Bitmek bilmeyen eski es derdi

Neden bu kadıncağıza bu kadar ağır konuşuyorsunuz, resmen tahrik ediyorsunuz. Yok mükemmeller yok aile olmaya çalışıyorlar. Yazık ama ya bu kadınada. Valla bende olsam şiddet gördüğüm adamdan kurtulduğuma sevinsem bile yavrumun onlarla mutlu olması bile beni üzer. Konu sahibide üzülüyor biraz anlayışlı olalım. Onlar harika çift oladursunlar.

Cok bir yorum yapmadı bu konu hakkında. Zaten bosandıgımızdan beri babaya gidip geldikten sonra birsey konuşmak istemiyor
Kızınız konuşmak istemiyorsa sorun var demek.Benim kızımda boşanma sürecinde öyle oluyordu.6-7 yaşindaydi o dönem.Çocuğu alip ailesinin evinde onlara bırakıp kendi sürtmeye.gidiyormus.Bir süre sonra kızımda; sinir krizi tarzı ağlama krizleri başladı.İcim patlamak üzere demişti bana Pedagog desteği almaya başladıginda kendime çok kızmıştım." neden bu durumu göremedim" diye.
Şimdi babasi beni aldattığı o.pu ile evli ve kızım asla görüşmek istemiyor.Terapi sayesinde daha güçlü ve istemedigi şeylere HAYIR diyebiliyor.
Lütfen destek alın Kızınız için.Sonrasinda.yine.biz anneler üzülüyoruz yavrularimiz için.Babalar keyfinde.aleminde

Eski eşinize gelince kendini nimetten sayıyor.Size " sen sorunlusun, bak ben evlendim, çok mutluyum, sen yalnızsın" mesaji vererek mastürbasyon yapıyor.
"Özel hayatınız beni ilgilendirmiyor, sadece kızımin fotoğraflarini atın" diyebilirsiniz.
Biz de nadiren olan iletişimde ben SİZ diye hitap ediyorum.Daha mesafeli olduğu icin sizde tercih edebilirsiniz

Konularınızı biliyorum ve canı gönülden takdir ediyorum kızınızı ve kendinizi iyileştirme çabanızı
İçim patlamak üzere demesi cok içime işledi yavrum benim küçücük canıyla neler hissetti kim bilir
İlk gittiği zamanlar ne hissediyordunuz peki illa ki o kadınla muhattap oldu evladınız

Kızım henüz yüzyüze gelmedi o o.pu ile.Ama babasi telefonda konuşup yazısırken görmüş.Babasi dava devam ettiği icin " annene sakın söyleme , söyle olur vs " diye tehdit etmiş şerefsiz ve daha bir sürü sey .Psikologdan sonra öğrendim bunlari.
Ben anlasmali bosanma isteyince ex boşanmak istemeyip barışmak istemişti.Ben hayır demiştim.Bana " kızımı senden alicam, annesi de sen olamayacaksin" demisti.Şimdi arayip sormuyor bile doğru düzgün.Yeni hayatinda mutlu mesut.Sizin ki de bir süre sonra çeker kendini.Her aradığında küçücük çocuğu vermek zorunda değilsiniz.Hasta diyin, başka programımiz var diyin.Bahaneler yaratin.Ne kadar az o kadar iyi olur kızınız için

Zor bir durum gerçekten çıkamıyorum işin içinden. Kapıya da kadınla bırakıp kadınla alıyorlar sürekli fotoğraflar paylaşıyorlar kızımla birlikte tahrik üstüne tahrik
Kadınla derken yeni eşle bi bırakıyorlar ayrıca kızınızın sürekli fotoğrafını çekmelerine müsaade etmeyin lütfen izinsiz paylaşmak da nedir aklınca işte cici anneliği güzel yapıyorum pozla şu telefonları kameralı yapanlara artık sövecek raddeye geldik

