Bitmek bilmeyen eski es derdi

Maalesef devir artık bizim zamanımızdaki gibi degil. Küçük çocuğa kimse sapık muamelesi yapmıyor ama gereken önlem alınmak zorunda
Kızım kesinlikle mıc mıc iliskiden hoşlanmaz korksa bile yanına çağırır eminim buna ex es buna uygun ortam hazırlamış cok belli

O zaman gerekli uyarıyı sözlü yaptım avukatımla da konuştum
Beraber fotoğraf atması degil sorun olan sürekli bir misilleme var bu da yatakta yatırdıktan sonra yaptığı hareketler diyorum

yaşta.Kadının da bir oğlu var 7 yaşında ilk beraber kaldıklarında kızımla kadının oğlunu aynı odada yalnız yatırmışlardı
Diğer konularda haklı olabilirsiniz ama bu cümleye anlam veremedim. Onlar çocuk. Aynı odada yatmışlar. Burdan ne anlam çıkardınız?

Aynen en yakın zamanda harekete geçeceğim

Sizin hayatinizda bir adam olsa, adam, kiziniz ve siz ayni yatakta yatsaniz. Normal karşılayacak mi babasi ? Ayni sey bakin, hic fark yok. Bu normal degil. Uzman görüşü alirsaniz, bir cocugun kendi oz ebeveynleri ile yatmasi dahi sikintilidir. Çocuğun anne veya babayla yatması; çocuğun kişilik gelişimi, bireyselleşmesini ve cinsel gelişimini olumsuz şekilde etkileyebilir.

Öncelikle mahkeme kararının her haftasonu babada diye karar vermesi ilginç fln değil. Böyledir zaten bu, hafta içi annede, hafta sonu babada. Sizin dediğiniz gibi bir şart, kural kanun yok.
Tabi ki mutlu olsunlar, kadın çocuğu benimsesin, sevsin, çocuk babaya gidince de mutlu huzurlu olsun ama babanın , konu sahibine , üçünün olduğu fotograflar göndermesi evet sadece nispet. Benim de boşanan çocuklu arkadaşım var, babası haftasonları alıyor, ki aynı evde yaşadığı sevgilisi var adamın, çocuğu tek çekip atıyor, konu sahihi görmek zorunda mı sürekli o kadını ve eski eşini fotolarda? O fotograflara hiç yorum yapmayın, oralı olmayın bence konu sahibi, belki vazgeçer zamanla.

İste en basından beri anlatmak istediğim şey bu cok teşekkür ederim anladığınız icin

Yani evet haklı olabilirsiniz yeni nesil telefonlardan herseyi öğreniyor. ben kuzenlerimle 17-18 yasına kadar bizde misafir olduklarında aynı odada kaldık. ailelerimiz için de sakınca olmadı. gerci kuzenler olarak beraber büyüdük gözümüzü açtık onu gördük. artı şimdiki nesil gibi her şeyi bilmiyorduk.

Ben bu durumdan çok çocuğu koynuna almasına sinirlendim. aklıma kurt düşerdi kendilerine alıştırıp sonra cocuğun velayetini almaya çalışabilirler mi? bilemedim. kadının niyeti ne anlayamıyorum.

kocanızla da isterse sokak ortasında sevişsin valla hiç umrumda olmazdı boşuna takmışsınız o kısmı. kendi özel hayatı. siz eşinizi görüş alanınızdan çıkarın. görseniz de aldırmayın. sizin sinir olduğunuzu gördükçe daha çok yapacak.

kadın şuan için mutlu yeni evli 3-5 seneye görürüm o mutluluğu

Bazı şeyler zorlamayla olmuyor içten gelirse ne ala ama zorlama is cok sırıtıyor kardeş gibi büyüyecekseniz diye dayatılan iki cocuk var ortada hadi onu da geçtim yeni tanıştığı bir kadınla aynı yatakta yatırılıyor benimle bile uyumaz cok fazla neye ses çıkaramadı da uyumak zorunda kaldı diyorum

Siz olsaydınız çocuğu kapınızdan mı geçirmezdiniz :))
Ya bi had bilin yav

Hangi mahkeme o şekilde karar veriyor ? Aile hakimi sıfatıyla da görev yapmışlığım var çok kısa bir süre ilçedeyken. Benim gözden kaçırdığım bir uygulama mı var çok emin yorum yaptınız da

Kişisel ilişkinin yeniden düzenlenmesi için dava aç boşanma davana bakan avukat ile görüşüp. Bu durumlarda çocuğun üstün yararı önceliklidir. kişisel ilişki değişen koşullara göre yeniden uyarlanabilir. Yargıtayın esas aldığı bir kaç kriter var. Çocuğun cinsel güvenliği önceliklidir. Çocuğun cinsel güvenliği de dar yorumlanmaz örneğin baba ve 3. Kişi ile çocuğun aynı yatağı paylaşması uygun değildir. Çocuğun bir yabancı ile yatırılıyor. Bunun dışında başka yabancı bir çocukla da beraber yatırılıyor ki belirtilen yaş grupları cinsel bölgelerin keşfedildiği yaş grubu. Her ne kadar tatmin olma saikiyle çocuklar birbiriyle iletişim kurmasa bile bir diğer kriter olan çocuğun ahlakının tehlikeye girmesine sebep olabilir.

