Bitecek korkusu

Azıcık uyanık mı olsanız acaba saf saf sonra yerim demek yerine ondan önce mi davransanız belki bu kez o isyan eder

cidden ama ya cidden kokuyor.

Azıcık uyanık mı olsanız acaba saf saf sonra yerim demek yerine ondan önce mi davransanız belki bu kez o isyan eder
Bunu bi kere yaptım biliyor musunuz
Umduğum isyan gelmedi
Muzu 2 kilo aliyorduk
Muzu haftalık 3 kiloya çıkardı kendince çözdü olayı
Sessiz sedasız açılmadan kapandı o olay.

Yedirtmiyelim yiyelim dimi sonuç olarak

Dert bunun neresinde

Bunu bi kere yaptım biliyor musunuz
Umduğum isyan gelmedi
Muzu 2 kilo aliyorduk
Muzu haftalık 3 kiloya çıkardı kendince çözdü olayı
Sessiz sedasız açılmadan kapandı o olay.
Ozaman sizde onun taktiğini uygulayın boşverin çok takılmayın herkesin yeme hızı ve şekli farklı sonuçta. Kimisi peşinden atlı kovalıyormuş gibi yemeyi sever

O tabağın çoğunu bıraksa da yiyemezsin belki de yeme konusunda erkeklere yetişemeyiz. Seni düşünmediği için mi kızıyorsun yediği için mi?

Eşiniz kalabalık ailedemi büyüdü acaba genelde kalabalık ailede büyüyen insanlar öyle oluyor. Bitecek korkusu ile herşeyi tüketme isteği oluyor. Sizden kıskandığı için değil yapısı öyledir.

Biz geçen evde cevizin tadını unutmayalım dıye eşimle ağzımıza birer tane attık.
Bizim evde çerez, meyve, et gibi gıda maddeleri çocuklara özeldir.
Çocuklar dururken eşim avuç avuç yese benim için boşanma sebebi.

Allah başka dert vermesin ama benim de çok sinir olduğum bir şeydir eşinizin yaptığı. Aşırı irrite ediyor beni kim yaparsa yapsın. Siz de bir daha iki ayrı tabak koyarak durumu çözebilirsiniz ben öyle yapıyorum genelde :) ona ayrı hazırlayın cips, cerez vs. kendinize ayrı. Mutfakta dolaptan aşırdıklari şeyler için de ayrı bir zula yapın kendinize ondan gizli

Gece gece somurtmuş oturuyorken duruma da yorumlara da çok güldüm gerçekten . Ama anlıyorum da sizi. Ben de yanındakini hiç düşünmeden hapur hupur silip süpürene ciddi anlamda sinir olurum. Tabakları ayırın ve kırılır filan demeden uyarın. Tabağımda kalsa da biraz sonra yemeyi tercih etmiş olabilirim. Lütfen tabağıma dokunma, rahatsız oluyorum ben artık bu durumdan diyin. Ayıplayın kınayın öğretin. Belli ki anne öğretmemiş

Şöyle söyleyeyim o zaman kimi erkek çocuğuna bu gibi durumların ayıp olduğu öğretilmiyor bile hele ki evde tek erkek çocuğu olarak büyütüldüyse.E haliyle bu düşünceyi atması da seneleri bulabilir alışkanlık olmuş çünkü.Dillendirmekten bıkmayın.

mutfakta iki ayrı tabak yapın, çerezleri mıncıklamak suretiyle istediklerinizi seçin ve onları kendi tabağınıza koyun
Allah da başka dert vermesin inşallah

Aç hozlu bı esınız var .Arkasını düşünmeyen .Şaka gıbı .

Tabakları ve çikolataları ayırın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…