Bende arıyorum bulamadım hala binnazdan ne diyorlar. Ara verd diyor ama habire yazarsak ulaşırlar ona diye düşünüyorumya binnazda eskiden serkan batu vardı nereye gitti o bilen varmı bakıyomu başka yerdetüm falcılar fos çıktı telefon cafe site filan ama her ne kadar serkan batuda durmadan vade ertelesede onun dediği şeylerde 1-2 tane basitte olsa bildiği vardı kötünün iyisi gibiydi
Evet kahve baktırıyorum. Arkadasımada söylediği Olumsız durumlar cıkmıs bu aradazeydere kahve mi baktırıyorsunuz?
Evet didarı çok beğeniyodım ben sık sık gidnce kalitede düştü bıraktım. Öyle oldugunu hissettiğim An bir süre ara veriyorum tekrar gidiyorum . Mesela zeyderi çok severim ama ara veririm bir süre sonra devam levent e de aynı şekilde sık gittiğim zamanlarda cıkmadıgını gördüm.Arkadaşlar bir falcıya ne kadar sık giderseniz size verdiği özen de minimuma iniyor sanırım. Ben fiyat performans açısından Didar Evren tercih ediyorum fal sepetinde, çünkü diğerleri aşırı pahalı geliyor sık gidebileceğim fiyatlar değil. Artık falları 2 gün sonra yorumluyor,bunu ondan başka yapan falcıda pek bilmiyorum siz biliyor musunuz?
zeydere hiç güvenmiyorum, ilk falı çıkmamıştı zaten ve sorduğum kişiyi baya gömdü. Bir ay sonra aynı sorularla baktırdım, alakasız fal bakıp bir övdü bir övdüEvet didarı çok beğeniyodım ben sık sık gidnce kalitede düştü bıraktım. Öyle oldugunu hissettiğim An bir süre ara veriyorum tekrar gidiyorum . Mesela zeyderi çok severim ama ara veririm bir süre sonra devam levent e de aynı şekilde sık gittiğim zamanlarda cıkmadıgını gördüm.
Evet bazılarında öyle oluyor,bazıları da baya tutuyor6zeydere hiç güvenmiyorum, ilk falı çıkmamıştı zaten ve sorduğum kişiyi baya gömdü. Bir ay sonra aynı sorularla baktırdım, alakasız fal bakıp bir övdü bir övdü
Elfin booombosssssElfin 500tl olmuş ya, yuhhhh hiç 500tllik bakmıyor 300 ken bile çok buluyordum
Gariptir ki ilk defa baktirdim gecen hafta, bu kadar yanina yaklasani olmamisti falda. Cikarsa yazarim.Evet bazılarında öyle oluyor,bazıları da baya tutuyor6valla bende anlamadım bu işi ama enerji diyip geciyoruz işte
Aaaa öyle mi çook sevindim,bazı arkdslaeım ilk defa baktırıyor takır takır saydı her şeyi vs. Demek ki ilk baktıkları her zaman daha iyi oluyor sanırım cok sık gidince b.. sarıyor. Bu jer falcı için geçerliGariptir ki ilk defa baktirdim gecen hafta, bu kadar yanina yaklasani olmamisti falda. Cikarsa yazarim.
Cok fal baktirmiyorum bu arada. O yuzden zeyder baktirdiklarim arasinda iyiydi.
Ben ederim,defalarca da tavsiye ettim reklamcisi olmakla itham edildim hatta ama sorun degil, kendisini es gecerim. 3 kez bakti ikisi cikti.Kızlar Naktayı tavsiye edermisiniz
Bana zamanında çıkmadıMelisa donukuk aslında cokmadı ama bugün sepeti bana indirim vermiş yıl dönüm olduğu için ben de ona baktırdım maalesef merak ettiğim bir konu vardı olumsuz olacağını söylemiş ama bir yandan kapının kapalı olmadığını söylemiş bu durum aşkla ilgili değil ve gerçekten böyle olumsuz olması beni üzermelisa cok iyi değil deyin rahatlayayım
Merhaba bu yorumumu güncellemek için geldim.. Merkkurapp'tan aldığım tek soru danışmanlığı na göre fiziksel ve ruhsal sağlık açısından 5-20 temmuz arası iyileşecektim. Maalesef öyle olmadı. Bu süreçte defalarca kez 2 farklı sebepten doktora gittim, bilmediğim farklı bir rahatsızlığımın olduğunun ortaya çıktı, yemek yiyemediğim için 3 kilo verdim. Üstüne üstlük bir haftadır kovid karantinası yaşıyorum. Yarın bitiyor.. Yani ben toparlanamadım. Astroloji de yalan oldu..Deliz Candan sorumu astrolojik olarak yanıtlamış. Öncelikle daha önce 2 farklı astroloji sitesinden ve fal sepeti üzerinden farklı 2 kişiden danışmanlık aldım. Aynı konu aynı soru üzerine. Deliz Candan tamamen 2023 yılını işaret etmiş, tarihler vererek ve asıl toparlanma sürecinin bitiş sürecinin 2024 olduğunu yazmış. Fakat sorum geldi ve merkurapp ikiside ortak nokta olarak bu yaz aylarını işaret etmişti. Biri temmuz itibariyle diğeri de ağustosta demişti. Falsepetinde yanlış hatırlamıyorsam baktırdığım kişi kalben 'di. Aynı soruma o da temmuz ve yaz ayları demişti. Şimdi deliz candan' ın bambaşka bir yorum yapması aynı haritaya bakıp şaşırttısonuçta bu kahve fincanı değil ki şekillere göre yorum değişsin, doğum haritam değişmez. Daha önce baktıran oldu mu bu kişiye?
Olumlu yorum mı yaptı sana canım?Binnaz'da 1000 kredim kalmis, Asya Aydin diye bir yorumcuya kahve gonderdim. Guzel bakmis, yazili ve cok uzun bakmiyor ama orada kredisi kalmis olan onda degerlendirebilir.Bazi noktalari telefonda baktirdgim falcilar bilememisti mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?