Birşey denemekte haksız mıyım yani?

Bosa o adami pelin
Morsever aydinlatma sagladi
Agzindaki ampulle
Kocan senin parani yiyo

Ee tabi reddedilmesin de
Kalan mallar olacak tabi
Haklisin
Tamam canim masallah elmas gibi bi koca bulmussun
Sakin ipini birakma
Hadi iyi aksamlar misafirim gelicek

Buradaki çoğu kişiye göre terbiyeliyim çok şükür bu hayat benim nasıl yaşayacağıma ben karar veririm ister kadın doktora giderim ister plaja gitmem kimine sen çalış sabah akşam kim karışıyor.

Ee tabi reddedilmesin de
Kalan mallar olacak tabi
Haklisin
Tamam canim masallah elmas gibi bi koca bulmussun
Sakin ipini birakma
Hadi iyi aksamlar misafirim gelicek
Allah herkesin niyetini biliyor derdimiz mal olsa bizden yalakası olmazdı sizin düşünsenize göre bırakalım herkes kalbinin ekmeğini yesin kolay gelsin güle güle.

Iste diyorum ki kadin doktora gidip kocan senin parani yiyor diyebiliyor musun?
Ben kadin ogretmene cocugumu vermem kocasina para yediriyor diyebiliyor musun?
Anca burdan klavye basindan millete hakaret et.

Bosa o adami pelin
Morsever aydinlatma sagladi
Agzindaki ampulle
Kocan senin parani yiyo

Hahaha dimi, ideal koca kayinvalidesinin evinde isinma bekleyen, soba icin de babasindan izin isteyen kocadir :)
Ha bu arada para benim degil mi, ister kocama yediririm ister kuaforume, ister basarim gazi igdasa yediririm, kimse ne der gibi bir derdim yok oh sefam olsun :)

Iste diyorum ki kadin doktora gidip kocan senin parani yiyor diyebiliyor musun?
Ben kadin ogretmene cocugumu vermem kocasina para yediriyor diyebiliyor musun?
Anca burdan klavye basindan millete hakaret et.
Kime ne dediğim belli klavyeye güvenip yorum yapanlarda belli konuşmanı uzatmanın luzümuyok güle güle

Sana insan gibi bi yorum yapicam
Ama anlicak misin bilemem .
Bi yazinda hic denize gitmedim
Hic bilmem nerde yemek yemedim diye bi sey yazmistin ..
Hayat annenle lak lak yapip
Koca ne kadar getirirse o kadar yemek degil ki sadece ..
Calissan kendini ise yarar hissetsen
Kendi parani kazanmanin kiymetini anlasan
Kendi paranla disarda bi kahve icsen
Kendi paranla kendine bi esarp alsan
Kocana bi hediye alabilsen ..
Ileride cocugun olunca ona istedigin gibi bakabilsen
Yilda bi kere kocanla tatile gitsen ..
Belki 0 at gozluklerinden sen de sıkıldın ama bi kereligine cikarsan
Baksan dunyada neler oluyor ..
Hayat sadece kaynanayla kakismak,uce bese bakarak ay sonunu getirmek ,instagramdan ic gecirmek degil ...
Calisan kadinlarin kocasi paralarini yemiyor bunu sende biliyorsun
Onlar iyi bir hayat icin omuz omuza verip birlikte gogusluyorlar hayati .
Bir cocuk kac parayla yetisir
Bir kitap defter bir ayakkabi kac para haberin var mi ?
O genc yaslar gececek
Kaderim bu deyip gecme
Calis uret

Kime ne dediğim belli klavyeye güvenip yorum yapanlarda belli konuşmanı uzatmanın luzümuyok güle güle

Gule Güle canim, sen beni goz ardı etmeye devam et, ben de senin hic degismeyen dertlerini okumaya, malum oturduğum yerden para kazaniyorum vaktim bol :)

Kocamın iyiliğide çatlatıyor çok şükür ne yapacaktı sabahın köründe beni işe yollayıp paramımı yiyecekti:))
Morsever keske kocanın yiyebilecegi kadar paran olsaydı da sen de kurtulsaydin biz kadınlar kulübü de :)

Dediğim gibi bu hayat benim benim çocuğumda benim gibi yetinmesini bilecek annemle vakit geçirmek oraya buraya gitmemek tatil yapmamak benim için dert değil olsa evlenmeden önce bunları yapardım çalışırdım herkesin görüşleri farklı kimseyle yüzgöz olup tartıştığım yok benim sorun yaşamamak için görüşüyorum bile insan gibi yorum yapmakla başlayan bir cevabın içeriğinde at gözlüğüde içermesi vs. artık yorum yapmıyorum size.Nede olsa yorum yapmayın desende yapmaya devam edeceksiniz klavye sizin güle güle.

Biliyordum anlamayacagini neyse ...
Klavye kalmadi be gulum androidler var artik

Morsever keske kocanın yiyebilecegi kadar paran olsaydı da sen de kurtulsaydin biz kadınlar kulübü de :)
Rahatsız oluyorsanız konuyu okuyup yorum yapmazsınız.Benim her konum Kocamın parası değil konuları nasıl okuyorsunuz anlamış değilim zaten neyse sizede gözardı veriyorum gerçekten uğraşamam.

Konu Sahibi bence senin ruh halin pek iyi değil
Gelip burda kayinpeder kayinvalideyi yerden yere vuruyorsun Tek maaş belli ki yetmiyor size Benim dediğin evde oturamiyorsun
Sen tam olarak.ne gibi cevaplar bekliyordun
Pis kayinvalide pis kayinpeder mi desin herkes sadece Hadi senle oturup sabaha kadar onları cekistirelim ne geçer eline
Ayrıca çalışan kadınlari ve onların kocalarini küçümseyen (!) mesajın içler acısı gerçekten

Neyse o hayatı fazlaca benimsemiş birine ne deseniz anlamayacaktir hanımlar.

Rahatsız oluyorsanız konuyu okuyup yorum yapmazsınız.Benim her konum Kocamın parası değil konuları nasıl okuyorsunuz anlamış değilim zaten neyse sizede gözardı veriyorum gerçekten uğraşamam.
Her konunuz kocanız, ailesi ve dolayisi ile Para.

Usenmemis yazmissin bir de
Yahu morseverin konusu bu. Anlamaz ki

Prima bebek bezi olmus 80 lira ..
Cocuga yetinmeyi bileceksin ulen
Micma altina mi diyeceksin
Ya da bebek mamasi senin neyine otur adam gibi pirinc unu ye mi diyeceksin
Yegenime ayakkabi aldim 169 lira 19 numara bit kadar
Ne dicem cocuga sen essogulessek git pazardan 10 liraya giy mi diyecem
Kendimi keserim daha iyi
Emmaaaann sıkıldım gari ben ya
Hadi bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…