- 10 Nisan 2014
- 43.440
- 115.755
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
bm... vardı ben de 2016 ev için sattım kredı çekmemek için 2012 hyun... i20 aldım bir sene sonra yenıleyeceğim umarımValla biz de model düşürmek istiyoruz aslında bu aralar ev düşüncemiz var ama inan araba bulamıyoruz şöyle uygun fiyatlı.
Eşim de sağlam araba takıntılıdır. Geçirdiği kazadan sonra takıntı yaptı bir şey beğenmiyor sinir ediyor beni. Ne aldın sen?
Ben de i20 bakalım dedim eşim istemiyor. Kazasız belasız kullan inşallah. Darısı başımıza :)bm... vardı ben de 2016 ev için sattım kredı çekmemek için 2012 hyun... i20 aldım bir sene sonra yenıleyeceğim umarım
ben de pek sevemedim ama işimi görüyor kızı okula götür getir eczane market arkadaş ziyareti şu bu çalışmıyorum çünkü .Ben de i20 bakalım dedim eşim istemiyor. Kazasız belasız kullan inşallah. Darısı başımıza :)
Eheheh sattığın arabadan sonra sevmemen çok normal. Eşim zaten çok nadir kullanır işi yürüme mesafesi, genelde ben kullanıyorum ama benim işim de tek vesait park sorunu olduğu için işe gitmiyorum. Garaj arabası resmen. Gezmeden gezmeye çıkıyor. Ama çocuklar olduktan sonra özellikle arabasız düşünemiyorum. Gerçekten lüks değil ihtiyaç.ben de pek sevemedim ama işimi görüyor kızı okula götür getir eczane market arkadaş ziyareti şu bu çalışmıyorum çünkü .
fiyat performans açısından iyi ama ben benzinli aldım ona pişmanım mutlaka gazlı alın siz alırsanızEheheh sattığın arabadan sonra sevmemen çok normal. Eşim zaten çok nadir kullanır işi yürüme mesafesi, genelde ben kullanıyorum ama benim işim de tek vesait park sorunu olduğu için işe gitmiyorum. Garaj arabası resmen. Gezmeden gezmeye çıkıyor. Ama çocuklar olduktan sonra özellikle arabasız düşünemiyorum. Gerçekten lüks değil ihtiyaç.
Taksici dırdırı çekmemek için bile alınır yani :)
İşte şimdiki araba otomatik vites, dizel. E hadi bu kriterlerde olsun diyoruz bakıyoruz fiyat bir anda artıyor. Bakalım hayırlısı artık. İnşallah buluruz.fiyat performans açısından iyi ama ben benzinli aldım ona pişmanım mutlaka gazlı alın siz alırsanız
umarım bulursunuz iyi araştırın ben hep otomatik alırım duz kullanamam .po.... cor.... hyun... kalabalık degilsenız buyuk bagaj vs ıhtıyaç değilse alınabılır.ama mutlaka gazlı olsun benzin çok gıdıyor araba ne olursa olsun.iyi geceler dılıyorum çıkıyorum ben artıkİşte şimdiki araba otomatik vites, dizel. E hadi bu kriterlerde olsun diyoruz bakıyoruz fiyat bir anda artıyor. Bakalım hayırlısı artık. İnşallah buluruz.
Tavsiyeler için teşekkürlerumarım bulursunuz iyi araştırın ben hep otomatik alırım duz kullanamam .po.... cor.... hyun... kalabalık degilsenız buyuk bagaj vs ıhtıyaç değilse alınabılır.ama mutlaka gazlı olsun benzin çok gıdıyor araba ne olursa olsun.iyi geceler dılıyorum çıkıyorum ben artık
İnsanoğlu yeryüzünde plan yaparken tanrı yukarıdan gülermiş...Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
Hiç şu açıdan düşündünüz mü? Araba çevreye zarar, park edilecek yer kalmadı, insanların yürüyeceği yer kalmadı, araba lükse giriyor, ev ekonomisine zarar. Bu liste uzar gider. Bakkala bile arabayla gidiyor insanlar. Benim almamamla mı düzelecek derseniz evet düzelecek. Bir kişi bile toplu taşımaya dönse kardır. Kaldı ki siz iki araba olsa diyorsunuz...
Hiç şu açıdan düşündünüz mü? Araba çevreye zarar, park edilecek yer kalmadı, insanların yürüyeceği yer kalmadı, araba lükse giriyor, ev ekonomisine zarar. Bu liste uzar gider. Bakkala bile arabayla gidiyor insanlar. Benim almamamla mı düzelecek derseniz evet düzelecek. Bir kişi bile toplu taşımaya dönse kardır. Kaldı ki siz iki araba olsa diyorsunuz...
Sınavdan yüksek puanı bir alın, atamaları bekleyin, güvenlik soruşturmasından geçin, sürücü kursuna yazılın, yazılı ve direksiyon sınavından geçin, evlenin, öyle konuşalım bence bu konuyu.Şuan bekarım.Kpss sınavı sonrası inşallah düzenli işe girecegim.Aldıgım parayı bankaya faize atacagım.Erkek arkadaşım araba aldı.Araba kredisi ödüyor.Bende Kpssden sonra ehliyete yazılıp araba alayım diyorum.1 sene ya da 1 bucuk sene faizde para biriktirip en fazla 20 bin liralık araba alıcam.1 1bucuk sene araba için çalışıcam.Daha sonra evlenmek için para ayarlıyacagım.Sizce evlenince 2 arabamızın olması lüks mü?Ben İlerde çocugum olunca kresten falan alınca otobuslerde sürünmemek için istıyorum.Sevgılımden sureklı araba ısteyemem.Kısacası işe gitmek harıc arabayı kullanıcam.Memur olunca ınsallah model yukseltmek ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?