Binnaz Abla

Kizlar efsaneye baktirdim, evet ucuz ama 6 dakikalik fal atti. Dedigi hicbir sey de tutarli degil, ne anlattigini anlamadim bile. Altindaki ovguler de gereksiz geldi bana. Bence vasatti..

Selam kizlar, forumda dolasirken chitra diye bir falci varmis, baya begeniliyormus. Kendisi hala fal bakiyor mu? ve hic baktirdiniz mi ona?

Kizlar chitra hala fal bakiyor mu? biliyormusunuz?

ya binnazda eskiden serkan batu vardı nereye gitti o bilen varmı bakıyomu başka yerde tüm falcılar fos çıktı telefon cafe site filan ama her ne kadar serkan batuda durmadan vade ertelesede onun dediği şeylerde 1-2 tane basitte olsa bildiği vardı kötünün iyisi gibiydi

Elif hanzadeye baktıran var mı ben de onu merak ediyorum baya
Güzel yorumlar var ama bilemedim
Ben elif ablaya cok baktirdim günlük durumlar gelistiginde bile baktirmisligim var. Söyle söyliyim verdigi vade tutmadi ama bir cok söyledigi tuttu vade tutmadigindada danisdim bekliyoruz eli kulaginda gibi bi muhabbet ama nedenini bilmiyorum ama bir cogu dediginden biraz zaman farkiyla yada dediginin benzeri gelisdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…