- 1 Ocak 2019
- 131
- 56
- 13
- 33
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
-
Anneniz kadir kıymet bilmeyen bir insan. Üstünede hakkınızı yemiş bunuda kardeşiniz bir güzel yemişse isteyin kardeşinizden.
Yapmıyorlarsa düğünden sonra koyun mesafenizi.
Kv ne güzel öyle örtü filan almış benimki koca karı çorabı iki Pazardan alma havlu filan getirdi onuda ben artık bohça gelmeyecekmi dediğim için düğünden 3 gün önce.
İnsan evladına böyle yapar mı ya. Hayret bişey sanki seni leylekler getirmiş gibi davranıyor. Karşı taraf da herşeyi üstlenemez ki neticede onlara da yazık.Mesafemi simdiden koydum zaten o para gelmez artık. Benim hakkim olan da gelmez. Bir çöp gelmez onlardan bana. Ilgi alaka da dahil.
Evet sagolsunlar tüm ceyizimi yapmışlar neredeyse.
Vermicektiniz o parayı annenin çok biliyorsa kendi alsın da göstersin bildiklerini yazık olmuş.
Anneanneniz sizin için biriktirmiş sonuçta , nişanlınıza anlatmamakta iyi etmişsiniz cephe alırsa bir daha hiç toparlanmaz aralarındaki ilişki muhtemelen evlendikten sonra da evinize geldikçe sizi iğnelicek anneniz.
Umarım kayınvalideden yana şanslısınızdır anneniz sizi annesine bırakınca analık görevini de orda bırakmış kardeşinize kendi baktı sanırım ondan sizi evladı olarak görmüyor
Annenizz denen kadın bundan önce sizden ve sorunlulugunuzdan kurtuldugu gibi yine sizden kurtulmaya calisiyor.bence iyi kötü bi şekilde evlenin ve o kadini evlilik hayatiniza sokmayin ..ilerde aranizida bozar..potansiyel var yani
Bence siz de cephe alın annenize, benim için anne en kutsal varlık bu sözü diyebilecek biri değilim ama anneniz size annelik etmemiş hiçbir anlamda.Nişanlıma para mevzusunu anlatamadım cephe alır anneme falan diye. Sade bir törenle evleneceğiz insallah
İnsan evladına böyle yapar mı ya. Hayret bişey sanki seni leylekler getirmiş gibi davranıyor. Karşı taraf da herşeyi üstlenemez ki neticede onlara da yazık.
Allah kolaylık versin
Bence siz de cephe alın annenize, benim için anne en kutsal varlık bu sözü diyebilecek biri değilim ama anneniz size annelik etmemiş hiçbir anlamda.
Zaten şu kocalar ne istiyorlar eşinin annesinden ne batıyor onlara kendi analarından bir fayda görmezken anlam veremiyorum sevmiyorlar hep bir sıkıntı doya doya seven çok nadirdir hepsi ne kadar az gelirse o kadar iyi düşüncesindeler. Şu kız erkek ayrımı da anlamam madem o kadar seviyorlar erkek çocuğu onla kalakalsınlar ellerine düşünce anlarlar bir çoğu. Sürekli aşırı ayrımcılık yapanlardan bahsediyorum yaniBizimkiler erkek çocuk seviyor. Beni de sevdiklerini söylüyorlardı ama babam ne anneannemi ne de beni severdi.
Kayınvalidem iyi bir insan beni özlüyor arıyor soruyor yelek örüyor. Kızım diye sesleniyor. Sagolsun.
