Ben bıraktım aramıyorum da ve 75 kg olmuşum sadece beslenme şeklimi değiştirerek 5 kg verdim ve farkındayım. Doktor kontrolünde yüz 30 daha az yağ var vücudumda . İnanın şekerin her türlüsü ve sütü bırakarak yaptım.Seker en tatli zehirkullanmıyorum çay ve kahvede ama tatlı seviyoreeee
Daha sağlıklı şeyler tuketmeye çalışıyorum Hurma incir muz butter çikolata vs Kalıcı olarak başarırız insalah
Oruç tutuyorsunuz zaten yemeden içmeden kesiyorsunuz vücûdu yedikden onca saat sonra ğzerine vide spor öyle yapar insanı bence yorma bedenini3 gundur spor yaptiktan sonra elim ayağım bi titiriyor Sekerim düşüyor galiba Neden acabaRamazandan önce böyle birşey yoktu Sporu iftardan sonra yapıyorum çay teravih filan derken saat 23.00 gibi
Oyle deme ya Insan azletti mi herşey olur Allah'ın izniyleOf benim kilom 115. İntihaaaar etmek istiyorum kilo vermem lağzım ama boğazıma da düşkünüöömm çıldırcaaammm
Şöyle düşün şimdi daha sağlıklı tercihler yapmazsan daha da kilo alacaksın Şubattan beri uğraşıyorum uğraşmasaydım hala 82 belki de 83 84 kiloydumOf benim kilom 115. İntihaaaar etmek istiyorum kilo vermem lağzım ama boğazıma da düşkünüöömm çıldırmasam
Acaba diyorum o saatte yoruluyorum bi de spor fazla mi geliyorGecen sene iftardan önce bi yarim saat kirk dk yürüyordum onda bile böyle olmamıştımOruç tutuyorsunuz zaten yemeden içmeden kesiyorsunuz vücûdu yedikden onca saat sonra ğzerine vide spor öyle yapar insanı bence yorma bedenini
Düzeltme azmettmi olacakOyle deme ya Insan azletti mi herşey olur Allah'ın izniyle
Motive oldum. Yarın başlicam rejime takip edicem senideŞöyle düşün şimdi daha sağlıklı tercihler yapmazsan daha da kilo alacaksın Şubattan beri uğraşıyorum uğraşmasaydım hala 82 belki de 83 84 kiloydum
Spor yapmak zor geliyor ama yapınca gercekten mutlu oluyorsun Yarim saatte olsa yürü zor gelirse daha az süreyle başka
Bir de araştırıp sağlıklı ama seveceğin şeyler pişirmeye çalış Çok güzel tarifler var instagramda filan Mesela karabuğday ve yulafla yeni tanıştımTatlı tuzlu ne istersen yapabilirsin
1 yıl sonra iyi ki diyebilmek için bekleme bi adım at
Evet kesinlikle öyledir bence yorma kendini öyle allah korusun bide düşüp bayılırsın fln bence tek yürüyüş yapsan daha sağlıklı olur. Vallah bende başlicam yarın kesin kararlıyım sayende oldu umarım tutabilirimAcaba diyorum o saatte yoruluyorum bi de spor fazla mi geliyorGecen sene iftardan önce bi yarim saat kirk dk yürüyordum onda bile böyle olmamıştım
Inşallah Buranın amacı o zaten Psikolojik destekEvet kesinlikle öyledir bence yorma kendini öyle allah korusun bide düşüp bayılırsın fln bence tek yürüyüş yapsan daha sağlıklı olur. Vallah bende başlicam yarın kesin kararlıyım sayende oldu umarım tutabilirim
Tam diyetlikBugün kahvaltın nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?