- 1 Ocak 2019
- 131
- 56
- 13
- 33
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
-
Detayları çok bilmesin, en melek ruhlu olanı bile gün gelip başa kakıyor, laf sokuyor hatta bu durumdan faydalanmaya kalkıyor, siz siz olun çok şey anlatmayın kendi birşeyler sezsin ama direkt sizden duymasın, abla tavsiyesi size....
Ben de.
Kadin bu kiza ailasinden hayir olmayacagini gormus belli ki dunyalik birakmis.
Konu sahibesi, yasiniz da az degil siz neden paranizi verdiniz? Hata yapmissiniz.
Ailenizden yüzünüz gülmemiş ama inşallah evliliğiniz çok huzurlu ve mutlu olurKesinlikle anlatamam çünkü o sinirlenir annemle tartışır. Icine atar uzulur hazmedemez bu durumu
Ailenizden yüzünüz gülmemiş ama inşallah evliliğiniz çok huzurlu ve mutlu olur
niye nisanlim aileme tavır almasın diye düşündüğünüzü çok çözemedim.Kesinlikle anlatamam çünkü o sinirlenir annemle tartışır. Icine atar uzulur hazmedemez bu durumu
Benim durumuma cok benziyor fitne durumu...bende küsmüştum eve gelip odama gecerdim direkt Allah yardimciniz olsun buna karsilik eş qdayiniz iyi merhametli biridir umarim3Kaşının üstünde gözü var moduna geçti benim annem de. Suan bir sey söyleyemiyor çünkü söylese tahammulumun olmadığını biliyor. Konuşmuyorum da zaten kendisi ile.
Annem sürekli istedi. Bir de o annemin annesi bana bakti ama anneme haksizlik yapmis olmuyor muyum psikolojisine burundum
Okudum atama bekliyorum. Olmazsa da ozel sektorde is bakacağım. Ona verdi cunku sen ver ben cogaltirim demis anneme. Simdi para yok ortada
Anneniz iskoliklikten size bakamamis ama 5 kuruş parası yok sizin için ama iskolik parasız çalıştı heralde yıllarca Allah'ım anneme şükürler olsun anneniz gerçekten herşeye bı laf söylüyosa erkek tarafınada yazık ne bu böyle sürekli memnuniyetsz bı dünür ve kvSelamlar
Ben evleneceğim ve henüz birikmiş bir param yok. Anneannem büyüttü beni ve para biriktirmişti gelecekte lazim olur diye. Benim hesabımdaydı. Anneannem vefat edince annem allem etti kallem etti o para bende dursun lazim olur bi sürü şey söyledi aldı. Ben de güvendim verdim. Şimdi o parayı kardeşime vermiş ve para ortada yok. Benim alınacak eşyalarım var gerekli eşyalar. Tabak, tencere, yatak odasi vs... işte şimdi de bana laf ediyor paran yoksa kocan alsın, ben almak zorunda değilim diyor. Tamam zorunda degil de anneannem o parayı benim icin biriktirdi. O parayı sorduğumda zaten moralim bozuk diyip duruyor. En ufak şeye laf ediyor. Kayinvalidem yatak örtüsü almış 1500 tl civarında örtü. Bunu söylüyorum çünkü annemin dedigini de söyleyeceğim. Annem de dedi ki ne var bunda ucuz bu ben 10 bin tl lik örtüler de biliyorum. Anne dedim sen al o zaman biliyorsan. Bu arada örtü cok güzel. Annem her seye laf ediyor. Getirdikleri ceyizlere laf ediyor. Onlardan bana bohca yapmalarini istemedim diyor. Tamam da hediye,hediyeye laf edilmez ki. Geçen kayınvalide beni aramıştı ona bile laf etti seni neden arıyor da beni aramıyor. Oglu aramıştı aslinda annesine vermişti aradı dedigim de bu.
Getirilen çikolata güzeldi ona laf etti beğenmedim dedi. Çiçek yaptırmış 40 kirmizi gül bi tane beyaz gül, onlara laf etti bu ne böyle kocamış bu guller dedi. Guller tazeydi ama laf etmek istiyor her şeye.
Ne hak iddia edebilir yasal mirascı anne .Hesap kendi hesabiysa cekmis vermis .Bir ev parası gitmiş. Çok üzüldüm. Bence hakkınızı hukuki yollardan arayın. Sonuçta o para yıllarca hesabinizdaydi bunun yasal kayıtları var. Bir avukatla görüşün bence sırf icra takibi yollayıp korkutsaniz o bile yeter. ..belki parayı geri ödemeye ikna olurlar.
Gerçekten üzüldüm, inşallah Allah size çok daha fazlasını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?