bir hic ugruna bosanmak

canim annenin ve babanin ellerinden öpüyorum. tabiki allahim bilir herseyi fakat benim gözümde cennetlik insanlar.
seni büyütmüsler sana sahip cikiyorlar.
esin (es falan degil o aslinda ama neyse) önce seni ailesine ezdiriyor sonra sen onu babana ezdirmis oluyorsun öylemi.
allah askina nasil insanlar bunlar ben anlayamadim.
o bi aynaya baksin asil onun nerden geldigi belli degil. uzaydan mi inmis?

hic sorma cnm okadar uzduler ki bize ve kayinvalidem olucak o kadin birde bana telde aynen boyle dedi butun suc sizde bizim hic sucumuz yok biz kader kurbaniyiz siz soylemediniz bize evlatlik oldugunu iyide ben nasil soyliyim sana be kadin cok uzduler bizi cokkk

nlmus yani evlatlik olunca nluyormus? o kadar iyi yetisen evlatlik cocuklar var büyüyünce cok güzel yuvalari oluyor, aile kuruyorlar. gelen gideni aratir sabret o evlatliksin diye istemedikleri gelinlerini cok arayacaklar.

nlmus yani evlatlik olunca nluyormus? o kadar iyi yetisen evlatlik cocuklar var büyüyünce cok güzel yuvalari oluyor, aile kuruyorlar. gelen gideni aratir sabret o evlatliksin diye istemedikleri gelinlerini cok arayacaklar.
24 yasindayim ama 42 yasinda gibi hissediyorum kendimi okadar cok yiprattilar ki beni

Insanin basina gen her olayin vardir bir sebebi.inshaAllah bu yasadiklarin cektiklerin san cok sey katti 42 yasinda gibiyim diye dusunme daha olgun ve gucluyum diye dusun cunku yasadklarn kolay seyler degil ama unutmaki Allah kimseye tasiyamadigindan fazlasini yukelemez. Namazina saril o insanladan kurtuldguna sukret. Onune bak uzulme geriye bakarak daha cok gencsin. Allah ne kapilar acacak onune kim bilir..

orasi oyle universite ogrencisiyim bi turlu kafami toparlayip kendimi derslerime veremiyorum

Ne kadar vicdansiz merhametsiz bir aileye gelin gitmişsin.bence üzülme erken görmüşsün yüzlerini.

sakın geri donme o adama..

Evlilik iki kişilik olsa keşke. Ama maalesef deil. Anladığım kadarıyla eşinle problemin yok. Keşke yıkmasanız yuvanızı. Ortada birşey yok gibi
esiyle problemi yok mu :-O nasil yok, adam hem hakaret ediyo hem eziyo hem ezdiriyo, bi de evlatlik diye soysuz muamelesi yapiyo.. daha ne olacakti sorun kabul edilmesi icin..

Umarım evliliğinizi kurtarmak adına bizden yorum beklemiyorsunuzdur. Eşiniz size, onu ailenize ezdirdiğinizi söylemiş. Size karşı tutumu bundan farklı mıymış beyefendinin? Eşinizin ve ailesinin gerçek yüzünü bu kadar erken gördüğünüz ve bu kadar çabuk kurtulduğunuz için yatıp kalkıp Allah'a şükredin. Anneniz ve babanız için de ayrı şükredin. 'Evlatlığım' diye düşünüp de kendi kendinizi üzmeyin. Birçok biyolojik anne-babanın yapmadığını, sizi evlat edinen aile yapmış. Sizi sevmişler, koruyup kollamışlar. Sizi evlatlık olarak görseler ve istemeseler barışın, geri dönmeyin diye 40 oyun oynarlardı. Çok şanslısınız.

Ayrılmak için ailece bahane arıyorlar gibime geldi.Allah yardımcınız olsun.

Sitede cogu kisi bosan birak git diyor. Elbette bizde ceksin demiyoruz ama bakalim kızin şartları nasil ailesi kabul ediyor mu geri gel kabulumsun diyor mu. Yani bu kizin gidecek yeri var mi. Mor catiya mi gitsin canım bu kiz ya

yok barismak icin akil falan istemiyorum sadece cok dertliyim ve birileriyle paylasmak istiyorum annemle babamla konusamiyorum cunku beni uzgun gorsunler uzulsunler istemiyorum ama icimde yuregim cayir cayir yaniyor hasa evlatlik oldugum icin degil bana bunu yaptiklari icin evlatlik olmam beni hic uzmuyorum aksine anneme babama daha siki sariliyorum cunku onlari esisindende daha cok seviyorum onlar beni 10 ayliktan beri buyutup yetistirdiler bi dedigimi iki etmediler araba bile aldi babam bana yok caniyle bana olan ustu bakip yetistirdiler okuttular benim uzuntum simdi hic evlenmicekmisim gibime geliyor ikinci evlilikte 2 kocamda bunlar gibi olucak gibime geliyor bi turlu bunlarin yaptiklarini unutamiyorum

hem keller hem fodullar.. kisi herkesi kendi gibi bilir derler ya, kendi yaptiklarini sana soylemisler.. kizi hem baba evine yolla yok yere, hem de 'beni babana ezdirdin' de, gerizekalilar.. bu herife dönüp bir de cocuk yapma, bu kadar erken kurtuluyosun, bekar kiz gibi donersin hayatina Allah in izniyle.. ben bosanma kelimesinden bile nefret eden biriyim, Allah tan korkmak gerek eften puften yere soylemeye.. ama anlattiklarina bakarak, insan degiller..

Daha ne akil verelim sana? Esin ve ailesi hareketleroyle gerekli akli vermis bence dahasina gerek yok. Bir an once bosan ve kafayi yemeden bu hastalikli aileden kurtulduguna sukret. Sana bunlari yasatip ustune boşanmak istediğinde pesini birakmayan bir esin de olabilirdi. Seni ne kadar uzecegini bile bile evlatlik olduğunu şak diye soyleyen esini de alkisliyorum. Dusuncesiz pislik. Hem de ne oldugun belli degil diyor. O ailesine surekli seni ezdiriyor 1 kere baban seni korudu diye sen suclu oluyorsun. Esin ne olursa olsun seni suclamaya odaklanmış bir pislik. Bir an once kurtul bu adamdan. Iyi ki seni ezdirmeyen arkanda duran bir baban var çünkü adam bugun gelse geri donmek istersin gibi geldi. Bir hic icin bosaniyoruz dedigine gore..

Eşinden ayrılan çoğu bayanın korkuları genelde aynı şekilde oluyor. Ama ne güzeldir ki çoğu bayanda 2. evliliklerinde hep çok mutlu oluyor. İlk evliliğinizin sınavınız olduğunu düşünün ve önünüze bakın. Her şeyin çok güzel olacağına inanarak kendinizi motive edin. :) Nasıl düşünürseniz öyle olur. :)

Sitede cogu kisi bosan birak git diyor. Elbette bizde ceksin demiyoruz ama bakalim kızin şartları nasil ailesi kabul ediyor mu geri gel kabulumsun diyor mu. Yani bu kizin gidecek yeri var mi. Mor catiya mi gitsin canım bu kiz ya
konuyu okumadnz galiba.. babasi gondermemis ve sahip cikmis.. buna gore konusuyoruz

Kon
Konuyu daha dikkatli okusaniz boyle bir tepki vermezdiniz diye dusunuyorum. Kimse mor catiya gitsin veya bosansin sokakta yatsin demiyor. Konu sahibinin babasi zaten ilk andan kizimi birdaha geri almaya gelmeyin gibi birsey deyip sahiplenmis. Tekrar okuyun lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…