Bir garip çeyiz meselesi

Kesinlikle anlatamam çünkü o sinirlenir annemle tartışır. Icine atar uzulur hazmedemez bu durumu

Ben de.
Kadin bu kiza ailasinden hayir olmayacagini gormus belli ki dunyalik birakmis.
Konu sahibesi, yasiniz da az degil siz neden paranizi verdiniz? Hata yapmissiniz.

Annemin annesi, annemin daha cok hakki var ve demek ki bu para benim hakkim degil ki annem surekli istiyor diye düşündüm. Çoğunlukla aptallık ettim.

Kesinlikle anlatamam çünkü o sinirlenir annemle tartışır. Icine atar uzulur hazmedemez bu durumu
niye nisanlim aileme tavır almasın diye düşündüğünüzü çok çözemedim.

yoksa evlendikten sonra normal bir anne kız ilişkisi kurmayı mi düşünüyorsunuz? Oyle aksam caylarinda buluşmayı falan? Eğer öyle ise bence yapmamalısınız. Hatta çok cook uzak durmalısınız

sadece bi evlilik değil ki, bunun ev görmesi, bebeği, hediyelesmesi. Illa anlayacak çocuk.

Kaşının üstünde gözü var moduna geçti benim annem de. Suan bir sey söyleyemiyor çünkü söylese tahammulumun olmadığını biliyor. Konuşmuyorum da zaten kendisi ile.
Benim durumuma cok benziyor fitne durumu...bende küsmüştum eve gelip odama gecerdim direkt Allah yardimciniz olsun buna karsilik eş qdayiniz iyi merhametli biridir umarim3

Annem sürekli istedi. Bir de o annemin annesi bana bakti ama anneme haksizlik yapmis olmuyor muyum psikolojisine burundum

Kusura bakmayın da biraz saf mısınız ? Suçlu hissetmesi gereken size bakmayı istemeyen, annelik görevini terk eden anneniz. Neyin haksızlığı bu? Siz haksızlığa uğradığınızı göremiyor musunuz? O paranın üstüne su için. Bile bile vermeyecektiniz.

Okudum atama bekliyorum. Olmazsa da ozel sektorde is bakacağım. Ona verdi cunku sen ver ben cogaltirim demis anneme. Simdi para yok ortada

Anneanneniz bu paradan kimsenin haberi olmasın diye tembihlemedi mi sizi? Az çok biliyordur çünkü huylarını parayı hiç edeceklerini..
Yazık olmuş. Kesinlikle onlara helal değil ama anlamazlar laftan. Belli ki evlat ayrımı yapacak kadar cahiller.

Siz çalışıp yapmaya bakacaksınız artık.

Anneniz iskoliklikten size bakamamis ama 5 kuruş parası yok sizin için ama iskolik parasız çalıştı heralde yıllarca Allah'ım anneme şükürler olsun anneniz gerçekten herşeye bı laf söylüyosa erkek tarafınada yazık ne bu böyle sürekli memnuniyetsz bı dünür ve kv

Bir ev parası gitmiş. Çok üzüldüm. Bence hakkınızı hukuki yollardan arayın. Sonuçta o para yıllarca hesabinizdaydi bunun yasal kayıtları var. Bir avukatla görüşün bence sırf icra takibi yollayıp korkutsaniz o bile yeter. ..belki parayı geri ödemeye ikna olurlar.
Gerçekten üzüldüm, inşallah Allah size çok daha fazlasını versin.

Ne hak iddia edebilir yasal mirascı anne .Hesap kendi hesabiysa cekmis vermis .

İyi de kardeşim kaç yaşındasınız siz? 240 bin lira bende dursun, güvende olsun diye anneye vermenin mantığı nedir? Banka a niye güvende değildi?

He 3ünüz hakkıysa 80 i kendinize saklayıp kalanı anneye verseydiniz bari. Şu saatten sonra yapacak pek bişey yok...sıkmayın boşyere canınızı. Kısmette yokmuş diyeceksiniz anca...az insafı varsa kardeşinizden kendi payınızı isterseniz.

kusura bakmayın ama anneniz annelik bile yapmamış size kendi annesine büyüttürmüş sizi.hata etmişsiniz parayı kaptırmakla.hiçbir şey beklemeyin kendi işlerinizi kendiniz görün, minimum iletişim kurun.

Ay biyolojik anne canım o... Zaten çok bişi bekleme, büyüten annedir.. Kimide yanında büyütür ama öyle harçlık fln vermez gelirini kocasının eline fln verir.. Bnmki de öyle bi dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…