Siz yeni eş olabilir misiniz bu kadar bu bayana yükleniyorsunuz

Siz yeni eş olabilir misiniz bu kadar bu bayana yükleniyorsunuz
Kesin başka cocuklu bir kadının, bir halt olmadığını anladığı için boşadığı herifi nimetten sayıp ,koca diye alan, cici anne olarak poz yapan başka bir kadindir.Anlamadiklari şey şu zaten iyi bir halt olsa çocukla ilk eş boşamazdi

Kesinlikle öyle bu bayan da hıncını konu sahibinden alıyor yazık içinde hazmedemediği bir şeyler var

Siz çok büyük konuşuyorsunuz herkes boşanma adayıdır güvenmeyin çok. Bende boşandım.

Konu sahibine iğneleyici mesajlarınız hiç hoş değil kim olsa çocuğunun fotoğrafının sürekli çekilmesinden rahatsız olur
Son yaptığım yorumlarda açıkladım cocuk önemli cocuk iyiyse mutluysa sorun yok.. kaygı duyan anne ne yapar eder göndermez diye.. bu konuya daha fazla yorum yapmak istemiyorum benzer süreçler ailemde yaşandı annem ufacık duyduğu kaygıda göndermedi kol kanat gerdi bize konu sahibi her hafta gönderiyor.. umarım cocuk iyidir ve arası da iyidir diğer kadınla

Ama sanki kendi durumunuzu konu sahibinden hıncınızı alır gibi yazmışsınız belki de yaraladınız hanımefendiyi olmayan bir şeyle itham ettiniz o anne doğal olarak düşünecek ayrıca kıskanadabilir eski eşi konu sahibine siz evlenemediniz yalnızsınız gibi onur kırıcı şeyler yazdınız belki kızı için evlenmiyor çocuğu olan biri için ikinci evliliği yapmak kolay mı sanıyorsunuz siz iti var sapığı var evlenmeyi bir halt sanmayın lütfen

Evlenmeyi bir halt sansam kendim eski eşimi boşamazdım. Lütfen polemik yapmayalım daha fazla sonraki mesajlarımda da detaylıca açıkladım iyi geceler

Yazıklar olsun ya böyle babaya
Neyse ki kurtulmuşsunuz kızınızla umarım cok güzel bir insan çıkar karşınıza

Evet yeni es de degil henüz nişanlıyla. Kadın ve eski es kızımı her aldıklarında mutlaka fotoğraflarını paylaşıyorlar cici anneliğini evlenince cok merak ediyorum

Çok teşekkür ederim anlayışınız icin hala güzel insanların hatrına dönüyor dünya
Maalesef bu üye beni o kadar üzdü ve sinirlendirdi ki bugün ben de yeni es ya da onun konumundaki biri olduğunu düşünüyorum bir önceki konuma da böyle şeyler yazmıştı cünkü

Kızınızın bilmediği bir kadın ve babasıyla aynı yatakta yatmaktan memnun olduğunu düşünmüyorum. Bence yatılı bırakmayın bu adamla derhal işlem başlatıp göndermeyin. Ayrıca leş bir insan şimdiden daha her görüşmeye onu da getirmesi çocuğu zerre düşünmediğini gösteriyor. Bu yaşlar çocuğun hayatı tanıdığı ve kişiliğinin oturduğu yaşlar. Diğer erkek çocukla aynı odada bırakması da olumsuz. Kadın zaten sıkıntılı o da kendi oğlunu böyle saçma bir ortama maruz bırakıyor ama eşiniz sorumlu şuan ve akıllı biri değil. Çocuğunuzun konuşmaması problem olduğunu düşündürttü bana. O yaş çocukları genelde bir şey yapsa hemen anlatır annesine anne bak şöyle yaptık böyle yaptık gibi. Lütfen görüştürmeyin bir daha bu adam olmasa da olur hayatında

Üyenin eşinin de, önceki evliliğinden bir çocuğu var. Kendisi, eski eşle tanışıp; konuşmuştu. Ancak sonrasında her ne olduysa; bir noktada fikirleri değişti sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…