Diğer konularda haklı olabilirsiniz ama bu cümleye anlam veremedim. Onlar çocuk. Aynı odada yatmışlar. Burdan ne anlam çıkardınız?

Cocuklar birbirini istismar etme amaciyla degil, merak ettikleri icin birbirlerine karsi olur olmaz seyler yapabiliyorlar. Ben cok daha kucukken kuzenim soyunmami istemisti mesela. Oda küçüktü. Ilkokulda da benzer bisey yasadim, hatta 1.siniftaydim. bu iki olayda da karsi taraf kiz cocuguydu. Bunun kizi, erkegi yok. Aman onlar cocuk, ne var ayni odada uyusunlar diye bisey olmamali. Bazi konularda ebeveyn olarak yanlis yapma hakkimiz yok. Cocugun birkez bile yanlis bir davranisa maruz kalmasi travma yasamasi icin yeterli

Neden bu kadar atarlandınız?
Kolay mı bir kadın için hem bunları yaşamak hem de çocuğunu kollamak?
Boşanıyor hem de mağdur olarak ve mağdur eden arsızca yaşamaya devam ediyor.
Bak ben de boşandım. Hayatıma biri girse çocukları alıp verirken kol kola onla alıp vermem.
Çocuğun mahremi anne babasıdır ondan başkasıyla yatıp kalkması da doğru değil.
Kardeşleri bile belli bir yaştan sonra ayırıyoruz di mi sağlıklı bir yaşamları olsun diye.
Konu sahibi böyleleri tatlı dilden anlarlar. Kendini iyi hisseder. Ona de ki bak ikimizin çocuğu ve sağlıklı bir şekilde büyüsün. Evleniyormuşsun hayırlı uğurlu olsun kızımın da ikinci bşr evi oluyor ne güzel. Ama içinde yaşarken bir takım şeyleri biz anne baba olarak konuşarak düzenlemeliyiz. Bir abisi de olacak iyi hoş ama ayır odalarda yatmalılar. Öz abi de olsa bunu yapardık.
Diğer bir konu madem kızımı Her haftasonu alıp ilgileneceksin bir odası olsun kendini oraya ait hissetsin.

Çünkü bu adam babası ve çocuğu bir ömür alacak. Tartışmayla da olmuyor çocuk için ya sabır deyip ılımlı davranacaksın.
Ve kadını gözüne sokmasının nedeni sana nispet. Belli ki aklı hala sen de. Sen de tartışıp onun oyununa gelme

Nisanlıya denecek bir şey yok şu aşamada.
Babada hayatına bu kadın girene kadar ilgili değildi, konu sahibinin konularını biliyorum,kendisi de yazmış nafaka artırımı isteyince çocuğu bir ay görmemiş, beni öldü bilsin demis. Zaten baba olarak güvense, başından beri çocuğuyla ilgili olsa kafası daha rahat olurdu. Adam muhtemelen nişanlısının karşı ilgili baba rolü oynuyor, insan eski de olsa eşinin ciğerini bilir. Bu kafada biri çocuğun ruh halini, neyin zarar verip veremeyeceğini düşünmez, derdi başka çünkü.
Beraber yatma olayı nasıl gelismis bilemeyiz ama nisanlisiyla aynı evde yaşayıp üçü beraber uyuyan konu sahibi olsaydı eski eş çok daha fazla sorun çıkarırdı eminim. Öyle ay ne güzel aile olacaklar kızımı seviyorlar gibi toz pembe bakılabilse keşke konuya.

Ben konu sahibinin duygularını anlayabiliyorum ama paylaşılan fotoğraflara takılması falan gereksiz orada konuyu çocuktan çıkarıp kişiselleştiriyor.

O zaman gerekli uyarıyı sözlü yaptım avukatımla da konuştum
Beraber fotoğraf atması degil sorun olan sürekli bir misilleme var bu da yatakta yatırdıktan sonra yaptığı hareketler diyorum

Haklı olduğunuz konular var. Kendinize yapılanlar icin degil cocugunuzun fiziksel ve ruhsal guvenligi icin harekete geçin.
6-7 yaş grubunda cocuklar merakli oluyor. Cocugu istismar etme amacli degil merak yuzunden bile yanlis seyler yaşanabilir. Babanin her haftasonu cocugu yatili alması saglikli degil. Normalde her ayin 1. Ve 3. Haftasi aliyrolar. Mantik şu: cocuk bir haftasonunu anne ile, bir haftasonunu baba ile geçirsin.

