedekiler hiç bilemedi, Melisa hislerimi iyi analiz etti bu kadar. Amacınız gerçekten falcıları değerlendirmek ve forumdakilere yardımcı olmaksa bu kadarı yeterlidir. Yaşadıklarınızın detayını foruma serip yapılan yorumlardan rahatsız olmanız anlamsız. Yorum yapmamalarını isteyebilirsiniz tabii ki ama engel olamazsınız.

Yargılanmak istemiyorsanız bu kadar ayrıntı vermeden falcı yorumu yapıp geçebilirdiniz, aylardır evli bir kadın olarak baska bir erkek ıcın takıntılı bir sekilde fal baktırıyor olmanızı burada kimsenin anlayışla karşılayacağını düşünmüyorsunuz herhalde. Hos, Bunların hıcbırı bizi ilgilendirmez ama kocam en basitinden baska bir kadın onun storylerıne bakıyor mu diye kontrol etse bile asırı üzülür ve kırılırdım, kaldı ki siz bir de bu kadar mesai harcamıssınız bu fal işlerine. Hadi bu is çözüldü diyelim ne olduğunu anlasam bırakacağım diyorsunuz, anlayınca ne olacak, cok mu onemli evliyken baska bir erkegin size aşık olduğunu bilmek bundan emin olmak. Neyse daha fazla bir sey söylemek istemiyorum

Kendinizde farkındasınız yanlış yaptığınızın. Hem evliliğiniz (eşinizi sevmemenize rağmen) devam ediyor hem de başka bir adamla (ki yalan da olsa sizi sevdiğinizi söylese sizi tavlayacak) sonu olmadığını bildiğiniz halde ilişkiye devam edeceksiniz)

Ancak siz kendi kişiliğinizi kaybedersiniz. Falcıların yorumlarına bakacağınıza kendi karakterinize bakın. Bence psikolojiniz bozulmuş, yoksa bile bile lades demezdiniz. Bir terapi alın. İnanın fayda sağlar size. Çünkü herşeyin bilincindesiniz fakat kendinizi tutamıyorsunuz.

Adam karakterli imiş ki sizi kullanmamış,
Yoksa 2-3 yıl takılır ve terk ederdi. Daha kötü duruma düşerdiniz.

Bir de şu açıdan bakın: Siz evlisiniz ve adam sizin ile ilişkiye giriyor evli olduğunuzu bildiği halde. O adam sizinle gelecek kurmaz. Ne kadar severseniz sevin içinde hep şüphe olacak beni de aldatır mı diye. O şüphe onu evliliğe götürmez. Diyelim ki sevdi inanın aklı sadece sex ve sizi domine etmek olacak. (başka erkeğe gitmesin diye) Sizi basit ve ucuz kadın olarak değerlendirir.

Kurtulduğunuza şükredin ve tedavi olun.

peki cikan oldu mu hic baska sitelerden
Ay ben bunu yeni gördüm falsepetinde Efsane diye biri var yenilerden galiba bana çok isabetli yorum yaptı. Çoook şaşırdım. Ben spiritüel konulara ve fallara çok meraklı olduğum için yıllardır denemediğim site kalmadı. Başka baktıranlar varsa yorum yapabilirler ama ben baya uyumlandım. Yeni galiba fiyatı artmadan isterseniz bir bakın. Sizinde önerileriniz olur ise bekliyoruuuuum. Ben vade konularında takıntılıyım vadesi tutan yorumcular olur ise bana da yazar mısınız

Bunu birinden daha duydum var mı Efsaneye fal atan başka biri

Bunu birinden daha duydum var mı Efsaneye fal atan başka biri
Ben şimdi baktırdım ama çok karıştıktı hiç bişey anlamadım…. Yok eski sevgili, yok tanıdığın biri, yok tanışacağan biri. İş başvurular ve kariyer canını sıkıyor diyo ama öyle bişey yok. Bilemedim açıkçası

Doğa’ya ben de çok baktırırdım. Kesiin dönecek, şöyle olacak böyle olacak dediği şeyler maalesef çıkmadı ama ufak tefek şeyler çıktı. Çok enerjik biri, iletişimi çok kuvvetliii ama çıkmıyor işte

Çok bahsedilmişşş Zeyder neredediiir?

Ya kızlar bişey sorucam… Melis Çiçekseven i (Tümay Cennet) ve Melisa Donukuk’u tek ben mi benzetiyorum? Ses tonu, konuşma stili, arkadaki fon müziği…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…