- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
İnş benimkide olurOyyy ne derin bir konudur bu,hayat işte,çok zorlamaya gelmiyor hayat,bak olmasını istediğim birşey bardı,ımkansıza yakın,ama o kadar zorladımkiii,olmadı,meğer bir üst versiyon olcakmışta ben boşuna ağlayıp zırlamışım,ama bilemezdimki,çabalayacaksın,zorlayacaksın,dıretceksın,sonra herşeyi yaptım olmadı diyeceksın,çok çetrefelli bir konu,bazen cidden zorlamayackasın,yani her iki durumda sır bize,bılemıyoruz
İşte burda söyleyemeyeceğim bişey ama imkansız değil hatta çok kolay ve benim yapabileceğim bişey seğilAma keşke bizimle paylaşabılseb,daha net yardım ederiz
Morfi kanunu vazgeçtiğin topraklar senindirÖyle oluyo zaten hep o yönün tersi yönde gelişiyonolsylar düşününce çıldırıcak gibi oluyorum aklım almıyo
Çok ilginçMorfi kanunu vazgeçtiğin topraklar senindir
Ben çocuğum olsun istedim kaybettim
Evime geçmek istiyorum kiracı zaptetti
Vazgeçmeye mi çalışsam acabaMorfi kanunu vazgeçtiğin topraklar senindir
Ben çocuğum olsun istedim kaybettim
Evime geçmek istiyorum kiracı zaptetti
Bğyük konuşmayayımda öyle bişey değilGün gelir olmadı diye üzüldüğün şeye iyi ki olmamış dersin
Sabır o zaman. Zamanı var demek kiBğyük konuşmayayımda öyle bişey değil
Unutunca oluyor çok yoğunlaşınca kaçıyorVazgeçmeye mi çalışsam acaba
İnş umarım öyledirSabır o zaman. Zamanı var demek ki
Orası muhakkakHayatının hiçbir aşamasında dua etmedim çabaladım emek verdim
Örneğin eşime sıfır sperm çocuğunuz olmaz dediklerinde de dua etmedim araştırdım ve ihtimallerden tüp bebeği denedim olmasa idi Kıbrıs'tan sperm alacaktık
Ama hiç dua etmek aklıma gelmedi bir yol çizer ve o yolu takip ederim o yolun sonunda olmazsa başka bir yol denerim
36 yaşında evli çocuklu birisiyim bu sene ikinci üniversitemi okuyacağım çalıştım kazandım vs vs
Haa mesela Mülakatların sonucunda başarılı olamadım ama başarılı olamamanın sebebinin benim az çabam yahut dua etmemem değil bu konuda adam kayıran örgütler olduğu aleniyet kazandı
Emek ver ki yemek olsun
Yani ucu ona da dokunuyoNe istiyorsun bu kadar evliliğinlemi ilgili işlemi
Senin yapabileceğin bir şey yoksa o senin hayatına dair değildir eğer yapacağın bir şey varsa onun için çaba gösterirsinOrası muhakkak
Bende mesela en önemli sınavlarım için gece gündüz çalıştım sıfır olduğum konuşarı araştırıp öğrendim sonra dua ettim ve oldu
Ama bu öyle biley değil benim emek verebileceğim yada yapabileceğim hiçbirşey yok bu yüzden dua ediyorum sadece
Kader kısmet ..uğraşiri m ...sebeplerin hepsi ni denerim .,ama olmuyorsa hayırlısı derim ,bir kapı kapanır diğeri açılır ,nerden bileyim hangisi hayırlı. .merhaba herkese
Ne olduğunun önemi yok birşeyi çok istiyorum, dua ediyorum olduğunu hayal ediyorum, körü körüne istemiyorum hayırlısı diyorum ama inanıyorum olacak diye
Amaa hep tersi yönde şeyler oluyo yani gelişmeler hep istediğim şeyin olmasını engelleyecek yönde..
Pes etmiyorum ama üzülüyorum
Sizin hiç böyle oldu mu yada böyle olup sonunda gerçekleştimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?