Aslında benim konuda demek istediğim rahatsız ise her hafta göndermesin çocuğu gönderip diken üstünde olmak açık aramak çocuk için daha kötü.. canını dişine takıp göndermeyen anneler de var.. herkesin yavrusu kendine özel böyle bir kaygı durumunda yollamamak için yollar aranması daha doğru değil midir? Çözüm basit aslında “gönderme..”

Bir çocuğun tek ebeveyni olmak tüm hayatını ona adamak, kendi özel hayatının sıfırlanması kolay mı geliyor kulağınıza bilmiyorum ama neden göndermesin? Zaten bu toplumda çocuklu boşanmaların yükünü kadınlar çekiyor çoğunlukla, kadınlara çocukları göndermeyin demek yerine babaların aklı başında davranması üzerinde durulmalı bence. Çocuklarında babalarına ihtiyacı var ayrıca. Hoşuna gitmeyen her meselede çocuğu göndermeyip babasıyla iletişimini sıfırlamaya annenin hakkı yok zaten.
Mahkeme kararı haftada birken çocuğu vermeyip polis zoruyla mi aldırsın? Bu eski koca şu an bunu yapacak durumda.
İhtiyaç olan sağlıklı iletişim ama onu da sağlayan boşanmış çift sayısı hala çok az malesef.

Ben ve kardeşim boşanmış anne babaların çocuklarıyız eğer çocuklar öncelikse bu yazdığım yorumlar çocukluklarımızın verdiği durumla alakalı yaşadıklarımızda alakalıdır. Annem canını dişine takıp göndermedi şikayet ettiği durumlar vardı çünkü kaygıları vardı şayet ilgili bir kadın olsaydı karşı taraf annem duruma pozitif bakardı..hayatımda gördüğüm en naif insan annemdir evlatları için canını verir. İstismara varacak kadar bir kaygı duyuluyorsa eğer bir anne canını dişine takarak şehir bile değiştirir benim anlatmak istediğim bu. Çocuğu her hafta gönderip kaygı duymak acaba ne yaşadı diye sorgulamak bana göre bu da istismardır o halde.. Her hafta gönderipte ki kaldı ki konu sahibi bunu ben istedim mahkemede her hafta babası alsın istedim diyor ya düşünsenize şiddet görmüşsünüz çocuğunuzu ellerinizle şiddet gördüğünüzü iddia ettiğiniz bir adama veriyorsunuz.. Oturmayan normal olmayan bir çok şey var ben burada tabii ki de çocuğu düşünüyorum çünkü benim çocukluğum ve kardeşimin çocukluğu zaten bunları yaşamakla geçti.. Her şeyden önce tabii ki de çocuğun önemi var ona iyi davranan birine gidiyorsa ilgili bir babaysa ve çocuk buna şikayet etmiyorsa ortada sorun yoktur.. Annelik içgüdüsü ile problem ettiği bir konu varsa da çocuğu göndermemeli ne yapar eder ortalığı yıkar canını dişine takar yine de bir şekilde mahkemeyi ikna eder.. Zaten normal anlaşan boşanan çiftler de bile bir hafta anne de bir hafta babada gibi bir durumda var ama burada şiddet iddaa edilip, istismar iddia edipte her hafta ellerinle göndermezsin benim anlatmak istediğim bu.. benim burada son kez söyleyeceğim şey en önemlisi çocuğun psikolojisi belki karşı tarafla iyi anlaşıyordur neticede karşı tarafında bir çocuğu var umarım çok iyi anlaşırlar her şeyin hayırlısı

Sevgili sunshine benim kızım da babasıyla ve kadınla beraber yatıyordu hem de 10 yaşına kadar falan.
Onlar evlenmeden önce de babasıyla yatıyordu korkuyorum ayağına.
Kızım, Hep onla yatıyor biraz da benle yatsa nolur diye ağlıyordu ben kızınca.
Evlendiği kızcağız iyi sabirliymis ki o dönemi atlattık.
Dedim ki eğer aralarında yatmaya devam edersen benle yatamazsin. Tarafını seç.
Tabi beni seçti.
Biz halen kuzumla birlikte yatarız koyun koyuna.
Çok da güzel oluyor valla.psikolojisi de gayet düzgün bir çocuk.
Yani çok takmayın.
Emin olun kadın da bu durumdan rahatsızdır.
Lütfen kabullenin. Onlar evli. Bırakın adamın pisliğini kadın düşünsün.
Siz bela olan eski eş olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…