Malesef tam cikmamis, bi vadesi daha acik ama Hic olucagni tahmin etmiyorum. Eskiyi gömüs yeni olucak demis ama ortalikda YokVadeleri cikmis miydi Naktanin sizde ?
efsane tektas ise ben de hic begenmedim.Dedikleri de alakasızdıKizlar efsaneye baktirdim, evet ucuz ama 6 dakikalik fal atti. Dedigi hicbir sey de tutarli degil, ne anlattigini anlamadim bile. Altindaki ovguler de gereksiz geldi bana. Bence vasatti..
beğenmeyince düşük puan vermiyor musunuz? iade ediliyor öyle yapınca ki beğenmek zorunda değiliz.efsane tektas ise ben de hic begenmedim.Dedikleri de alakasızdı
iade talebi icin destege yazmıstım.Ama olumsuz cevaplandı yorumcu onayı yoksa teknik arıza dısında iade yapamazlarmıs.1 puanımı verdim zatenbeğenmeyince düşük puan vermiyor musunuz? iade ediliyor öyle yapınca ki beğenmek zorunda değiliz.
fal_nakta olmasi lazim instada. ben sene basinda 150 TL ye bakdirmisdim simdi kac inan bilmiyorumNakta instagramda degil mi? Bir de ne kadara bakiyor
Baktırmıştım kışın herhangi birşey çıkmadı.Kızlar Zeyder pembeci mi ya?
Eski sevgili için değildi yeni birisi vs çıkıcak dedi çıkmadı:)Olumlu muydu peki fal?
Zeyder bende olumluydu ama maalesef bisey cikmadiOlumlu muydu peki fal?
Bende taaaa 6 7 ay önce söylediği bana göre olumsuz can sıkıcı bir durumdu geçen hafta o çıktı. Ama olumluların daha vadesi var. Son fal için konusyorumKızlar Zeyder pembeci mi ya?
zeydere kahve mi baktırıyorsunuz?Bende taaaa 6 7 ay önce söylediği bana göre olumsuz can sıkıcı bir durumdu geçen hafta o çıktı. Ama olumluların daha vadesi var. Son fal için konusyorum
Ben elif ablaya cok baktirdim günlük durumlar gelistiginde bile baktirmisligim var. Söyle söyliyim verdigi vade tutmadi ama bir cok söyledigi tuttu vade tutmadigindada danisdim bekliyoruz eli kulaginda gibi bi muhabbet ama nedenini bilmiyorum ama bir cogu dediginden biraz zaman farkiyla yada dediginin benzeri gelisdi.Elif hanzadeye baktıran var mı ben de onu merak ediyorum baya
Güzel yorumlar var ama bilemedim
Fal sepetine yeni gelen yorumculardan önermek istediğin var mııZeyder bende olumluydu ama maalesef bisey cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?