Çok üzüldüm, siz herşeye rağmen değer veriyorsunuz nişanlınıza anlatırsanız ailenize tavır alır diye korkuyorsunuz haklısınız, ben eş, sevgili her kim olursa olsun aile sorunlarının anlatılmasını doğru bulmuyorum ama nişanlınızdan öte dediğim gibi siz zaten tavırlı olun, olmuşsunuz da...Evdeki kimse ile konuşmuyorum herkes birbirine yabancı
Benim üvey annem de neler yapti 8 yillik ilişkimi bozmak icin herseye kulp buldu iftira atti getirileni begenmedi zengin degil dedi işi yok dedi senkn evin icin birlikte evlenince evine el koyar seni kovar dedi dedi dedi dedi...biz evlendik normal eşyalarla hamdolsun 2 cocugumjz var ve esimle simdi olsa yine evlenirim...eşimse anneme hep mesafeli hatta arafa 1 sene hic gorusmedik sonra pisman oldu geldi vs ama esim hic karsilasmiyor beni ve torunlarini goruyor ..ama siz dikkat edin derim cok yipraticiiii cinküAnnem cok fitne koymaya calisti araya. Annesi bu tuvaleti kullanamiyormus cok garip kadin, bunlar sana bi sey yapmazlar , bunlar başına üşüşürler , bu cocuk zengin degil gecinemezsiniz vb bi suru sey dedi. Hicbir dedigi mantıklı gelmedi. Sonucta hepsini kendi kuruyor
Siz evlendikten sonra zaten anneniz sizi çok aramaz sanmıyorum.Nisanlimi zorlamamak icin dugun istemiyorum. Çünkü memur ailesi ve 3 cocuk okutuyorlar. Bir sekilde alacagiz ama yeter ki gerginlik olmasın
Zaten şu kocalar ne istiyorlar eşinin annesinden ne batıyor onlara kendi analarından bir fayda görmezken anlam veremiyorum sevmiyorlar hep bir sıkıntı doya doya seven çok nadirdir hepsi ne kadar az gelirse o kadar iyi düşüncesindeler. Şu kız erkek ayrımı da anlamam madem o kadar seviyorlar erkek çocuğu onla kalakalsınlar ellerine düşünce anlarlar bir çoğu. Sürekli aşırı ayrımcılık yapanlardan bahsediyorum yani
Çok üzüldüm, siz herşeye rağmen değer veriyorsunuz nişanlınıza anlatırsanız ailenize tavır alır diye korkuyorsunuz haklısınız, ben eş, sevgili her kim olursa olsun aile sorunlarının anlatılmasını doğru bulmuyorum ama nişanlınızdan öte dediğim gibi siz zaten tavırlı olun, olmuşsunuz da...
Çözersen parti kur oy verelim kızToplumu anlamak bireyi anlamak demek sanırım. Ailemi anlasam toplum sorunlarını çözecekmişim gibi geliyor
Benim üvey annem de neler yapti 8 yillik ilişkimi bozmak icin herseye kulp buldu iftira atti getirileni begenmedi zengin degil dedi işi yok dedi senkn evin icin birlikte evlenince evine el koyar seni kovar dedi dedi dedi dedi...biz evlendik normal eşyalarla hamdolsun 2 cocugumjz var ve esimle simdi olsa yine evlenirim...eşimse anneme hep mesafeli hatta arafa 1 sene hic gorusmedik sonra pisman oldu geldi vs ama esim hic karsilasmiyor beni ve torunlarini goruyor ..ama siz dikkat edin derim cok yipraticiiii cinkü
Detayları çok bilmesin, en melek ruhlu olanı bile gün gelip başa kakıyor, laf sokuyor hatta bu durumdan faydalanmaya kalkıyor, siz siz olun çok şey anlatmayın kendi birşeyler sezsin ama direkt sizden duymasın, abla tavsiyesi size....Mesafemi koruyacagım evlenince de varsin nişanlım aile yapımız böyle bilsin
Çözersen parti kur oy verelim kız(şaka bi yana güldürmek istedim biraz yüzünü umarım tebessümde olsa olmuştur yüzünde )
Ben gerçekten anneannenizin sizin için biriktirdiği paraya üzüldüm açıkçası. Kadın kim bilir ne hayallerle biriktirmişti size çeyiz yapacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?