Bir evde iki araba lüks mü?

bm... vardı ben de 2016 ev için sattım kredı çekmemek için 2012 hyun... i20 aldım bir sene sonra yenıleyeceğim umarım

kısa mesefe kullanıyorum ama ben o yüzden umursamadım uzun mesafe ve gezmelerde eşimin aracını kulllanıyoruz

ben de pek sevemedim ama işimi görüyor kızı okula götür getir eczane market arkadaş ziyareti şu bu çalışmıyorum çünkü .
Eheheh sattığın arabadan sonra sevmemen çok normal. Eşim zaten çok nadir kullanır işi yürüme mesafesi, genelde ben kullanıyorum ama benim işim de tek vesait park sorunu olduğu için işe gitmiyorum. Garaj arabası resmen. Gezmeden gezmeye çıkıyor. Ama çocuklar olduktan sonra özellikle arabasız düşünemiyorum. Gerçekten lüks değil ihtiyaç.

Taksici dırdırı çekmemek için bile alınır yani :)

fiyat performans açısından iyi ama ben benzinli aldım ona pişmanım mutlaka gazlı alın siz alırsanız

Banka faizinden çok bir şey beklemeyin, altın hesabı açtırirsaniz belki değer kazanır paraniz

İşte şimdiki araba otomatik vites, dizel. E hadi bu kriterlerde olsun diyoruz bakıyoruz fiyat bir anda artıyor. Bakalım hayırlısı artık. İnşallah buluruz.
umarım bulursunuz iyi araştırın ben hep otomatik alırım duz kullanamam .po.... cor.... hyun... kalabalık degilsenız buyuk bagaj vs ıhtıyaç değilse alınabılır.ama mutlaka gazlı olsun benzin çok gıdıyor araba ne olursa olsun.iyi geceler dılıyorum çıkıyorum ben artık

Tavsiyeler için teşekkürler iyi geceler.

Lüks canım.
Hem daha evlenmemişsin, o zamana kadar hak var rahmet var şimdilik al arabanı.
Ay çok uzun plan yapmışsın ya evlencen de çocuğun olcak ta okula giderken arabayla götürcen de kocandan araba isteyemicen, e çocuğun babası vericek zaten ..

Hiç şu açıdan düşündünüz mü? Araba çevreye zarar, park edilecek yer kalmadı, insanların yürüyeceği yer kalmadı, araba lükse giriyor, ev ekonomisine zarar. Bu liste uzar gider. Bakkala bile arabayla gidiyor insanlar. Benim almamamla mı düzelecek derseniz evet düzelecek. Bir kişi bile toplu taşımaya dönse kardır. Kaldı ki siz iki araba olsa diyorsunuz...

İnsanoğlu yeryüzünde plan yaparken tanrı yukarıdan gülermiş...
Sen daha fol yok yumurta yok ortada, daha ne olacağınız belli değil hayatta neler düşünmüşsün neler planlamışsın...
Saçmalama da anı yaşa, günü yaşa...
çocukmuş, evlilikmiş, okula bırakmakmış...
Hayatına, önüne bak...

Toplu taşıma da bir rahat ki sormayın.
Babamın çiftliği gibi yayılıp gidiyorum..
İstifleniyoruz resmen..

Katılıyorum .Bazen toplu taşıma araçları ile varacağım yere daha çabuk gidiyorum.Çünkü evim ulasim açısından çok rahat bir lokasyonda sorun yaşamıyorum toplu taşıma kullandığım için de yüksünmüyorum hoşuma gidiyor aksine :)

Ben atandıktan sonra parayı kendine ve ailesine bir müddet harcayanlardanım. Rahat rahat harcayacağın bir dönem daha olmayacak.

2-3 sene bekar çalışsaydım o zaman alırdım muhtemelen.

Benim kuzenim de araba almıştı kendine eşinin de evlendiğinde vardı ikisi de farklı saatlerde işe gidiyorlardı ikisi de kullanıyor arabalarını.

Eşinin veya senin servisi olmayacaksa o zaman iki tane araba lazım oluyor.

Evlenince senin benim olmuyor bunu da unutmayın.

Sınavdan yüksek puanı bir alın, atamaları bekleyin, güvenlik soruşturmasından geçin, sürücü kursuna yazılın, yazılı ve direksiyon sınavından geçin, evlenin, öyle konuşalım bence bu konuyu.
Şimdilik ayakkabı falan bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…