Birşey denemekte haksız mıyım yani?

tamam işte büyümemiş daha.
maşallah attığı her adımı rapor ediyor.
evinize yaptıracağınız yalıtımdan kime ne? çağırırsın ustasını yapar. ki eşinin huylarını senden daha iyi biliyor olması lazım.. bile bile gidip yetiştiren o.
seninse kızdığın kp..

Soba kömür alacak paramız var şükür ama aldıktan sonra biz yalıtımı yapacaktık söyledik ya neden aldınız diye eşime hesap soracak bir ailesi var.

Ay sorsunlar ya Allah aşkına siz kendi evinizde ısının da azar işitin varın yani böyle olmaktan iyidir

Maddi özgürlüğünü eline almayan erkekler evlenmesin lütfen yaa. Sonra sonuç böyle oluyor.

Size dayattığı şeyin ne olduğunun bilincinde dahi değilsiniz, umarın çark eder.
Genelleme yapmayalım lütfen :)

Biz evlendiğimizde eşim öğrenciydi . Beş kurusumuz yoktu ..düğünde yüklü miktarda taki takıldı .. elimizi bile sürmedik, kenara attık .. iki tarafın ailesi de zengin ..yalnız bu iki tarafın çocukları çok gururlu :) hiçbir talebimiz olmadı kendilerinden .yasımız da çok küçüktü. .eşim şimdiki asgari ücretin yarısı bile olmayan bir maaşla ise girdi ,evimiz vardı,sıktık biraz kendimizi .. şimdi eşim mühendis ,ben öğrenci ..babalarimiz kadar olmasa da var birseylerimiz :)) biz buna azmin gücü diyoruz hatta bazen ileri gidip ,azimle s.çan duvarı deler diyoruz :)) oturduğum yerden eşimin babası şunu yapsın ,anası bunu yapsın ,benimkiler totomu sıcak tutsun deseydim , şimdi burda kim bilir kaç milyonuncu konumu açıyor olurdum ..Ayyy kendimden tiksindim

Çalışmanıza izin vermiyorsa eğer, ekonomik açıdan rahat olması gerekmez mi?
Ki bence rahat değil ki, annenizde kalıyorsunuz kışları.
Afedersiniz sığıntı gibi.

Evet ya da hayır deyin?

Mesele sadece kocasının calismaya izin vermemesi değil konu sahibi kendi de kadınların çalışmasına karşıyım yazdı

Allah herkesin niyetini biliyor derdimiz mal olsa bizden yalakası olmazdı sizin düşünsenize göre bırakalım herkes kalbinin ekmeğini yesin kolay gelsin güle güle.
Kesinlikle maddi beklenti icindesin kv ve kp den.
Zira bütün konularinin temeli bu .
Ama kibirden bu insallara bir merhaba yi bile layik gormuyorsun.Istiyorsunki sen oylece dur onlar sizin etrafinizda pervane olsun.

Ha benim beklentim yok diyen alir kurar sobasini esine sinirlenip içten ice kendini yiyeceğine oturur sobasinin basina sefasını sürer.

Konu sahibi de bu yazınızı okuyup kendinden tiksinir mi :)
Tebrik ederim sizi

Sadece o değil bende kadınların çalışmasını uygun bulmuyorum.

Bunu diyen kadin erkek doktora gitmem kadin doktora giderim diyor,
Yarin cocuguna da kadin ogretmen isteyecek,
Madem kadinlarin calismasini uygun bulmuyorsun calisan kadinlarin nimetlerinden yararlanmayacaksin arkadas.
Bu sitenin editorlerinin de cogu kadin, elindeki telefonun ureticileri, servis saglayicilarin calisanlari vs vs bu kadinlar olmasa hala ortacagda yasiyor olurdun ve o begenmedigin kombili evini de mumla arardin.
Bil istedim.

Sizin diger konularinizi da biliyorum hepsi kv, kp ve dolayisiyla parayla ilgili.
Kendi kendimize yetiyoruz diyorsunuz ama yetseniz isinma sorununuzu kendiniz cozersiniz.

Size birseyler anlatmaya calisan insanlara da burada haksizlik yapiyorsunuz.

Hayat cok pahali sevgili tereliye. Cok sukur biz de kendi kendimize su an yetiyoruz. Ama oglum daha iyi sartlarda okusun, yasasin diye yeniden ise baslayacagim. Yetmediginden degil evladim icin. Bence siz de calisin hem esinize destek olun hem de kimseye bel baglamayin. Nacizane tavsiyem :)

Banlandın ama şu mesajı yazmam lazım, banın açılınca okursun.

Ablacım ben mutluluktan bahsetmedim, birey olabilmekten bahsettim, Allah mutluluğunuzu daim etsin, huzurlu ve mutlu bir evliliğiniz olsun inşallah lakin demek istediğimi anlamamışsın, eşinle ilgili yazdığın şu kısım beni destekliyor :
"ama eşime sorsanız bu evlilik eşini ailesine güvendiği için bin pişman böyle davranacaklarını bilmiyordum diye defalarca dile getirmiştir"

İşte kilit nokta, işin püf noktası bu, eşin her ne kadar sana aileme güvendiğim için pişmanım dese de ailesinin huyuna gitmek zorunda çünkü kendini onlara bağımlı hissediyor, çünkü ben evliyim siz karışamazsınız derse kiraya çıkmak zorunda, aldığı maaş kiraya faturalara, mutfak masrafına yetişmeyecek çok iyi biliyor, ayrıca söyleyeyim kira vermekte istemiyor, bugün aldığı maaşın 2-3 misli maaş alsın, ki inşallah çok iyi hayırlı kazançları olsun, eşin o evden çıkmaz, yaz bunu bir kenara.

Bir de yineleyeyim sana bir abla, belki bir anne tavsiyem olsun çalışmamakla gurur duymamalısın, çalışan kadınların ellerini öperim, kimi harf öğretiyor bize, kimi sağlığımızla ilgileniyor, kimi tarla da ırgatlık yapıyor, kimi belediyenin park bahçelerinde çiçek ekip dikiyor, kimi de ekmeğini çaycılıktan, tuvalet temizlemekten çıkarıyor, edebiyle çalışan tüm kadınların önünde saygıyla eğilirim ben.
Büyük lokma yiyelim ama büyük laflar etmeyelim.

O üye bu üye işte

pff çalış dedin gelince engellenecekler listesine girdin:)) zira beni kitap oku dediğim için göz ardı etmişti.

pff çalış dedin gelince engellenecekler listesine girdin:)) zira beni kitap oku dediğim için göz ardı etmişti.
Sorun değil, ben kızamıyorum gençtir, belli bir yaşa gelince bugün doğru gelenler yanlış gelmeye başlar, 23 yaşındaki düşüncemle 45 yaşındaki düşüncelerim arasında dağlar kadar fark var, gençler olgunlaşacaklardır bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…