- 19 Haziran 2013
- 1.351
- 1.418
- 333
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Neden bu kadıncağıza bu kadar ağır konuşuyorsunuz, resmen tahrik ediyorsunuz. Yok mükemmeller yok aile olmaya çalışıyorlar. Yazık ama ya bu kadınada. Valla bende olsam şiddet gördüğüm adamdan kurtulduğuma sevinsem bile yavrumun onlarla mutlu olması bile beni üzer. Konu sahibide üzülüyor biraz anlayışlı olalım. Onlar harika çift oladursunlar.Siz yine kaldıramayıp yeni konu açarsınız zaten orada görüşürüz
Ama yine de umarım sizde sever sevilirsiniz yasınız genç ömrünüz bu şekilde geçmez yazık değil mi sürekli onları kafaya takarak hayatı kaçırıyorsunuz..
Kızınız konuşmak istemiyorsa sorun var demek.Benim kızımda boşanma sürecinde öyle oluyordu.6-7 yaşindaydi o dönem.Çocuğu alip ailesinin evinde onlara bırakıp kendi sürtmeye.gidiyormus.Bir süre sonra kızımda; sinir krizi tarzı ağlama krizleri başladı.İcim patlamak üzere demişti banaCok bir yorum yapmadı bu konu hakkında. Zaten bosandıgımızdan beri babaya gidip geldikten sonra birsey konuşmak istemiyor
Konularınızı biliyorum ve canı gönülden takdir ediyorum kızınızı ve kendinizi iyileştirme çabanızıKızınız konuşmak istemiyorsa sorun var demek.Benim kızımda boşanma sürecinde öyle oluyordu.6-7 yaşindaydi o dönem.Çocuğu alip ailesinin evinde onlara bırakıp kendi sürtmeye.gidiyormus.Bir süre sonra kızımda; sinir krizi tarzı ağlama krizleri başladı.İcim patlamak üzere demişti banaPedagog desteği almaya başladıginda kendime çok kızmıştım." neden bu durumu göremedim" diye.
Şimdi babasi beni aldattığı o.pu ile evli ve kızım asla görüşmek istemiyor.Terapi sayesinde daha güçlü ve istemedigi şeylere HAYIR diyebiliyor.
Lütfen destek alın Kızınız için.Sonrasinda.yine.biz anneler üzülüyoruz yavrularimiz için.Babalar keyfinde.aleminde
Kızım henüz yüzyüze gelmedi o o.pu ile.Ama babasi telefonda konuşup yazısırken görmüş.Babasi dava devam ettiği icin " annene sakın söyleme , söyle olur vs " diye tehdit etmiş şerefsiz ve daha bir sürü sey .Psikologdan sonra öğrendim bunlari.Konularınızı biliyorum ve canı gönülden takdir ediyorum kızınızı ve kendinizi iyileştirme çabanızı
İçim patlamak üzere demesi cok içime işledi yavrum benim küçücük canıyla neler hissetti kim bilir
İlk gittiği zamanlar ne hissediyordunuz peki illa ki o kadınla muhattap oldu evladınız
Kadınla derken yeni eşle bi bırakıyorlar ayrıca kızınızın sürekli fotoğrafını çekmelerine müsaade etmeyin lütfen izinsiz paylaşmak da nedir aklınca işte cici anneliği güzel yapıyorum pozla şu telefonları kameralı yapanlara artık sövecek raddeye geldikZor bir durum gerçekten çıkamıyorum işin içinden. Kapıya da kadınla bırakıp kadınla alıyorlar sürekli fotoğraflar paylaşıyorlar kızımla birlikte tahrik üstüne tahrik
Siz yeni eş olabilir misiniz bu kadar bu bayana yükleniyorsunuzMahkeme kararı “her haftasonu” mu ilginç. Bir hafta annede bir hafta babadadır.
Babasından kopmasın diye eğer böyleyse bile ne kadar iyi bir babaymıs o ilgili
Umarım mükemmel bir aile olurlar aşkla dolu❤
Kadın eski eşinizi paylaşıyor diye bile burada yazmadığınız kalmadı size ne? İnsan hayatındaki kişiyi tabi ki paylaşır.
Konu bir tek çocuk olsa bunları burada dile getirmezdiniz.
Kendiniz yazıp kendiniz batıyorsunuz..
