- Konu Sahibi Nazli gelin
-
gercekten mi :) vaaz icin tesekkurler.. keske konuyla alakali olsaydi bi de, daha hayirli olurdu.. hani bi cok evliligin sebepleri hususu farkli da, efendimizin hz.hatice ye olan sevgisi ve mutluluklari da dillere destandir, belirtelim..Peygamber Efendimiz'in evlenmesinde ki amaç farklı idi.Ayrıca o zaman henüz islamiyet gelmemişti.40 yaşında geldi islamiyet ve peygamber efendimiz o zaman 25 yaşında idi.Ayrıca Hz.Hatice zamanın mekkesinde en zenginlerindendi.Anlayacağınız peygamber efendimizin evliliklerinin sebeplerini değilde eşlerin nasıl davranması gerektiği hususundaki hadislerini bilsek daha faydalı olur.Çünkü Peygamber Efendimiz'in evlenmesinde ki hikmetler çok farklıdır.
gercekten mi :) vaaz icin tesekkurler.. keske konuyla alakali olsaydi bi de, daha hayirli olurdu.. hani bi cok evliligin sebepleri hususu farkli da, efendimizin hz.hatice ye olan sevgisi ve mutluluklari da dillere destandir, belirtelim..
hem okudugunuzu dogru anladiginiz konusunda ciddi suphelerim var.. konu sahibine 'evliligini kurtar' deyip, arkasindan da 'boyle insanlarla yasanmaz, kafasini kesmek lazim' demek, sizin mantiginizin urunu.. hayirlisi
siz isimizie gelince sarildigimizi nerden biliyosunuz da boyle yorumlar yapabiliyosunuz?Eleştirileriniz için teşekkürler ancak insanların işine geldiğinde dine sarılmaları hususunda tepkiliyim.İşine geldiğinde değil hemen her zaman sarılmalı insanoğlu.
Mantık ürünü hususuna gelince , kendi bahçenizde oynayın derim sadece.Bulaşmayın bana.Çekişmek veya tartışmak amacında değilim.Canınız sıkılıyorsa başka kapıya lütfen...Son kez diyorum bulaşmayın bana
polise gitsen almak için canım eşyalarını..veee dahasida var elaleme kendi cekti gitti diyorlarmis ve diz ustu bilgisayarimi ceyizimi ve dugundeki paralarida vermiyorlar Allahim sen yardim ettttttt
onlar sana ait halbuki..tehdit et..mahkemeye vericem de..korkut biraz..düğünde takılanlar gelinin tazminatıdırki..boşanma davası sırasında vermediklerini söyle..boşanmayı kabul etmiycem vermezseniz de..bir arkadaş öyle yapmıştı..10 bin lira para aldı kocasından imza atmak için ..yoksa boşanmıyorum siz bilirsiniz dersin..veee dahasida var elaleme kendi cekti gitti diyorlarmis ve diz ustu bilgisayarimi ceyizimi ve dugundeki paralarida vermiyorlar Allahim sen yardim ettttttt
ama elindekilere el koymuşlar..Kurtulmuşsun be kardeşim, gözün aydın. Aç gözünü önüne bak artık. İyiki yolun başında olmuş olan. Allah bundan sonra gönlüne göre birini karşına çıkarır inşaallah :)
mahkeme onlarin hepsii sana verir.. ama akillica davran, arastir, dogru hareket etpolise gitsen almak için canım eşyalarını..
bana bosanma davasi acti kendisi zaten evlatlik oldugum icin yaziklar olsun ya ne diyim nasil tanimamisim nasil aldanmisimonlar sana ait halbuki..tehdit et..mahkemeye vericem de..korkut biraz..düğünde takılanlar gelinin tazminatıdırki..boşanma davası sırasında vermediklerini söyle..boşanmayı kabul etmiycem vermezseniz de..bir arkadaş öyle yapmıştı..10 bin lira para aldı kocasından imza atmak için ..yoksa boşanmıyorum siz bilirsiniz dersin..
bana bosanma davasi acti kendisi zaten evlatlik oldugum icin yaziklar olsun ya ne diyim nasil tanimamisim nasil aldanmisim
aman tovbe de Allah dusmanimin basina vermesin cok kotu ben onun icin aglamiyorum ki kendime agliyorum yasadiklarima aman zor isteYaaaaa ağlama artık sinir oluyorum böyle kadınlara yaaa ,tamam üzüldük ettik ama ..Kayın peder odaya dalıyormuş ayı gibi ,belki çıplaksın ,belki ped değiştiriyon,belki ağda yapıyon ona razı mıydın ? Kocan zaten insan yerine koyup ,sana saygı duyup ezdirmememezlik etmemiş ,kayın valide ayrı bir alem..Sana saygı duyup bilgisayarını bile göndermemişler..Sana çingene misin nesin belli değil demiş bu pislik için nasıl gözyaşı döküyorsun yaaaaa ..Git konu komşuya lokma dağıt,kurtulduğuna sevin ...Pislikler onlar için ağlayacam haaa ölmemişim daha onlar senin gibi iyi niyetliye rastgelmişler..Ahhh bana gelmiyo ki böyleleri o dillerini enselerinden çekeyim ...
sen evlat edinilmissin, arkanda duran bi ailen var cok sukur..bana bosanma davasi acti kendisi zaten evlatlik oldugum icin yaziklar olsun ya ne diyim nasil tanimamisim nasil aldanmisim
aman tovbe de Allah dusmanimin basina vermesin cok kotu ben onun icin aglamiyorum ki kendime agliyorum yasadiklarima aman zor iste
amin cumlemizin yasim 24iki ay evli kalmışsın kötü bir rüya gibi düşün..Şanslıymışsın yıllarca çeken insanlar var ailelerinden destek göremeyip,bir de ellerınde para olmayınca çekmek zorunda kalanlar var..Çoluğun yok çocuğun yok..Yaşamamış gibi düşün ,unutmaya çalış yepyeni sayfa aç kendine,suratlarını bile görme o psikopatların ..Allah a havale et çek bi çizgi üstüne ...Yaşında küçüktür eminim Allah en iyilerini çıkartsın karşına ..
amin cumlemizin yasim 24
imzayı atmıyorum bana yakılanlarıilaptopumu çeyizlerimi verin de..aman tovbe de Allah dusmanimin basina vermesin cok kotu ben onun icin aglamiyorum ki kendime agliyorum yasadiklarima aman zor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?