- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi elifff_____
-
İstediğin şey soyut birşey ise (duygusal) bunun için dua ve istek yeterlidir. Elinden birşey gelmiyorsa..merhaba herkese
Ne olduğunun önemi yok birşeyi çok istiyorum, dua ediyorum olduğunu hayal ediyorum, körü körüne istemiyorum hayırlısı diyorum ama inanıyorum olacak diye
Amaa hep tersi yönde şeyler oluyo yani gelişmeler hep istediğim şeyin olmasını engelleyecek yönde..
Pes etmiyorum ama üzülüyorum
Sizin hiç böyle oldu mu yada böyle olup sonunda gerçekleştimi
Soyut birşey:)İstediğin şey soyut birşey ise (duygusal) bunun için dua ve istek yeterlidir. Elinden birşey gelmiyorsa..
Yalnız eğer somut birşeyi istiyorsan bunun için uğraşman gerek.
Herkes mükemmel bir yaşantı ister ama olmaz, eğer emek verir ise olur, sadece istemek yetmez..
Bu senin umutlarını arttırır olmazsa kaybını sağlar.
Uğraş :)
Elbette, inancını yitirme yalnız herşey için biraz uğraş vardır.. Tüm yolları dene ve elde et :)Soyut birşey:)
Ne kadar aksi yönde şeyler olsada ben inanıyorum
AminnnnBen tam da bu dediğini yasıyorum. Öyle cok istiyorum ki olmasını. Su mübarek günler hürmetine Rabbim ol desin insallah hayırla olsun gönlümüzdekiler Amin
İşte yol yok ama bakalımElbette, inancını yitirme yalnız herşey için biraz uğraş vardır.. Tüm yolları dene ve elde et :)
Ben de burun ameliyatı oldum ve çok pişmanım sürekli Allahtan eski haline gelmesi icin dua ediyorum en azından bunu yapabilcek şifalı ellere götürsün beni
merhaba herkese
Ne olduğunun önemi yok birşeyi çok istiyorum, dua ediyorum olduğunu hayal ediyorum, körü körüne istemiyorum hayırlısı diyorum ama inanıyorum olacak diye
Amaa hep tersi yönde şeyler oluyo yani gelişmeler hep istediğim şeyin olmasını engelleyecek yönde..
uzun zamandır birseyi cok istrmeyi bıraktım.benim için ne iyse hayırlı ise onu ver diyorum. aksi takdirde hayal kırıklıgı cok oluyor. tabi bu yapmak istediklerimin önüne gecmiyor olmuyorsa zorlamayacaksın .merhaba herkese
merhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?