Harika bir çift oldukları belli , sizin gibi eski eşten sonrakızınızla ve kadının oğlu ile harika bir eşleşme olmuş onlar için eski eşi de baba olarak takdir ettim
Kesin başka cocuklu bir kadının, bir halt olmadığını anladığı için boşadığı herifi nimetten sayıp ,koca diye alan, cici anne olarak poz yapan başka bir kadindir.Anlamadiklari şey şu zaten iyi bir halt olsa çocukla ilk eş boşamazdiSiz yeni eş olabilir misiniz bu kadar bu bayana yükleniyorsunuz
Kesinlikle öyle bu bayan da hıncını konu sahibinden alıyor yazık içinde hazmedemediği bir şeyler varKesin başka cocuklu bir kadının, bir halt olmadığını anladığı için boşadığı herifi nimetten sayıp ,koca diye alan, cici anne olarak poz yapan başka bir kadindir.Anlamadiklari şey şu zaten iyi bir halt olsa çocukla ilk eş boşamazdi
Ben ve kardeşim boşanmış anne baba çocuklarıyız benzer süreçleri yaşadık ailecekSiz yeni eş olabilir misiniz bu kadar bu bayana yükleniyorsunuz
Siz çok büyük konuşuyorsunuz herkes boşanma adayıdır güvenmeyin çok. Bende boşandım.Kesin başka cocuklu bir kadının, bir halt olmadığını anladığı için boşadığı herifi nimetten sayıp ,koca diye alan, cici anne olarak poz yapan başka bir kadindir.Anlamadiklari şey şu zaten iyi bir halt olsa çocukla ilk eş boşamazdi
Konu sahibine iğneleyici mesajlarınız hiç hoş değil kim olsa çocuğunun fotoğrafının sürekli çekilmesinden rahatsız olurBen ve kardeşim boşanmış anne baba çocuklarıyız benzer süreçleri yaşadık ailecek
Son yaptığım yorumlarda açıkladım cocuk önemli cocuk iyiyse mutluysa sorun yok.. kaygı duyan anne ne yapar eder göndermez diye.. bu konuya daha fazla yorum yapmak istemiyorum benzer süreçler ailemde yaşandı annem ufacık duyduğu kaygıda göndermedi kol kanat gerdi bize konu sahibi her hafta gönderiyor.. umarım cocuk iyidir ve arası da iyidir diğer kadınlaKonu sahibine iğneleyici mesajlarınız hiç hoş değil kim olsa çocuğunun fotoğrafının sürekli çekilmesinden rahatsız olur
Ama sanki kendi durumunuzu konu sahibinden hıncınızı alır gibi yazmışsınız belki de yaraladınız hanımefendiyi olmayan bir şeyle itham ettiniz o anne doğal olarak düşünecek ayrıca kıskanadabilir eski eşi konu sahibine siz evlenemediniz yalnızsınız gibi onur kırıcı şeyler yazdınız belki kızı için evlenmiyor çocuğu olan biri için ikinci evliliği yapmak kolay mı sanıyorsunuz siz iti var sapığı var evlenmeyi bir halt sanmayın lütfenSon yaptığım yorumlarda açıkladım cocuk önemli cocuk iyiyse mutluysa sorun yok.. kaygı duyan anne ne yapar eder göndermez diye.. bu konuya daha fazla yorum yapmak istemiyorum benzer süreçler ailemde yaşandı annem ufacık duyduğu kaygıda göndermedi kol kanat gerdi bize konu sahibi her hafta gönderiyor.. umarım cocuk iyidir ve arası da iyidir diğer kadınla
Evlenmeyi bir halt sansam kendim eski eşimi boşamazdım. Lütfen polemik yapmayalım daha fazla sonraki mesajlarımda da detaylıca açıkladım iyi gecelerAma sanki kendi durumunuzu konu sahibinden hıncınızı alır gibi yazmışsınız belki de yaraladınız hanımefendiyi olmayan bir şeyle itham ettiniz o anne doğal olarak düşünecek ayrıca kıskanadabilir eski eşi konu sahibine siz evlenemediniz yalnızsınız gibi onur kırıcı şeyler yazdınız belki kızı için evlenmiyor çocuğu olan biri için ikinci evliliği yapmak kolay mı sanıyorsunuz siz iti var sapığı var evlenmeyi bir halt sanmayın lütfen
Yazıklar olsun ya böyle babayaKızım henüz yüzyüze gelmedi o o.pu ile.Ama babasi telefonda konuşup yazısırken görmüş.Babasi dava devam ettiği icin " annene sakın söyleme , söyle olur vs " diye tehdit etmiş şerefsiz ve daha bir sürü sey .Psikologdan sonra öğrendim bunlari.
Ben anlasmali bosanma isteyince ex boşanmak istemeyip barışmak istemişti.Ben hayır demiştim.Bana " kızımı senden alicam, annesi de sen olamayacaksin" demisti.Şimdi arayip sormuyor bile doğru düzgün.Yeni hayatinda mutlu mesut.Sizin ki de bir süre sonra çeker kendini.Her aradığında küçücük çocuğu vermek zorunda değilsiniz.Hasta diyin, başka programımiz var diyin.Bahaneler yaratin.Ne kadar az o kadar iyi olur kızınız için
Evet yeni es de degil henüz nişanlıyla. Kadın ve eski es kızımı her aldıklarında mutlaka fotoğraflarını paylaşıyorlar cici anneliğini evlenince cok merak ediyorumKadınla derken yeni eşle bi bırakıyorlar ayrıca kızınızın sürekli fotoğrafını çekmelerine müsaade etmeyin lütfen izinsiz paylaşmak da nedir aklınca işte cici anneliği güzel yapıyorum pozla şu telefonları kameralı yapanlara artık sövecek raddeye geldik
Çok teşekkür ederim anlayışınız icin hala güzel insanların hatrına dönüyor dünyaAma sanki kendi durumunuzu konu sahibinden hıncınızı alır gibi yazmışsınız belki de yaraladınız hanımefendiyi olmayan bir şeyle itham ettiniz o anne doğal olarak düşünecek ayrıca kıskanadabilir eski eşi konu sahibine siz evlenemediniz yalnızsınız gibi onur kırıcı şeyler yazdınız belki kızı için evlenmiyor çocuğu olan biri için ikinci evliliği yapmak kolay mı sanıyorsunuz siz iti var sapığı var evlenmeyi bir halt sanmayın lütfen
Ama sanki kendi durumunuzu konu sahibinden hıncınızı alır gibi yazmışsınız belki de yaraladınız hanımefendiyi olmayan bir şeyle itham ettiniz o anne doğal olarak düşünecek ayrıca kıskanadabilir eski eşi konu sahibine siz evlenemediniz yalnızsınız gibi onur kırıcı şeyler yazdınız belki kızı için evlenmiyor çocuğu olan biri için ikinci evliliği yapmak kolay mı sanıyorsunuz siz iti var sapığı var evlenmeyi bir halt sanmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?