- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kimse ona sığıntı muamelesi yapmıyor bu sebepten sığıntı değil.Eşinin çalışmasını istemiyor ama gidip eşinin anne babasinda kışı geçirebiliyor adeta siginti gibi !!
Çalışan kadınlara ne gözle bakıyor acaba da sizi calistirmiyor nasıl bir zihniyeti var ?
Çok çok yüksek maaş alırsın aman eşim yorulmasin dersin de bu hem kel hem fodul yani.
Bırakın buz gibi evde tek başına yaşasın niye geliyor sizin ailenizin yanına ya.
Umarım bu adamdan çocuk dusunmezsiniz.
Sadece o değil bende kadınların çalışmasını uygun bulmuyorum.
Soba kömür alacak paramız var şükür ama aldıktan sonra biz yalıtımı yapacaktık söyledik ya neden aldınız diye eşime hesap soracak bir ailesi var.Yahu bundan ala huzursuzluk mu olur allah aşkına?
Insanın en temel ihtiyacı barinmadir daha onu karsilayamiyor adam isterse dünyanın en iyi kocası olsun.
Bir de karısının çalışmasına karışıyor soba kurup kömür alacak durumumuz yok diyorsunuz .
Pardon ama daha ne kadar muhtaç duruma düşmeniz gerekecek ?
Gidin girin bi işe kimseye muhtaç olmayın kimseden bir şey beklemeyin .
Vallahi dehşete düştüm.Ev bu ya ev en temel ihtiyaç yani.Konu sahibi kadınların çalışmasını kocaya para yedirmek olarak görüyor. Yormayın nefesinizi
Sizi kırar mıyız hiç emredersiniz.
Siz üremeyin pls.
Bizim için ailemle kalmak sorun değil o evde yaşamayı istemek eşimin seçimi benim değil o benim için herhangi bir ev ölüp bitmiyorum.Vallahi dehşete düştüm.Ev bu ya ev en temel ihtiyaç yani.
Gerekirse gider 1+1 kucucuk bi ev tutarım ama yine de anne babamda kalmam yani.
Böyle ailenin de hayatta evini filan istemem isterse en ala yalıtım yaptırsinlar.
Herşeyin farkındayım evlenmeden bnm öncede ailem çalıştırmadı beni değişen bir durum yok yani.Maddi özgürlüğünü eline almayan erkekler evlenmesin lütfen yaa. Sonra sonuç böyle oluyor.
Size dayattığı şeyin ne olduğunun bilincinde dahi değilsiniz, umarın çark eder.
Bence siz bi yazdiklarinizi okuyun kendinizle celisiyorsunuz.Kimse ona sığıntı muamelesi yapmıyor bu sebepten sığıntı değil.
Sadece o değil bende kadınların çalışmasını uygun bulmuyorum.
Lütfen eşim hakkında ileri geri konuşmayın kasdettiğiniz gibi biri değil.Ailem benden çok seviyor onu neden yaşasın o evde buna izin vermezler zaten.
Çocuk için hala erken düşünmüyoruz evle ilgili bu problemler varken ama yanlış bir insan değil kesinlikle en iyi merhametli babalardan biri olur buna eminim.
Başlık hatalı oldu dememek aslında doğru olan.neyi deneyeceğinizi anlamadım
Kocişkodan önemlisi yok şu hayattaBence siz bi yazdiklarinizi okuyun kendinizle celisiyorsunuz.
Eşiniz hakkında böyle düşünmeme sebep olan sizin yazdıklarınız yoksa tanımadığım biri için neden böyle dusuneyim durduk yere??
Şikayet ettiginiz her şeyi savunur hale geldiniz her haklı ve olumsuz yorumda.
Yazdıklarım çelişmiyor herkes anlamak istediği yerden anlıyor sadece yaşıtım yaptırmayı düşünürken gidip ailesine söyleyen eşim soba alalım dediğimde bunu söyleyen eşim ben değilim yani gidip söyle demiyorum demezsem huzursuzluk olur konuşurlar diyen o.Bence siz bi yazdiklarinizi okuyun kendinizle celisiyorsunuz.
Eşiniz hakkında böyle düşünmeme sebep olan sizin yazdıklarınız yoksa tanımadığım biri için neden böyle dusuneyim durduk yere??
Şikayet ettiginiz her şeyi savunur hale geldiniz her haklı ve olumsuz yorumda.
Valla şimdi usendim kopyalamaya yukarda bi yerlerde siz yazmışsınız biri sobayı kurun demiş sizde soba odun kömür 3 5 kuruş şeyler değil maddi olarak zorlanıyoruz gibi bir şey yazmışsınız ona binaen yazmıştım ben.Soba kömür alacak paramız var şükür ama aldıktan sonra biz yalıtımı yapacaktık söyledik ya neden aldınız diye eşime hesap soracak bir ailesi var.
Öyle yok çünkü o insan gibi bir insanKocişkodan önemlisi yok şu hayatta
Hem soba odun kömür alıp hem yalıtım yaptıracak gücümüz yok evet ikisinden biri olmalı yalıtım fayda etmeyince yok yere gitmiş olacak birikimimizValla şimdi usendim kopyalamaya yukarda bi yerlerde siz yazmışsınız biri sobayı kurun demiş sizde soba odun kömür 3 5 kuruş şeyler değil maddi olarak zorlanıyoruz gibi bir şey yazmışsınız ona binaen yazmıştım ben.
Evet türünün tek örneğiÖyle yok çünkü o insan gibi bir insan
Çalışmanıza izin vermiyorsa eğer, ekonomik açıdan rahat olması gerekmez mi?Herşeyin farkındayım evlenmeden bnm öncede ailem çalıştırmadı beni değişen bir durum yok yani.
Annemlerdeyiz artık bu havada git gel olmuyor hava soğuk neden gocunsun bizde eve yardım ediyoruz yiyip içip yatıp bedavaya koymadık annemler el üstünde tutuyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?