Binnaz Abla

Günah almak istemem ama tarzları ve seslerini çok benzettim
Melisanın youtubeda videoları var, seneler önce denk gelmiştim. Melis çiçeksevenin de instagram hesabı vardı tümay cennetken. Takip ediyordum ve kendi fotoğrafıyla post ve story atıyordu. İkisi hem tarz hem de tip olarak çok farklı. İkisine de minimum 2şer kez baktırdım. Eminim ki aynı kişiler değil

Kızlar iş konusunda söyledikleri çıkan güvendiğiniz bir yorumcu var mı?
Nakta diyeceğim yine avukatimisin denilecek ama söylemek zorundayim çünkü falı bana çıkıyor,mevcut işimi ve bir önceki işime nasıl gireceğimi ve süreçleri bildi.Hatta birine giriş zamanımı bile bildi. Onun dışında karşıma çıkacak kişilerden 1 ini tutturdu yakın zamanda daha yuzyuze görüşme olmadı ama söylediği tarzda biri çıktı isteyen olursa özelden bilgi veririm.Mutlaka her falinda söylediklerin yaşadıklarım oluyor başarılı gayet.

Biryolun var Falci Mars çıktı mı size indirimde baktirdim detay bildi ama gelecek çıkan oldu mu ?

Bende 3 kez baktirdim ucunden de cikan oldu. Kim ne derse desin bambaska bir enerjisi ve yetenegi var.

Selam kizlar, aranizda katina iliski aciliminda (7 kart) siralarin ne anlama geldigini biliyor mu? Yardimci olabilirmisiniz?

Merhaba, yurtdisinda yasayipta naktaya fal baktiran var mi? ödeme nasil oluyor?

Bana da iletisim adresini verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…