- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
- 113
Melisanın youtubeda videoları var, seneler önce denk gelmiştim. Melis çiçeksevenin de instagram hesabı vardı tümay cennetken. Takip ediyordum ve kendi fotoğrafıyla post ve story atıyordu. İkisi hem tarz hem de tip olarak çok farklı. İkisine de minimum 2şer kez baktırdım. Eminim ki aynı kişiler değilGünah almak istemem ama tarzları ve seslerini çok benzettim
Kızlar selam memnun olduğum biri var fiyatida makul yazmak için dediklerinin çıkmasını bekledim dileyen mesaj kısmından sorabilir
Buraya yazinca zam yapiyorlar, yazmayinYaz kız buraya amme hizmeti olsun
Nakta diyeceğim yine avukatimisin denilecek ama söylemek zorundayim çünkü falı bana çıkıyor,mevcut işimi ve bir önceki işime nasıl gireceğimi ve süreçleri bildi.Hatta birine giriş zamanımı bile bildi. Onun dışında karşıma çıkacak kişilerden 1 ini tutturdu yakın zamanda daha yuzyuze görüşme olmadı ama söylediği tarzda biri çıktı isteyen olursa özelden bilgi veririm.Mutlaka her falinda söylediklerin yaşadıklarım oluyor başarılı gayet.Kızlar iş konusunda söyledikleri çıkan güvendiğiniz bir yorumcu var mı?
Bende 3 kez baktirdim ucunden de cikan oldu. Kim ne derse desin bambaska bir enerjisi ve yetenegi var.Nakta diyeceğim yine avukatimisin denilecek ama söylemek zorundayim çünkü falı bana çıkıyor,mevcut işimi ve bir önceki işime nasıl gireceğimi ve süreçleri bildi.Hatta birine giriş zamanımı bile bildi. Onun dışında karşıma çıkacak kişilerden 1 ini tutturdu yakın zamanda daha yuzyuze görüşme olmadı ama söylediği tarzda biri çıktı isteyen olursa özelden bilgi veririm.Mutlaka her falinda söylediklerin yaşadıklarım oluyor başarılı gayet.
Nakta maille ses kaydi yollayan demi?Bende 3 kez baktirdim ucunden de cikan oldu. Kim ne derse desin bambaska bir enerjisi ve yetenegi var.
Evet. Fal nakta instagramdaNakta maille ses kaydi yollayan demi?
Sonra iki saat reklam diye cikisirlar kız uğraşamamYaz kız buraya amme hizmeti olsun
Banada yazarmisinizzSonra iki saat reklam diye cikisirlar kız uğraşamam
Galiba ilk kart şu anki durumu ve son kart geleceği gösteriyor… ortasını tam bilmiyorumSelam kizlar, aranizda katina iliski aciliminda (7 kart) siralarin ne anlama geldigini biliyor mu? Yardimci olabilirmisiniz?
Tamam canim tesekkür ederimGaliba ilk kart şu anki durumu ve son kart geleceği gösteriyor… ortasını tam bilmiyorum
Bana da iletisim adresini verir misiniz?Herkese merhaba. Diyelim ki bi falcı herşeyi doğru bir şekilde anlatıyor. Ek olarak tavsiyede veriyor. Dediğini yapar mıydınız? Daha önce falcılar tarafından verilen tavsiyelere uyduğumda dedikleri gibi olmamıştı. Bu falcı çalıştığım sektörü, 3 yıl önce biten ilişkiyi vs her şeyi söyledi ve acaba mı diyorum. İlk kez şok bir fal yaşadım.
ben bakdirmisdim. parayi bi site üzerinden yollamisdim, ismini unuttum baya oluyor western union gibi bir sayfaydiMerhaba, yurtdisinda yasayipta naktaya fal baktiran var mi? ödeme nasil oluyor?
Vadeleri cikmis miydi Naktanin sizde ?ben bakdirmisdim. parayi bi site üzerinden yollamisdim, ismini unuttum baya oluyor western union gibi bir sayfaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?